Hem till salu

Lägenhet
Skarplöts Allé,
81 kvm
4 + Kök
5 189 kr/mån
kr marknadsvärde
Bo med radhuskänsla i mysigt område med grönområden!
Välkomna till denna ljus och trivsamma 4:a i omtyckt förening, här bor du i lugn barnvänligt område med närhet till naturen. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen från vardagsrummet , eftermiddags & kvällsol, 3 bra sovrum. Rymligt kaklat badrum. Stort förråd. Nära Buss och skola.
Parhus
Vallavägen 28, Centrala Handen
102 kvm
4
3 450 000 kr utgångspris
Äntligen ett parhus i centrala Handen - Vidbyggt garage!
Välplanerat och genomgående smakfullt parhus med vidbyggt garage på omtyckta Vallavägen. Altan och gräsmatta på baksidan med sol hela dagen. Det är 2 helkaklade badrum, stort härligt vardagsrum, grovingång via tvättstugan. Nära grönområden som Slätmossen & Rudan. Bra kommunikationer och nära Haninge C.
Lägenhet
Myggdalsvägen 28, Tyresö centrum
89 kvm
4 + Kök
4 878 kr/mån
2 295 000 kr
Välplanerad 3/4:a i supercentralt läge
Här har du möjlighet att skapa ditt eget drömboende ett stenkast från Tyresö centrum! Det är under 100 meter från porten till ingången. Mycket bra planlösning med 2-3 sovrum och separata bad-och duschrum. Ljust öppet kök och rymligt vardagsrum med utgång till stor fin balkong i trevligt läge m eftermiddags-/kvällssol.
Lägenhet
Folkparken 2, 1 tr, Centrala Handen
48 kvm
2 + Kök
3 190 kr/mån
2 050 000 kr utgångspris
Mycket centralt boende - eftermiddags och kvällssol!
Ljus & bra planerad 2:a om 47,5 kvm med balkong i syd/västläge. Praktiskt kök med matplats för 4 personer vid fönster, ljust härligt vardagsrum med utgång till stor balkong. Helkaklat duschrum och bra med förvaring i hallen. Nära Haninge C, flera gym, pendeltåg, närsjukhuset, naturen vid Rudan. Bussen går precis utanför.
Lägenhet
Kumla Allé 22, Trollbäcken
54 kvm
2 + Kök
2 828 kr/mån
2 050 000 kr utgångspris
Låg avgift - Bra kommunikationer - Nära Trollbäckens C
Tillfälle att köpa en bra planerad 2:a om 54,5 kvm i bekvämt läge endast en trappa upp. Genomgående fint ekparkettgolv, helkaklat duschrum med tvättmaskin. Smakfullt kök med bra arbetsyta och välutrustat. Nära Trollbäckens centrum och bra kommunikationer utmed Gudöbroleden. Bra förening med låg avgift! P-plats finns!
Villa
Hammarvägen 3, Vendelsö
141 kvm
7 kvm
6
3 500 000 kr utgångspris
Bra planösning, 5 sovrum, nytt tak och nya fönster
Lugnt och barnvänligt läge i idylliskt område med badrocksavstånd till badplats. Stort mysigt uterum med öppen spis & gott om plats för större matbord. Ö-våning med duschrum, klk och 3 sovrum. Entréplan med badrum, kök med bra matplats, v-rum, tvättstuga & 2 sovrum. Eget garage & bra förråd/hobbyrum. Behov av renovering
Villa
Måndalsvägen 12, Trollbäcken
127 kvm
44 kvm
5
5 495 000 kr utgångspris
Charmig 50-tals villa i lugnt barnvänligt område
Mycket trivsamt hus om ca 127 kvm med garage. Genomtänkt planlösning med fyra bra sovrum, stort och härligt vardagsrum med braskamin & utgång till vinterträdgård och altan på baksidan. Plan & lekvänlig tomt i lugnt och barnvänligt område. Uppvärmningen är bergvärme. Närhet till buss, skola och förskola. Bara att flytta in!
Lägenhet
Sikvägen 23, 6 tr, Tyresö Centrum
60 kvm
2 + Kök
3 803 kr/mån
2 095 000 kr Accepterat pris
Ljus och fin gavel-2:a på 6 tr med solig inglasad balkong
Välkommen till den ljusa och fina gavel-2:a i högt läge med härlig utsikt! Renoverat kök med bra matplats. Stort vardagsrum med gavelfönster och utgång till mysig inglasad balkong. Stambytt helkaklat duschrum med tvättmaskin. Rymligt sovrum med hel garderobsvägg. Centralt läge nära Tyresö centrum och bussar.
Radhus
Pärlröksgången 92 B, Krusboda
66 kvm
2,5 + Kök
4 271 kr/mån
2 195 000 kr Fast pris
Välplanerad radhuslägenhet med solig tomt - Nytt kök och badrum
Mycket fin och välplanerad radhuslägenhet på 65,5 kvm som idag nyttjas som en 3,5:a. Mycket fina, totalrenoverade kök och badrum 2017 och en stor solig tomt i perfekt s/v-läge. 2 sovrum i lägenhetens bakre del samt ett stor allrum där ytterligare en sovrumsavdelning har delats av. Gott om garderober. Centralt läge.
Villa
Ängsvägen 22B, Trollbäcken
86 kvm
80 kvm
5
5 995 000 kr utgångspris
Välskött villa med fina stenläggningar, pool & bergvärme
Trivsam & väl underhållen villa med nytt falsat plåttak och nya fönster. Social trevlig planlösning med nyrenoverat kök med nya vitvaror 2015 i öppen planlösning mot stor matplats. V-rum med eldstad, glasat uterum och läcker baksida med stor träaltan med infälld pool. Fint kaklat duschrum samt spaavdelning i källaren.
Lägenhet
Solhemsvägen, Västerhaninge - Ribby
77 kvm
3 + Kök
5 510 kr/mån
kr utgångspris
Välplanerad 3:a om gjord till 5:a med inglasad balkong
Trivsam och välplanerad gavel 3:a som är omgjord till en 5:a med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Stor härlig inglasad balkong med plats för stor trädgårdsgrupp för hela familjen. Plats att sitta ute även på framsidan. Nära bra skola och förskola, bussar och pendeltåg. Finns matbutik i området.
Lägenhet
Sjömansvägen, markplan, Vendelsö
56 kvm
2 + kök
3 588 kr/mån
kr utgångspris
Radhuskänsla - Uteplats med sol hela dagen!
Kommande försäljning, Ljus och stilren 2:a i markplan om 55,5 kvm med genomgående ekparkett och renoverat helkaklat duschrum från 2015. Härlig altan med utgång från vardagsrummet med sol hela dagen. Bo i lugnt område med bra kommunikationer med buss in mot Gullmarsplan och Handen. Riktig radhuskänsla!
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd