Björnmossegången 56

Björnmossegången 56
Fint och välplanerat 2-plansradhus i lungt och centralt läge!
Välkommen till detta mycket fina och välplanerade 2-plansradhus! Här bor man i ett mycket centralt och barnvänligt läge ett stankast från stor lekpark, Krusbodabadet, skola, förskolor, matbutik, pizzeria och parkering. Nära till allt men ändå mycket lugnt med en fin tomt i perfekt solläge! Huset är mycket fint och genomgående mycket välskött och löpande renoverat/ombyggt med bl.a. fint kök och renoverade ytskikt.

Objekt QT

Interiör

Välkommen till detta mycket fina och välplanerade 2-plansradhus! Här bor man i ett mycket centralt och barnvänligt läge ett stankast från stor lekpark, Krusbodabadet, skola, förskolor, matbutik, pizzeria och parkering. Nära till allt men ändå mycket lugnt med en fin tomt i perfekt solläge!
Huset är mycket fint och genomgående mycket välskött och löpande renoverat/ombyggt med bl.a. fint kök och renoverade ytskikt.

Tänk på miljön och LÄS BROSCHYREN ONLINE: https://online.flowpaper.com/78820746/Broschyrbmg56/

  • Mycket centralt och barnvänligt läge i området med nära till allt! Skola, affär, områdets pool m.m.
  • Genomgående fint hus med bl.a. med bytta golv, innertak och innerdörrar samt ljusa fina ytskikt.
  • Vacker vitlaserad ekparkett som löper i hall, kök/matplats och vardagsrum.
  • Fin tomt med stor träaltan under tak.
  • Fönster, fasadpanel och yttertakspapp bytta 2010.
  • Nymålad fasad.
  • Fint renoverat kök i massiv ek.
  • Bytt varmvattenberedare 2016.
  • Helkaklad wc med värmegolv.
  • 4 sovrum varav 3 stora på övre plan.

ENTRÉPLAN:
Uteplats med träaltan och staket och barnvagnsramp. Ingång till entréhall med fint klinkergolv med värmeslingor samt skjutdörrsgarderob. Hall med vitmålade väggar, ljusmönstrad fondtapet, tak med infällda spotlights samt vacker vitlaserad ekparkett 2015 som löper vidare in i matplats/kök och vardagsrum. Hallen är öppen mot matplats och kök, har ingång till tvättrum och wc samt har trappa till övre plan. Rymlig matplats med ljusmålade väggar och ljusmönstrad fondtapet. Helglasad altandörr med utgång till träaltanen på entrésidan och öppet i vinkel mot kök. Fint, totalrenoverat kök 2005 i massiv ek med vitrinskåp, ljusbeige kakel och laminatbänkar. Tak med infälld spotlights. Intill köket finns ett praktiskt förråd med varmvattenberedare från 2016 och gott om plats förvaring. Med ingång från hallen finns tvättrum med tvättpelare. Ingång till separat helkaklad WC 2009 med vitt och mörkblått kakel samt mörkblått klinkergolv med värmeslingor. Hallen är öppen mot det stora vardagsrummet med ljusmönstrad tapet och tak med infällda spotlights. Utgång via altandörr till den soliga tomten på baksidan med stor träaltan under tak och fin gräsmatta samt vacker tegelmur med överliggande spaljéstaket och fint syrénbuskage. Ingång från vardagsrum till sovrum 1 med stor garderobsvägg med skjutdörrar, ekparkett och vitmålade väggar samt tak med infällda spotlights.
ÖVRE PLAN:
Fin vitmålad trappa leder upp till praktisk sovrumshall med 2 inbyggda 60-garderober och 2 inbyggda 80-garderober. Ekparkett och fin mönstrad tapet. Ingång till stort sovrum 2 med ekparkett och vitmålade väggar. Fint helkaklat badrum från mitten av 90-talet med vitt klinkergolv med värmeslingor och blått och vitt kakel med dekorbård. Stort sovrum 3 med ekparkett, vitmålade väggar med ljusmönstrad fondtapet samt utgång till stor solig balkong under tak. Stort sovrum 4 med eklaminatgolv, vitmålade väggar samt ingång till klädkammare med linneskåp.

TOMT
Entrésida med uteplats med träaltan och staket och barnvagnsramp.. Baksida i perfekt s/v-läge med stor träaltan till under tak och fin gräsmatta samt vacker tegelmur med överliggande spaljéstaket och fint syrénbuskage. Spaljéstaket mot grannar på sidan och mitt emot.

RENOVERINGAR
2020: Nymålat tak i kök och hall
2018: Nymålad fasadpanel.
2017: Ny inbyggnadsugn.
2016: Ny varmvattenberedare.
2015: Ny vitlaserad ekparkett som löper i hall, kök/matplats och vardagsrum.
2015: Ny kyl och frys.
2015: Ny tvättmaskin och torktumlare.
2010: Ny induktionshäll.
2010: Nya ekparkettgolv i övre hall och 2 av sovrummen.
2010: Nya 3-glas isolerfönster.
2010: Ny fasadpanel.
2010: Ny yttertakspapp.
2009: Helkaklad wc med värmegolv.
2005: Ombyggnad och totalrenovering av kök.
Mitten 90-tal: Renoverat och ombyggt helkaklat badrum.

PARKERING
Fast carport i länga bakom fjärrstyrda elportar samt ett extra p-tillstånd.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Ett mindre förråd samt cykelrum finns i gemensam byggnad mitt emot huset.

OMGIVNING
Trevligt och mycket centralt beläget i området med nära till stor lekpark, flera fina lekplatser, garage och parkering samt Krusboda skola, Krusboda-badet och förskolorna Ballongen och Lek Och Lär Tyresö. Lika nära till Krusboda torg med Hemköp och pizzeria, samt busshållplats och stora strövområden. Det bor många barnfamiljer i närheten.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Området har kabelnät anslutet till Com Hem kabel-TV och bredband/telefoni.
Huset är anslutet till fibernät via Com Hem.

DRIFTSKOSTNAD
Totalt 43 330 kr varav:
Elförbrukning (inkl uppvärmning): 21 800 kr
VA och sophämtning: 7 980 kr
Villaförsäkring: 3 500 kr
Samfällighetsavgifter: 10 050 kr (se nedanstående redogörelse för vad som ingår i avgiften).

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr (2020).

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a tillgång till poolanläggning/bastu i området, fast carport i länga bakom fjärrstyrda elportar samt ett extra p-tillstånd, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem samt underhåll av gemensamma vägar, gårdar och grönytor.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset förbesiktigas 2020-05-15 och är energideklarerat 2014-01-20 .Energiprestandan är 99 kWh/m2, energiklass E. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med fin nyrenoverad Hemköp-butik och en jättebra pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett rekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, ängar, utegym och fin frisbeegolfbana, belysta motionsspår, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Fina Barnsjön är en omtyckt badsjö på bekvämt gångavstånd från huset (ca 10 minuter) och på ängen nedanför skogen ligger ett fint nybyggt utegym, en bågskytteklubb. Här finns även 2st Amerikanska fotbolls-mål och en fin nybyggd hundrastgård.

Det är även nära till tennisbanor och ridstall i Fårdala, golfbana, rackethall, simhall och ishall.

UTTAGNA PANTBREV
2 727 000 kr

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten överhuvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgift säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borda ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Att tänka på inför visning:
Vi bryr oss om varandra. Så agerar vi för att förhindra spridning av Covid -19!
Vi är måna om dig som kund och våra medarbetare. Med tanke på rådande omständigheter så ber vi er alla ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning. Vi på Eget Hem välkomnar dig till visning utan att ta i hand. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta. Inte komma till visning om du känner dig krasslig eller varit i kontakt med någon som är influensasjuk. Kontakta i så fall din mäklare så försöker vi ordna så du kan få se bostaden på annat sätt!

Byggnad

2-plans radhus
1972
Krypgrund
Betongbalkar på plintar
Trä
Trä, bytt 2010, målad 2018. Tegel på gavelsida.
3-glas isolerglasfönster bytta 2010
Trä/betong
Papp, bytt 2010
Plåt
Direktverkande el, luftvärmepump

Allmänt om fastigheten

43330 kr/år
220
2628000 kr
Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:11, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:3, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:4, Samfällighet: Tyresö Alby S:7
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Dokument
Entréplan
Övre plan
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Glädjegången 28 Radhus 78 m² 4 3 495 000 kr Utgångspris
Klenavägen 4 Lägenhet 72 m² 3 + Kök 2 150 000 kr Acceptpris
Wemevägen 48 Lägenhet 58 m² 2 + Kök 1 875 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd