Runstensvägen 23, 1tr

Runstensvägen 23, 1tr
Centrumnära - hus med hiss- badrum & gästtoalett
Välplanerad och fin 4:a på 105 kvm i centrumnära läge. Rymlig och ljus hall med tillgång till stor klädkammare. Gästtoalett och badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Kök med stor matplats för 6-8 pers, utgång till balkong från vardagsrummet. Mycket nära till kommunikationer, sjukhus, skolor och natur.

Objekt QT

Interiör

Med ett fördelaktigt läge i centrala Handen med flertalet bekvämligheter i område erbjuds nu en välplanerad 4:a om 105 kvm genomgående smakfullt renoverad genomgående samma golv i hela lägenheten. Köket är smakfullt renoverat i vitt med ekbänkskiva och bra förvaring. Balkongen är det utgång till från vardagsrummet och ligger med morgon och förmiddagssol. Smakfulla färgval som är genomgående för hela lägenheten, här är det bara att flytta in och trivas. Mysig gård med lekplats samt skola och förskola precis intill - välkomna till ett trivsamt boende för hela familjen!

Hall:
Välkomnande rymlig hall med plats för kappavhängning och förvaring. Öppnar upp fint in mot resten av lägenheten med vitmålade väggar samt en vägg tapetserad, fönstret släpper in fint ljus. Samma smakfulla mörkare laminatgolv är genomgående för hela lägenheten. Från hallen når man köket, sovrum, vardagsrum och duschrum gästtoaletten. Hallens härliga rymd ger ett trivsamt välkomnade. Från hallen nås klädkammaren förrådet som är stort och rymligt och ger bra med förvaring.

Kök
Modernt och smakfullt renoverat kök i vitt med fin ekbänkskiva, plats för matbord invid fönsterpartier som tillför fint ljus i köket. Vita skåpsluckor samspelar fint med en mörkare arbetsbänk och där öppenheten ut mot matplatsen bidrar ytterligare till kökets trivsamma känsla. Välutrustat kök med fullhöjd på kyl och frys, skafferi, praktiskt med mycket skåp och lådor för bra förvaring, varmluftsugn, diskmaskin, integrerad mikrovågsugn, spishäll, spisfläkt samt bra arbetsytor i köket. Golvet är samma fina bruna laminatgolv som genomgående i lägenheten väggarna är målade i vitt.

Vardagsrum:
Vardagsrummet välkomnar dig med en öppen ljus yta och fint ljusflöde från stora fönsterpartier. Här finns det gott om plats för stor soffa och soffmöblemang samt Tv-möbel. Utgång till mysig balkong med morgon och förmiddagssol!. Vardagsrumsgolvet är ett mörkare laminatgolv som fortsätter i resten av lägenheten och väggarna är målade i vitt med en tapetserad vägg i svart med diskret mönster.

Badrum:
Ljust och rymligt badrum med tvättpelare och partisk arbetsbänk med skåp ovan för bra förvaring. Kaklat i vitt med detaljer i svart och blått. Golvet är en ljus våtrumsmatta. Utrustat med WC, handfat, belyst spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare, handdukstork samt badkar.

Sovrum 1
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och sängmöblemang. Praktisk med klädkammare/förråd precis utanför. Rymlig garderob med skjutdörrar. Golvet är fortsatt samma laminatgolv som i övriga delen av lägenheten och väggarna är målade i vit med en tapetserad vägg. Ligger avsikt och bra i förhållande till övriga sovrum.

Sovrum 2
Rogivande sovrum med gott om utrymme för säng och sängmöblemang eller varför inte ett skrivbord. Rummet är ljust med ljusa tapeter och fint ljusinsläpp från stort fönster. Golvet är fortsatt laminatgolv som i övriga lägenheten.

Sovrum 3:
Rogivande och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängmöblemang samt förvaring. Det är fint ljusinsläpp från stort fönster. Här är det vita målade väggar och en vägg som är tapetserad i grått, golvet är fortsatt samma laminatgolv som i resten av lägenheten.

Gästtoaletten:
Praktiskt med gästtoalett direkt i hallen. Ljus med vita väggar och ljus våtrumsmatta. Kommod i svart och belyst spegel. Kaklat i vitt ovan kommoden.

Balkong
Balkong med plats för mysiga stunder. Här kan man avnjuta många trivsamma luncher och middagar under sommarmånaderna! Eller varför inte ta en god bok och läsa i lugn och ro. Finns plats för trädgårdsmöblemang och lite plantering om man vill ha det. Morgon och förmiddagssol!

Föreningen

Brf Syrenen 1

Föreningen upplåter 179 lägenheter och 2 lokaler med bostadsrätt, samt 2 lokaler med hyresrätt.

Föreningen har en mycket fin, välskött och ljus gård som central punkt. Där finns, förutom lekplats för barn, en ordnad grillplats samt bord och bänkar. Besöksplatser på parkeringen vid Parkvägen 3 och Runstensvägen 25. Föreningen har i anslutning till gården en föreningslokal, som medlemmarna kan hyra, här finns också en bastu. Det finns cykelrum, tvättstuga (Parkvägen 1) och bastu i föreningen.

Kabel TV; Föreningen har ComHem som kabel-TV leverantör. I avgiften ingår ett digitalt utbud kallat "Medium 8 Favoriter", där man aktivt själv väljer sina egna 8 Favoriter. ComHem har också utbud för både bredband och telefoni.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift och 2,5 % av basbeloppet samt 1 % av basbeloppet för varje pantmeddelande.

Se gärna föreningens hemsida www.sbc.se/syrenennr1

Byggnad

Flervåningshus med hiss
1991
3- glas
Centralvärme

Allmänt om fastigheten

378671_Runstensv_gen_23__1tr_2D
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Slaggvägen 4B 1 familjs friliggande 168 m² 17 m² 6 6 850 000 kr utgångspris
Basunvägen 6 1 familjs friliggande 140 m² 4 6 750 000 kr utgångspris
Trädgårdsvägen 27 1 familjs friliggande 124 m² 5 6 250 000 kr utgångspris
Renlavsgången,Tyresö Radhus 123 m²
Björnmossegången 124 Radhus 123 m² 5 3 895 000 kr utgångspris
Telefongränd 2 Lägenhet 103 m² 4 + Kök 3 795 000 kr utgångspris
Bollmoravägen 35 Radhus 96 m² 16 m² 5 3 695 000 kr utgångspris
Sikvägen 9, 5tr Lägenhet 91 m² 4 + Kök 2 795 000 kr utgångspris
Bollmoravägen, markplan Lägenhet 90 m² 4 + Kök
Bollmora gårdsväg 11, 4tr Lägenhet 85 m² 3 + Kök 3 395 000 kr utgångspris
Pärlröksgången 114 Radhus 84 m² 3 + Kök 2 395 000 kr utgångspris
Solhemsvägen Lägenhet 77 m² 3 + Kök
Kvarntorpsvägen 19 1 familjs friliggande 76 m² 76 m² 4 4 995 000 kr utgångspris
Pärlröksgången 189 Radhus 66 m² 1 + Kök 1 795 000 kr utgångspris
Gränsvägen 10 Lägenhet 59 m² 2 + Kök 1 495 000 kr utgångspris
Safirgången 1 Radhus 58 m² 2 + Kök 2 595 000 kr
Sjömansvägen, markplan Lägenhet 56 m² 2 + kök
Gärdesvägen 25, 2,5 trappor Lägenhet 29 m² 1 + Kök 1 975 000 kr utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd