Björktickegången 29

Björktickegången 29
Fint gavelradhus i underbart läge mot äng och skog
Mycket fint och välskött och välplanerat 2-plans sluttningsradhus på totalt 133 kvm i underbart gavelläge med baksida mot vacker ängs-/skogsallmänning i direkt anslutning till Alby friluftsområde. Tomt med träaltan, bärbuskar & växthus. Entrésida med solig träaltan med motordriven markis. Nytt ekkök 2005. Luftvärmepump

Objekt QT

Interiör

Mycket fint och välskött och välplanerat 2-plans sluttningsradhus på totalt 133 kvm i underbart gavelläge med baksida mot vacker ängs-/skogsallmänning i direkt anslutning till fina Alby friluftsområde.

På baksidan finns en trädgårdstomt med träaltan, en mängd bärbuskar samt växthus. Entrésidan har ett skyddat läge på en lugn parkväg med stor solig träaltan med motordriven markis.

Entréplan med fint ombyggt ekkök från 2005 med praktisk serveringsgång mot matrum (som lätt kan bli ett extra sovrrum) i öppen planlösning mot stort ljust vardagsrum med vacker utsikt mot skogen och extra gavelfönster. Här finns även tvättrum och en separat WC. På nedre plan finns ett stort allrum (här kan ytterligare 1 sovrum delas av) med inbyggda garderober och 1 stort sovrum med utgång till tomten på baksidan samt ett mycket stort sovrum med inbyggda garderober. Rymligt förråd samt ett fint helkaklat duschrum från 2007.

TOMTEN
Mycket trevligt gavelläge med en trädgårdstomt på baksidan med träaltan delvis under tak samt gott om bl.a. hallon-och björnbärsbuskar och ett trevligt växthus. Tomten gränsar mot ängsallmänning med en stor plan gräsmatta som inbjuder till lek-och spring. Intill ängen tar en trevlig skogsbacke och Alby friluftsområde vid. Tomten på entrésidan ligger i ett skyddad läge i lä mot det gemensamma cykelrummet och förrådet som sticker ut i 90 graders vinkel och leder förbigående ut från huset. Det finns en fin träaltan på entrésidan med en fick grön häck med grind samt en stor motordriven markis.

FÖRRÅD OCH PARKERING
Litet kallförråd och cykelrum i gemensam byggnad.
Garageplats i länga med fjärrstyrd elport, fri parkering med gott om plats för en 2:a-bil och gäster.

OMGIVNING
Här bor du mycket naturnära med tomt gränsande mot fina Alby friluftsområde, fina promenad-och cykelvägar, utegym, badsjöar och bär-och svampskogar inpå knuten.
Nära även till garage, parkering och busshållplats.
Det är bara någon minuts promenadväg till Krusboda torg med ICA Krusboden och pizzeria, Krusbodabadet och Krusboda skola. Här finns också stor lekpark med bollplan samt förskolorna Ballongen och Lek Och Lär Tyresö.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset är förbesiktigat och energideklarerat 2018-09-11. Energiprestanda 94, energiklass E. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

UTTAGNA PANTBREV
703 500 kr

KABEL-TV OCH BREDBAND
Grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a poolanläggning/bastu i området, fast garageplats i garagelänga med fjärrstyrd elport, fri parkering, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser.

Det är även nära till golfbana, rackethall, simhall och ishall.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Byggnad

2-plans radhus med sluttningsvåning
1975
Betongplatta
Trä/betong
Trä, gavelsidan bytt 2017
3-glas, bytta uppe 2002 och nere 1993
Trä
Papp, bytt 2000
Plåt
Direktverkande el samt luftvärmepump 2005

Allmänt om fastigheten

38450 kr/år
220
1803000 kr
Andel i samfällighet/GA: Alby S:4, GA:3, GA:10-GA:11
133 kvm Friköpt, Plan trädgårdstomt
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Entréplan
Nedre plan
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Persuddevägen 19 1 familjs friliggande 139 m² 9 m² 6 5 995 000 kr Utgångspris
Lönnvägen 35B 1 familjs friliggande 138 m² 33 m² 4 6 895 000 kr
Gunbovägen 7A 1 familjs friliggande 136 m² 88 m² 6 6 495 000 kr Utgångspris
Björnmossegången 117 Radhus 119 m² 14 m² 6 3 795 000 kr Utgångspris
Musserongången 124 Radhus 108 m² 25 m² 5 3 795 000 kr Utgångspris
Sleipnervägen 7, 2tr HANDEN Lägenhet 91 m² 4 + Kök 2 200 000 kr
Stenbockens gata 101, 2 tr Lägenhet 83 m² 3 + Kök 1 950 000 kr Accepterat pris
Tomtbergavägen 51 Lägenhet 79 m² 3 + Kök 2 200 000 kr Accepterat pris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd