Wemevägen 48

Wemevägen 48
FRÄSCH 2:A MED NYTT BADRUM & RADHUSKÄNSLA
Välkommen till en riktigt trevlig 2:a i ett mysigt område. Bra läge en trappa upp med egen ingång från loftgång för två lägenheter. Utanför dörren är det plats för t.ex. blomkrukor, litet bord med stol vilket ger en välkomnande känsla. Framför huset finns också ett rymligt förråd som tillhör lägenheten. Stor trevlig balkong. Hela lägenheten är ljus, fräsch och välplanerad och det finns fönster åt två håll. - Nya fina laminatgolv i hela lägenheten 2019 - Helrenoverat duschrum 2017 med tvättmaskin och torktumlare - Alla väggar målade 2015 - Helrenoverat kök ca 2015 Det är bara en kort promenad till Vendelsö pizzeria och Vendelsö godis och tobak. Det är också bara knappt 1 km till stora matvarubutiken Lidl där det också finns restaurang, gym mm. Även nära till skolor, förskola och buss.

Objekt QT

Interiör

Trevligt boende i bra och välskött förening med bostadsrätter i olika storlekar där föreningen också äger dryga 20 hyreslägenheter. Området är också barnvänligt med mysiga lekplatser och en trevlig blandning av boende av både unga och äldre.

HALL
Välkomnande hall med plats för ytterkläder, skor och spegel innanför dörren. Ljusa väggar och laminatgolv.

SOVRUM
Rejält sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng och sängbord. Här finns också en snygg och rymlig garderobsvägg med fin belysning och gott om plats för kläder mm.
Ljusa väggar och ljust laminatgolv.

DUSCHRUM
Lyxigt duschrum som helrenoverats 2017 med ljusa helkaklade väggar i snygg kontrast till mörkt klinkergolv med golvvärme. Fin vit handfatskommod med ljust handfat och två lådor. Praktisk tvättstugeavdelning med arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare under. Fönster som gör tvättstugan ljus och trivsam.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med ljusa väggar och fint laminatgolv. Bra plats för soffgrupp, tv-möbel, skrivbord eller matsalsbord. Öppen planlösning mot köket.

KÖK
Trevligt kök som renoverats ca 2014/2015. Gott om arbetsytor på u-formad arbetsbänk med infälld diskho och glashäll. Snyggt vitt kakel med stora plattor som stänkskydd och belysning under överskåpen. Rostfritt kylskåp med två utdragbara fryslådor under. Ljusa väggar och laminatgolv.

BALKONG
Trevlig balkong med plats för bord, stolar och grill. Trätrall på golvet och trä med infälld belysning i taket som ger en ombonad känsla.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med hyllor och gott om utrymme för förvaring.

OMRÅDET
Trots det lugna läget är det bara ca 250 meter till busshållplats. Där kan man ta buss mot Handenterminalen, Söderby, Brandbergen, och Jordbro företagspark. Eller åt andra hållet buss till Gullmarplan och Stockholm C via Trollbäckens centrum samt till Tyresö strand och Sågen.
Det är från lägenheten gång-/cykelavstånd till omtyckta Krokodilbadet.

Föreningen

Brf Nyängen i Vendelsö

Brf Nyängen i Vendelsö bildades 2003 och ligger på Djurgårdsvägen 13-197 och Wemevägen 2-56 i Haninge. Föreningens fastigheter förvärvades genom ombildning 2010 och består av flerbostadshus och radhus (64 st) om 2 våningar med 120 lägenheter och 17 lokaler. Fastigheternas byggnader är uppförda 1983.

TV: Ansluten till kabelnät via Com Hem
Internet: Bredband via Com Hem eller Telia Fiber

Tvättstuga med nya maskiner finns i området (i tvättstugan finns 4 tvättmaskiner, 1 grovtvätt, 3 torktumlare, 2 torkskåp samt 1 centrifug ).
Hyra föreningslokalen: Föreningen har en lokal som de boende i området kan nyttja och hyra vid behov för t ex. barnkalas, fest eller bastukväll. Lokalen finns under Wemevägen 28 precis vid stora lekparken.

Föreningen har 75 parkeringsplatser i området samt 64 garage. Många av dessa har motorvärmare. Till både garage och p-plats är det separat kö.

Byggnad

Låghus
1983/1984
Fjärrvärme

FÖRENINGENS UTFÖRDA RENOVERINGAR
Badrummen för hyresgästerna byttes under 2014/2015
Fasadmålning 2015. Ny målning planerad 2020/21
Fönsterrenovering klart 2017.
Delar av garagen har bytts ut under 2017.
Tvättstugan försågs med ny maskinpark 2018.
Undercentralen byttes 2010.

Allmänt om fastigheten

9360 kr/år
Planlösning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Björnmossegången 56 Radhus 123 m² 5 3 895 000 kr Utgångspris
Glädjegången 28 Radhus 78 m² 4 3 495 000 kr Utgångspris
Bollmoravägen 126 Lägenhet 77 m² 3 + Kök 2 750 000 kr
Klenavägen 4 Lägenhet 72 m² 3 + Kök 2 150 000 kr Acceptpris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd