Skälsätravägen 18B

Skälsätravägen 18B
ACCEPTPRIS - FANTASTISK UTSIKT - STORA SOLIGA ALTANER - DUBBELGARAGE
Välkommen till detta trevliga enplanshus i ett helt unikt läge för den som gillar att bo högt! Vill man dessutom ha en stor tomt utan krävande skötsel, ha stora altaner i bästa solläge helt utan insyn och med fantastisk utsikt, då är detta huset för dig! Huset ligger högt upp på ett berg där, helt ostört och där man från både stora fönster och altaner på tre sidor av huset kan njuta av sol hela dagen och vyn över grannarnas tak och trädtoppar. Nere vid gatan möts man av en stor uppställningsplats för 3-4 bilar och ett rymligt dubbelgarage med elportar. På garagets övervåning med ingång från baksidan finns ett trevligt kontor-/gäst-/tonårsrum, där man helt ostört kan spela musik, umgås med kompisar eller ta emot kunder. Rummet är på ca 25 kvm inklusive ett förråd. Vid husets entrésida finns en stor skyddad altan med morgonsol, perfekt för frukost innan man går till jobbet. På andra sidan, med utgång både från kök och vardagsrum finns en ändå större altan med sol från 10 - 21. Här finns gott om plats för stort matbord, solstolar och grillhörna och när solen blir för intensiv så finns skyddande motordrivna markiser som är både sol och vindstyrda. Trevlig planlösning med rymligt vardagsrum i vinkel med stora fönster, altandörr och strålande utsikt. Bra kök med stor matplats och utgång till den södervända träaltanen. Trevlig tvättstuga även den med utgång till altanen på baksidan och 2 bra sovrum som enkelt kan bli 3. Läckert sparum med 300 liters bubbelbadkar, härlig relaxhörna, inbyggt kylskåp, musikanläggning och separat duschplats samt wc. Även ett separat helkaklat duschrum och wc Bra läge nära idrottsplats, busshållplats och förskolor.

Objekt QT

Interiör

ALLMÄNT
Huset är nyligen besiktigat utan större anmärkningar.
Även radonmätning är utförd till låga värden. (60 Bq/m³ i sovrum och 50 Bq/m³ i vardagsrum)
Vattenledningarna har elvärmekabel med termostat.
Vinden är tilläggsisolerad med lösull

FÖRBÄTTRINGAR
2003 - Motordrivna markiser med sol och vindsensor.
2010 - Ny luftvärme pump som även använd för kyla.
2010 - Nya garageportar med motor.
2014 - Nya hängrännor
2014 - Nytt plåttak på garaget
2014 - Ny trappa och nya altandäck
2014 - Målat fasaden
2014 - Ny tvättmaskin
2014 - Ny torktumlare
2014 - Ny varmvattenberedare
2015 - Telia öppen Fiber. (Även parabol och tv antenn)
2018 - NY kyl
2018 - Ny frys
2020 - Ny pump på tvättmaskinen
2020 - Nya vindskivor

HALL
Trevlig hall i vinkel med plats för hallmöbel. Inbyggd dubbelgarderob med bra plats för kläder och skor.

DUSCHRUM
Helkaklad gästtoalett med klinkergolv och golvvärme. Ljus badrumsmöbel med 4 skåp, hyllor, lådor och spegel med belysning. Bra helkaklad duschplats med skjutbara duschväggar och ett fönster.

KÖK
Stort rymligt kök med utgång till den stora altanen på baksidan. Matplats vid fönster med gott om sittplats för 6-8 personer, ljusa köksluckor och ljust kakel med belysning under överskåpen. Gott om skåp och lådor, ugn och micro i bekväm arbetshöjd och kyl samt frys i fullhöjd.

VARDAGSRUM
Stort härligt vardagsrum i vinkel där ett extra sovrum enkelt kan delas av (se planlösning). Vardagsrummet är ljust och har flera stora fönster samt en helglasad altandörr ut till den rymliga altanen (samma som vid köket). Gott om plats för både matsalsbord, soffor, tv-möbel och bokhyllor.

SOVRUM
Rymligt master bedroom med plats för stor säng och sängbord. Platsbyggd garderob med infälld belysning, 4 dörrar och tre lådor.

SPARUM
Stort helkaklat sparum med klinkergolv, infälld belysning i taket och tre fönster. Rymligt bubbelbadkar på 300 liter och separat duschplats, kylskåp och inbyggd musikanläggning, ljus badrumsmöbel med gott om skåp för förvaring, spegel med belysning och WC.

SOVRUM
Bra sovrum som nu använd som kontor. Plats för säng, byrå och skrivbord. Platsbyggd garderob med infälld belysning, 4 dörrar och tre lådor.

GÄSTRUM/KONTOR I SEPARAT BYGGNAD
Gott om plats för för soffgrupp, bord, tv-möbel, skrivbord och säng.

Byggnad

1-plansvilla
1984
Plintgrund
Trä
Trä
Isolerglaskassetter
Trä
Shingel
Lackerad plåt
Direkt El, luftvärmepump

Allmänt om fastigheten

46848 kr/år
220
4230000 kr
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-36/4703A Inskrivning, Avtalsservitut villa, 36/4703
1796 kvm Friköpt, Bergs-/naturtomt
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Planlösning
Planlösning med extra sovrum
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Hansavägen 9 1 familjs friliggande 159 m² 138 m² 8
Renlavsgången 18 Radhus 119 m² 14 m² 4 3 795 000 kr Utgångspris
Rakstavägen 18 1 familjs friliggande 67 m² 3 3 395 000 kr
Tors väg 15A Lägenhet 22 m² 9 m² 1 + Kök 1 995 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd