Skeppargatan 4

Skeppargatan 4
Snyggt stenhus med sjöutsikt och bra skick
Vi kommer under augusti påbörja visningar av detta gedigna stenhus byggt 2006. Fin vit putsad fasad i snygg kontrast mot nya svarta betongpannor. Fastigheten har ett ypperligt läge bara ett stenkast från havet och hamnen. Hela huset är i mycket gott skick med en inredningsstil som tilltalar de flesta, så här kommer man till dukat bord där det bara är att flytta in. Nytt kök med bänkskivor i sten. Golvvärme & fina våtrum.

Objekt QT

Interiör

Uppskattar man låga driftkostnader då är detta hus något för dig då det finns både 8 kvm solfångare till ackumulatortank på 500 liter, luft-/vattenvärmepump och tilläggsisolering. Nuvarande ägare förbrukar endast 15 000 kw/h per år och då ingår även laddning av elbil.

Snygg uppfart med stenlagda rabatter och pampig entré under tak. Trevlig blandning av trädgårdstomt och naturtomt med fina bergspartier. Det finns bekväma upphöjda odlingar med jordgubbar, smultron, björnbär, hallon, vinbär och blåbär. Det finns också en plan gräsmatta för spel och lek och flera fina uteplatser med solmöjligheter hela dagen.

Bra garage på 28 kvm med plats för både bil och hobbyverksamhet. Där finns både skåp, lådor och arbetsbänk.
På tomten finns också bra uppställningsplats för 3 bilar varav en för större husbil eller båt.

Hela huset har fina parkettgolv med golvvärme i hela undervåningen och i alla våtrum. Nytt snyggt kök med nya vitvaror 2017, exklusiva arbetsbänkar i sten och stor matplats vid fönster. Köket har en modern öppen planlösning mot vardagsrum med stora fönster med fin utsikt över området och havet. Utgång från vardagsrummet till stor balkong med snygga glasräcken med rostfria stolpar. Gott om plats för matbord, grill och solstolar.

Mysiga täljstenskaminer på båda våningarna och snygga våtrum med helkaklat duschrum på övervåningen och badrum på entréplan, båda med golvvärme. Separat mycket funktionell tvättstuga med arbetsbänkar och alla maskiner i bekväm arbetshöjd.

Riktigt läckert inglasat uterum på 20 kvm för åretruntbruk med uppvärmning från egen luftvärmepump.
Huset är besiktigat utan några större anmärkningar. (Se protokoll)

FÖRBÄTTRINGAR SENASTE ÅREN
Ny Luft/vattenvärme 2018 + solfångare och tilläggsisolerad vind (100 cm totalt)
Nymålad fasad med nya plåtdetaljer 2018
Nya betongpannor 2018 (Jönåker protector 2,0)
Nymålad övervåning 2017

För den som gillar frisk luft och motion så ligger huset perfekt. Det finns fantastiska promenadvägar längs strandvägen till Lövhagens friluftsområde. I den närbelägna hamnen finns åretrunt öppna restauranger med mysiga uteserveringar, rökerier och glasskiosker mm. Det är nära till bussar och pendeltåg samt direktbuss till Globen. Det finns flera skolor och förskolor bara några minuters promenad bort. Det finns centrum med flertalet affärer.
Det finns också flera gym t.ex. Friskis&Svettis. Det finns goda möjligheter till båtplats i kommunala båtklubbar. Det är nära till Nynäshamns sjukhus och till Nynäshamns ångbryggeri som anordnar både ölprovning, visningar och sommarpub.

Byggnad

2-plansvilla
2006
Varmgrund
Leca
Puts och trä
3-glas
Betong
Betongpannor
Lackerad plåt
Luft/vatten värmepump mm

Allmänt om fastigheten

34584 kr/år
220
3901000 kr
878 kvm Friköpt, Berg-natur-trädgårdstomt
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 6 995 000 kr Utgångspris
Videvägen 25 1 familjs friliggande 143 m² 5 5 795 000 kr Utgångspris
Vikingavägen 15 Lägenhet 70 m² 3 + Kök 1 975 000 kr Utgångspris
Folkparken 6, MP Lägenhet 53 m² 2 + Kök 1 995 000 kr utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd