Hem till salu

Radhus
Glädjegången 28, Gudöån
78 kvm
4
3 495 000 kr Utgångspris
GAVELLÄGE - BALKONG MED FIN UTSIKT - INGLASAT UTERUM
Välkommen till ett unikt hus i ett synnerligen bra hörnläge. Huset är ett av få i området med balkong! Balkongen har också ett fantastiskt läge med både strålande utsikt och sol hela dagen. Det finns också ett mycket trevligt inglasat uterum, perfekt att förlänga sommaren i samt en härlig tomt på hela 207 kvm, som är stort för området! Tomten har en plan trevlig gräsmatta på baksidan och en magnifik syrenhäck som ger ett bra insynsskydd. Det finns också en egen liten trätrappa på gavelsidan som gör att man kan gå runt huset. Mysig entrésida med träaltan under tak och liten fin grind mot gången framför huset. Huset har genomgått en övergripande invändig renovering 2005 med bl.a. nytt kök och nytt helkaklat duschrum och helkaklad wc.
Lägenhet
Klenavägen 4, Vendelsö
72 kvm
3 + Kök
3 911 kr/mån
2 150 000 kr Acceptpris
NYRENOVERAD FASAD - FIN UTEPLATS - NATURNÄRA LÄGE
SNART TILL SALU - Välkommen till en mycket trevlig marklägenhet med uteplats i stambytt hus som nyligen också fått ny fasad, nya balkonger och nya fina uteplatser på lägenheterna i markplan. Det är mycket nära till busshållplats med buss både till Handenterminalen (15 min) och till Gullmarsplan ( ca 30 min). Även nära till fin natur (Tyresta nationalpark, ridanläggningar, Ramsjön och Svartsjön med badmöjligheter) samt till idrottsplats. Även nära till flera stormarknader och en trevlig restaurang i området. Snyggt kök med vitrinskåp och ljusa köksluckor i fin kontrast mot mörk arbetsbänk i vinkel. Rostfri fläktkåpa med kakel på väggen bakom. Helkaklat duschrum med klinkergolv. Duschplats, vägghängd wc, handdukstork, duschplats och tvättmaskin. Lägenheten har ett bra och lugnt läge på baksidan av huset med trevlig uteplats med fin kontakt mot gräsmatta och fin natur. Till lägenheten hör ett förråd i källaren och det finns en fin tvättstuga. Föreningen har ett gruppavtal med Bredbandsbolaget. I avtalet ingår bredband på 100/100 Mbit samt IP-telefoni. Kostnad 165 kr/mån + eventuella samtalskostnader.
Radhus
Björnmossegången 56, Krusboda
123 kvm
5
3 895 000 kr Utgångspris
Fint och välplanerat 2-plansradhus i lungt och centralt läge!
Välkommen till detta mycket fina och välplanerade 2-plansradhus! Här bor man i ett mycket centralt och barnvänligt läge ett stankast från stor lekpark, Krusbodabadet, skola, förskolor, matbutik, pizzeria och parkering. Nära till allt men ändå mycket lugnt med en fin tomt i perfekt solläge! Huset är mycket fint och genomgående mycket välskött och löpande renoverat/ombyggt med bl.a. fint kök och renoverade ytskikt.
Lägenhet
Wemevägen 48, Vendelsö
58 kvm
2 + Kök
3 618 kr/mån
1 875 000 kr
FRÄSCH 2:A MED NYTT BADRUM & RADHUSKÄNSLA
Välkommen till en riktigt trevlig 2:a i ett mysigt område. Bra läge en trappa upp med egen ingång från loftgång för två lägenheter. Utanför dörren är det plats för t.ex. blomkrukor, litet bord med stol vilket ger en välkomnande känsla. Framför huset finns också ett rymligt förråd som tillhör lägenheten. Stor trevlig balkong. Hela lägenheten är ljus, fräsch och välplanerad och det finns fönster åt två håll. - Nya fina laminatgolv i hela lägenheten 2019 - Helrenoverat duschrum 2017 med tvättmaskin och torktumlare - Alla väggar målade 2015 - Helrenoverat kök ca 2015 Det är bara en kort promenad till Vendelsö pizzeria och Vendelsö godis och tobak. Det är också bara knappt 1 km till stora matvarubutiken Lidl där det också finns restaurang, gym mm. Även nära till skolor, förskola och buss.
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd