Sikvägen 13, 1tr

Sikvägen 13, 1tr
Helfräsch 4:a med snyggt kök, extra wc & inglasad balkong
Välkommen till denna mycket trevliga & välplanerade lägenhet där allt är i bra skick, bara att flytta in! Fint kök med mörka bänkskivor i snygg kontrast till vit högblank köksinredning. Gott om skåp och lådor, integrerad diskmaskin och inbyggt kylskåp. Stort badrum med wc samt separat gästwc. Läcker inglasad balkong i s-läge.

Objekt QT

Interiör

Vi kommer snart att sälja denna fina lägenhet i ett mycket bra och centralt läge. Hela lägenheten är jättefräsch så det är bara är att flytta in och den ligger bekvämt endast en trappa upp.
Alla rum i lägenheten har i samband med renovering utrustats med dubbla uttag för bredband.
Sikvägen 13 ligger på bekvämt gångavstånd till Bollmoravägen och busshållplats, men ändå tillräckligt långt bort för att läget skall vara tyst och lugnt. Det är också en fin innergård på framsidan med grillplats och ett par små lekplatser. Lägenheten har ett förråd i husets entréplan, det finns en tvättstuga i gången vid Sikvägen 9. Det finns också cykelförråd bakom huset och ett rum vid porten på baksidan för barnvagn- / rollator. Porten är utrustad med porttelefon.
Det finns garage som kostar 450:-/mån och parkeringsplatser för 150:-/mån.
Det är bara ca 5 minuters promenad till fina Tyresö innecentrum, Tyresö golfbana ser man från fönstren och från busshållplatsen kan man ta buss både till Gullmarsplan och Stockholms city. Restid till Gullmarsplan är ca 20 minuter och till Klarabergsviadukten ca 30 minuter.
Från lägenheten är det också nära till omtyckt insjöbad i Öringesjön, havsbad (Standbadet), Tyresö slott, skärgårdsbrygga med waxholmsbåt, Notholmen med bl.a. café, Alby friluftsgård vid Albysjön som är ett naturreservat med stort värde för rekreation med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, värdefull natur och mycket mera.

HALL
Trevlig och välkomnande hall med mörkt laminatgolv vid ytterdörren som ger en fin kontrast till ljusa väggar. Bra plats för skoställ och klädhylla för ytterkläder.
I den inre delen av hallen är det fint laminatgolv och ljusa väggar. Här är plats för hallmöbel och här finns också en stor dubbelgarderob med skjutbara dörrar och en rymlig klädkammare.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med ljusa väggar och laminatgolv. Flera nya hyllor och extra kyl och frys i fullhöjd.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med egen liten hall och ingång till gäst-wc. Fint laminatgolv, ljusa väggar, garderob och fönster mot innergården.

GÄSTWC
Praktisk gästtoalett med ljusa fräscha väggar, blå golvmatta, hängande wc och handfat.

BADRUM
Stort helkaklat badrum som renoverades i samband med husets stambyte. Kakel i grått och aprikos, hängande wc, marmorhylla, handfat och handdukstork.

SOVRUM 2
Trevligt master bedroom med gott om plats för en dubbelsäng. Fint laminatgolv och ljusa väggar. Fönster med utsikt bort golfbanan.

KÖK
Mycket smakfullt och trevligt kök som nyligen renoverats. Köksinredning från Kvik, med högblanka vita lådor och skåp i snygg kontrast till mörka bänkskivor och mörk kitchen board. Underlimmad diskho, induktionshäll, rostfri köksfläkt, rostfri ugn och micro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin och inbyggt kylskåp. Alla vitvaror från 2011. Fin belysning under överskåpen.
Trevlig matplats vid fönster med plats för ett större matbord. Utsikt bort mot golfbanan.

VARDAGSRUM
Stort trevligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för en större soffa och utgång till fin inglasad balkong i bästa söderläge. Trägolv och infravärme.

SOVRUM 3
Bra sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Fönster mot innergården. Fin garderob med dubbla dörrar och lådor som lämnas kvar.

Föreningen

HSB Brf Siken

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Siken i Tyresö kommun. Föreningen har 208 st lägenheter och två verksamhetslokaler. Teknisk och ekonomisk förvaltning sköts av HSB Stockholm.

REPARATIONER OCH UNDERHÅLL
Sedan föreningen bildas har det skett omfattande reparationer och underhåll:
- Fasader och alla balkonger renoverades och inglasades 1993-1994
- Stambyte med badrumsrenovering genomfördes 1998-99
- Trapphus och tvättstugor renoverades 2007
- Lekplatserna rustades upp 2011

PARKERING
Föreningen har parkeringsplatser samt garage och till båda är det separat kö som sköts av HSB Servicecenter. För besökande finns det avgiftsbelagda parkeringsplatser vid Bollmoravägen 2 eller utmed Siklöjevägen.

GÄSTLÄGENHET
På nedre botten i Sikvägen 17 finns tre uthyrningsrum disponibla för medlemmarna. Varje rum är utrustat med två sängar och en garderob. En extrabädd kan erbjudas. Gemensam toalett och dusch finns i korridoren. Rummen uthyrs för 200: - kr per rum och natt.

TVÄTTSTUGOR
Tvättstuga finns mellan port 9 och 11.

ÖVRIGA UTRYMMEN
I föreningen finns sophus och grovsoprum. Förråd finns till varje lägenhet. Det finns en asfalterad bollplan och tre välplanerade lekplatser.

EXPEDITIONEN
Helgfria måndagar mellan 19:00 - 20:00 är expeditionen på Sikvägen 11 öppen. Här finns några styrelseledamöter som svara på frågor samt hjälpa till med beställning av nycklar, spärra borttappade låsbrickor och/eller att tillverka nya.

PORTAR
Samtliga portar i bostadsrättsföreningen är utrustade med ett elektroniskt låssystem där de boende använder en s.k. tagg för att komma in.

TV OCH BREDBAND
Brf Siken är ansluten till Com Hem "Tre hål i väggen", vilket möjliggör Digital-tv, Bredband och Telefoni. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband finns även via Bredbandsbolaget.

ENHETSMÄTNING EL
Som boende behöver du inget elavtal. Föreningen har gemensamt avtal och avläsning med Home Solutions.

MEDLEMSSKAP
För att kunna bli medlem i Brf Siken måste du bli medlem i HSB Stockholm.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Vid överlåtelse av bostadsrätt tar föreningen ut en administrativ överlåtelseavgift motsvarande 2,5 procent av gällande basbelopp (1 113 kr år 2013). Överlåtelseavgiften betalas av säljaren. För pantsättning tar föreningen, av pantsättaren, ut en pantsättningsavgift med 1 procent av gällande basbelopp (445 kr år 2013) vid varje tillfälle för ny eller omförd pantnotering.

För mer information, gå gärna in på föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/siken

Byggnad

Höghus med hiss
1962
3-glas
Fjärrvärme

Allmänt om fastigheten

1400 kr/år
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Trollbäcken 1 familjs friliggande 133 m² 117 m² 6
Gammelhagen 248 Kedjehus 119 m² 22 m² 7 3 800 000 kr
Sleipnervägen 41 Lägenhet 91 m² 4 + Kök 2 100 000 kr ACCEPTERAT PRIS
Myggdalsvägen 106, 5 tr Lägenhet 74 m² 2 + Kök 2 695 000 kr Fast pris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd