Björnmossegången 117

Björnmossegången 117
Välplanerat radhus i perfekt solläge mot vacker skogsbacke

Objekt QT

Interiör

Mycket trevligt och välplanerat 2-plans sluttningsradhus på totalt 133 kvm i underbart ogenerat läge med fint tomt i soligt och ogenerat s/v-läge mot vacker skogsallmänning.

Planlösningen är till stora delar ombyggd vilket bl.a. har gett ett större kök, ett extra sovrum samt ett stort ombyggt bad-/duschrum och nyinrett tvättrum. Ekparkett i alla rum. Klinkergolv med värmeslingor i entréhallen och badrum. Nya 3-glasfönster samt större delen av fasaden bytt 2012.

RUM FÖR RUM
ENTRÉPLAN:
Entréplan med entréhall med garderobsvägg och klinkergolv i öppen planlösning mot stort om-och utbyggt Puustelli-kök från 2010 i klassisk stil med massiva grönlaserade träluckor och vackra arbetsbänkar i blå Labradorgranit. Ekparkettgolv och tak med infällda spotlights. Innanför köket finns ett stort praktiskt förråd och vid matplatsen en förvaringsvägg med inbyggt akvarium.
Separat WC med klinkergolv och målade väggar samt tak med infällda spotlights.
Stort ljust vardagsrum med ekparkett, vitmålade väggar och ljusmönstrad fondtapet. Stort fönsterparti med vacker utsikt mot solig skogsbacke.
Sovrum 1 med ekparkett, vitmålade väggar och ljusmönstrad fondtapet. Samma fina utsikt som i vardagsrummet.
NEDRE PLAN:
Vitmålad trappa som leder ner till stort vinklat allrum med ekparkett, vitmålade väggar med gråmönstrad fondtapet samt tak med infällda spotlights. Stor garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Ingång till 3 sovrum och bad-/duschrum.
Stort sovrum 2 med ekparkett, vitmålade väggar och gråmönstrad fondtapet. Utgång till stor träaltan till hälften under tak och den härligt soliga tomten mot skogsallmänning.
Stort sovrum 3 med ekparkett, turkosblå väggar och mönstrad barnfondtapet.
Stort ut-och ombyggt bad-/duschrum 1999 med klinkergolv med värmeslingor och vita helkaklade väggar med dekorbård, tak med infällda spotlights. Badkar, stor duschhörna med glasvägg och glasdörr samt overhead-dusch. WC, varmvattenberedare och stor vit dubbelkommod med spegelskåp.
Rymligt, extra avdelat, sovrum 4 med ekparkett, vitmålade väggar och mönstrad fondtapet samt tak med infällda spotlights. Ingång till tvättrum.
Nybyggt tvättrum 2005 med koboltblått mosaikgolv, vitmålade väggar och tak med infällda spotlights. Tvättbänk med infälld ho.

TOMT
Entrésida med TRÄALTAN med stakt och tak över entrédörren. Lummig och ogenerad baksida med stor TRÄALTAN och gräsmatta i underbart ogenerat s/v-läge mot vacker skogsallmänning.

OMGIVNING
Här bor du mycket naturnära med fina promenad-och cykelvägar, utegym, badsjöar och bär-och svampskogar inpå knuten.
Nära även till parkering, förskola, skola, bad och busshållplats.

FÖRRÅD OCH PARKERING
Litet kallförråd och cykelrum i gemensam byggnad.
Eget garageplats i stor garagebyggnad bakom fjärrstyrda elportar.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a poolanläggning/bastu i området, fast garageplats, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Området har kabelnät anslutet till Com Hem kabel-TV och bredband/telefoni.
Huset är anslutet till fibernät 2015 via Com Hem.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset är förbesiktigat 2018-10-09 och är energideklarerat. Energiprestandan är 81 kWh/m2. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, ängar, utegym och fin freesbeegolfbana, belysta motionsspår, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Fina Barnsjön är en omtyckt badsjö på bekvämt gångavstånd från huset (ca 10 minuter) och på ängen nedanför skogen ligger ett fint nybyggt utegym, en bågskytteklubb. Här finns även 2st Amerikanska fotbolls-mål och en fin nybyggd hundrastgård.

Det är även nära till tennisbanor och ridstall i Fårdala, golfbana, rackethall, simhall och ishall.

UTTAGNA PANTBREV
2 796 000 kr

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgift säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borda ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning

Byggnad

2-plans radhus med sluttningsvåning
1971
Krypgrund
Betong
Trä
Trä, entrésidan samt nedre baksida bytt 2012
3-glas 2012
Betong + träbjälklag
Papp
Plåt
Direktverkande el, luftvärmepump

Allmänt om fastigheten

39500 kr/år
220
2539000 kr
Andel i samfällighet/GA: Alby S:7, GA:3-GA:4, GA:11
156 kvm Friköpt, Plan trädgårdstomt mot skogsallmänning
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Entréplan
Nedre plan
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Lönnvägen 35B 1 familjs friliggande 138 m² 33 m² 4 6 295 000 kr
Gunbovägen 7A 1 familjs friliggande 136 m² 88 m² 6 5 995 000 kr Utgångspris
Stensötegången 140 Kedjehus 130 m² 6 4 150 000 kr Utgångspris
Bollmora gårdsväg 9, 4tr Lägenhet 93 m² 3,5 + Kök 3 195 000 kr utgångspris
Tomtbergavägen 51 Lägenhet 79 m² 3 + Kök 2 200 000 kr Accepterat pris
Ringvägen 136, 1 tr Lägenhet 77 m² 3 + Kök 1 725 000 kr utgångspris
Pärlröksgången 189 Radhus 66 m² 3 + Kök 2 250 000 kr utgångspris
Pärlröksgången 136 Radhus 60 m² 3 + Kök 2 250 000 kr utgångspris
Vallavägen 31 Lägenhet 31 m² 1 + Kök 1 295 000 kr Utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd