Hem till salu

Lägenhet
Klenavägen 4, Vendelsö
72 kvm
3 + Kök
3 911 kr/mån
2 150 000 kr Acceptpris
NYRENOVERAD FASAD - FIN UTEPLATS - NATURNÄRA LÄGE
SNART TILL SALU - Välkommen till en mycket trevlig marklägenhet med uteplats i stambytt hus som nyligen också fått ny fasad, nya balkonger och nya fina uteplatser på lägenheterna i markplan. Det är mycket nära till busshållplats med buss både till Handenterminalen (15 min) och till Gullmarsplan ( ca 30 min). Även nära till fin natur (Tyresta nationalpark, ridanläggningar, Ramsjön och Svartsjön med badmöjligheter) samt till idrottsplats. Även nära till flera stormarknader och en trevlig restaurang i området. Snyggt kök med vitrinskåp och ljusa köksluckor i fin kontrast mot mörk arbetsbänk i vinkel. Rostfri fläktkåpa med kakel på väggen bakom. Helkaklat duschrum med klinkergolv. Duschplats, vägghängd wc, handdukstork, duschplats och tvättmaskin. Lägenheten har ett bra och lugnt läge på baksidan av huset med trevlig uteplats med fin kontakt mot gräsmatta och fin natur. Till lägenheten hör ett förråd i källaren och det finns en fin tvättstuga. Föreningen har ett gruppavtal med Bredbandsbolaget. I avtalet ingår bredband på 100/100 Mbit samt IP-telefoni. Kostnad 165 kr/mån + eventuella samtalskostnader.
Radhus
Björnmossegången 56, Krusboda
123 kvm
5
3 895 000 kr Utgångspris
Fint och välplanerat 2-plansradhus i lungt och centralt läge!
Välkommen till detta mycket fina och välplanerade 2-plansradhus! Här bor man i ett mycket centralt och barnvänligt läge ett stankast från stor lekpark, Krusbodabadet, skola, förskolor, matbutik, pizzeria och parkering. Nära till allt men ändå mycket lugnt med en fin tomt i perfekt solläge! Huset är mycket fint och genomgående mycket välskött och löpande renoverat/ombyggt med bl.a. fint kök och renoverade ytskikt.
Kedjehus
Pärlröksgången 62, Krusboda
115 kvm
5
4 595 000 kr Utgångspris
Fint fristående atriumhus med uterum och spabad
Välkommen till detta mycket fina och helt fristående 1-plans atriumhus på solig, lättskött och insynsskyddad tomt med bl.a. stort fint uterum och nybyggt förråd samt lyxigt spabad. Mycket välplanerad planlösning med 3-4 sovrum, stort ombyggt kök, vardagsrum med utgång till ett mycket stort och fint inglasat uterum. Extra allrum. Praktiskt tvättrum och separat duschrum. Två fina helkaklade bad-/duschrum. Bytta fönster samt bytt och nymålad fasad.
Lägenhet
Wemevägen 48, Vendelsö
58 kvm
2 + Kök
3 618 kr/mån
1 975 000 kr
HELFRÄSCH 2:A MED NYTT BADRUM
Välkommen till en riktigt trevlig 2:a i ett mysigt område. Lägenheten ligger en trappa upp med egen ingång från en loftgång för två lägenheter. Utanför dörren är det plats för t.ex. blomkrukor, litet bord med stol vilket ger en välkomnande känsla. Framför huset finns också ett rymligt förråd som tillhör lägenheten. Hela lägenheten är ljus, fräsch och välplanerad och det finns fönster åt två håll. - Nya fina laminatgolv i hela lägenheten 2019 - Helrenoverat duschrum 2017 - Alla väggar målade 2015 - Helrenoverat kök ca 2015 Det är bara en kort promenad till Vendelsö pizzeria och Vendelsö godis och tobak. Det är också bara knappt 1 km till stora matvarubutiken Lidl där det också finns restaurang, gym mm. Även nära till skolor, förskola och buss.
Lägenhet
Sikvägen 40, 4 tr, Tyresö Centrum
80 kvm
4
4 905 kr/mån
2 495 000 kr Utgångspris
Fin nyrenoverad 4:a i trevligt och centralt läge
Mycket fin lägenhet som nyrenoverats och byggts om från 3:a till 4:a 2020. Totalrenoverat mycket smakfullt kök i vitt med ljusa arbetsbänkar och fint kakel samt rostfria vitvaror. Ekparkettgolv och nya innerdörrar. Fräscht helkaklat och stambytt duschrum 2012 med tvättmaskin. Stor balkong i soligt läge mot skogsdunge. Fint läge på stor vacker gård.
Villa
Skälsätravägen 18B, Trollbäcken
112 kvm
3
5 250 000 kr Acceptpris
ACCEPTPRIS - FANTASTISK UTSIKT - STORA SOLIGA ALTANER - DUBBELGARAGE
Välkommen till detta trevliga enplanshus i ett helt unikt läge för den som gillar att bo högt! Vill man dessutom ha en stor tomt utan krävande skötsel, ha stora altaner i bästa solläge helt utan insyn och med fantastisk utsikt, då är detta huset för dig! Huset ligger högt upp på ett berg där, helt ostört och där man från både stora fönster och altaner på tre sidor av huset kan helt ogenerat njuta av sol hela dagen och vyn över grannarnas tak och trädtoppar. Nere vid gatan finns bra p-plats för 3-4 bilar och ett rymligt dubbelgarage med el-portar. På garagets övervåning med ingång från baksidan finns ett trevligt kontor-/gäst-/tonårsrum på ca 25 kvm, där man helt ostört kan spela musik, umgås med kompisar eller ta emot kunder. Bra läge nära idrottsplats, busshållplats och förskolor.
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd