Sikvägen 9, 5tr

Sikvägen 9, 5tr
Fräsch och mycket fin 4:a på 91 kvm med strålande utsikt
Mycket trevlig lägenhet på 5:e våningen med fin utsikt, inglasad balkong i söderläge och nyrenoverat stambytt duschrum + separat gästwc. Snyggt nyrenov kök m bardisk, vinkyl, gott om skåp & fina vita köksluckor. Fina parkettgolv och 3 bra sovrum varav ett helt nyrenoverat. Bra läge nära centrum, bussar och 18 håls golfbana.

Objekt QT

Interiör

Här finns tillfälle att köpa en jättefin lägenhet i ett mycket bra läge på 5 våningen i ett 8 våningshus med hiss. Hela lägenheten är ljus, fin och nyrenoverad där master bedroom blev färdigt förra veckan. Det är nya trägolv i hall, master bedroom och vardagsrum där golvet är snyggt lagt löpande utan trösklar. Köket som helrenoverades 2016 har en läcker köksö med vinkyl och extra frys under. Även duschrummet är renoverat 2016 med nytt klinkergolv och ljusa helkaklade väggar.

Det finns internet via cat6 i hall, master bedroom, kök och vardagsrum (infällt i golv/väggar). Kostnaden för bredband ingår i avgiften. (Bredbandsbolaget fiber, 100/100mb)
Lägenheten är också utrustad med HDMI kabel mellan vardagsrum, master bedroom och kök (infällt i golv). Även kostnaden för kabel-tv ingår i avgiften.
Hela lägenhetens elsystem fick en översyn 2016. All tråd, vägguttag (nu jordade) och strömbrytare är nya sedan 2016.

Det finns också en mycket trevlig balkong i soligt söderläge. Här finns möjlighet att förlänga sommaren då balkongen är inglasad.

Med andra ord, här kommer man till dukat bord, så det är bara att flytta in och t.ex. njuta av den fina utsikten.

Porten ligger ganska nära Bollmoravägen och busshållplats, men ändå tillräckligt långt bort för att läget skall vara tyst och lugnt. Det är också en fin innergård på framsidan med grillplats och ett par små lekplatser. Lägenheten har ett förråd i husets entréplan och det finns en jättebra tvättstuga med ingång från samma port och egen hiss ner till fin källare med 6 rejäla tvättstugor, mangelrum, torkrum och bibliotek, där man i lugn och ro kan vänta på att tvätten skall bli klar.
Det finns också cykelförråd i huset.
Lägenheten har en säkerhetsdörr och porttelefon.

Det är bara ca 5 minuters promenad till fina Tyresö innecentrum, Tyresö golfbana ser man från fönstren och från busshållplatsen kan man ta buss både till Gullmarsplan och Stockholms city. Restid till Gullmarsplan är ca 20 minuter och till Klarabergsviadukten ca 30 minuter.

HALL
Trevlig, välkomnande och möblerbar hall med mörkt klinkergolv med golvvärme innanför ytterdörren och ljusa väggar. Plats för ytterkläder och skor direkt innanför dörren. Längre in i hallen är det parkettgolv, 2 bra garderober för ytterkläder och plats för hallmöbel.

Mellanhall mot sovrum 1 och gästwc med parkettgolv och ljusa väggar. Även här finns det bra plats för förvaring i vägghängda skåp och plats för skoställ.

SOVRUM 1
Bra sovrum med nära till egen toalett. Gott om plats för större säng och skrivbord. Parkettgolv, ljusa väggar med mörk fondtapet.

GÄSTWC
Blå väggar och mörk golvmatta. Handfat och vägghängd wc.

DUSCHRUM
Snyggt nyrenoverat duschrum 2016 med mörkt klinkergolv i snygg kontrast till ljusa helkaklade väggar med stora kakelplattor.
Tvättmaskin, vägghängt skåp, spegel med belysning, vägghängd wc och handfat.

MASTER BEDROOM
Helt nyrenoverat sovrum med parkettgolv, ljusa väggar och fin fondvägg med ljus mönstrad tapet.
Gott om plats för stor dubbelsäng, sängbord och byrå.

KÖK
Läckert kök från 2016 med köksö med plats för flera barstolar. Gott om arbetsytor på grå arbetsbänk i vinkel med underlimmad svart diskho och infälld 80 cm bred glashäll (induktion). Vita liggande kakelplattor i snygg harmoni med vita liggande köksskåp med infällda spotlights under. Städskåp, kyl/frys i rostfritt med hyperFresh plus, som håller frukt och grönsaker fräscha längre och HomeConnect så att du kan fjärrstyra och kontrollera din kyl var du än befinner dig via smartphone/surfplatta. T.ex. kolla på distans om det finns mjölk hemma! Ugn i bekväm arbetshöjd. Extra frys och vinkyl med belysning under bänkskivan på bardisken.
Grått klinkergolv med golvlist, integrerad diskmaskin och hela 5 dubbla kontakter vid arbetsbänken, perfekt för matlagningsintresserad.
Alla vitvaror är från Siemens

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för större soffa, tv möbel och bokhylla. Rummet är ljust med söderläge och stora fönster. Utgång till trevlig, inglasad och möblerbar balkong.

MATRUM/SOVRUM 3
Även detta rum är trevligt med parkettgolv, ljusa väggar med fin fondtapet. Kan användas som matrum med plats för 6-8 sittande matgäster eller som ett rymligt sovrum.

Föreningen

HSB Brf Siken

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Siken i Tyresö kommun. Föreningen har 208 st lägenheter och två verksamhetslokaler. Teknisk och ekonomisk förvaltning sköts av HSB Stockholm.

REPARATIONER OCH UNDERHÅLL
Sedan föreningen bildas har det skett omfattande reparationer och underhåll:
- Fasader och alla balkonger renoverades och inglasades 1993-1994
- Stambyte med badrumsrenovering genomfördes 1998-99
- Trapphus och tvättstugor renoverades 2007
- Lekplatserna rustades upp 2011

PARKERING
Föreningen har parkeringsplatser samt garage och till båda är det separat kö som sköts av HSB Servicecenter. För besökande finns det avgiftsbelagda parkeringsplatser vid Bollmoravägen 2 eller utmed Siklöjevägen.

GÄSTLÄGENHET
På nedre botten i Sikvägen 17 finns tre uthyrningsrum disponibla för medlemmarna. Varje rum är utrustat med två sängar och en garderob. En extrabädd kan erbjudas. Gemensam toalett och dusch finns i korridoren. Rummen uthyrs för 200: - kr per rum och natt.

TVÄTTSTUGOR
Tvättstuga finns mellan port 9 och 11.

ÖVRIGA UTRYMMEN
I föreningen finns sophus och grovsoprum. Förråd finns till varje lägenhet. Det finns en asfalterad bollplan och tre välplanerade lekplatser.

EXPEDITIONEN
Helgfria måndagar mellan 19:00 - 20:00 är expeditionen på Sikvägen 11 öppen. Här finns några styrelseledamöter som svara på frågor samt hjälpa till med beställning av nycklar, spärra borttappade låsbrickor och/eller att tillverka nya.

PORTAR
Samtliga portar i bostadsrättsföreningen är utrustade med ett elektroniskt låssystem där de boende använder en s.k. tagg för att komma in.

TV OCH BREDBAND
Brf Siken är ansluten till Com Hem "Tre hål i väggen", vilket möjliggör Digital-tv, Bredband och Telefoni. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband finns även via Bredbandsbolaget.

ENHETSMÄTNING EL
Som boende behöver du inget elavtal. Föreningen har gemensamt avtal och avläsning med Home Solutions.

MEDLEMSSKAP
För att kunna bli medlem i Brf Siken måste du bli medlem i HSB Stockholm.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Vid överlåtelse av bostadsrätt tar föreningen ut en administrativ överlåtelseavgift motsvarande 2,5 procent av gällande basbelopp (1 113 kr år 2013). Överlåtelseavgiften betalas av säljaren. För pantsättning tar föreningen, av pantsättaren, ut en pantsättningsavgift med 1 procent av gällande basbelopp (445 kr år 2013) vid varje tillfälle för ny eller omförd pantnotering.

För mer information, gå gärna in på föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/siken

Byggnad

Flervåningshus med hiss
1962
3-glas
Fjärrvärme

Allmänt om fastigheten

Planlösning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Slaggvägen 4B 1 familjs friliggande 168 m² 17 m² 6 6 850 000 kr utgångspris
Basunvägen 6 1 familjs friliggande 140 m² 4 6 750 000 kr utgångspris
Trädgårdsvägen 27 1 familjs friliggande 124 m² 5 6 250 000 kr utgångspris
Renlavsgången,Tyresö Radhus 123 m²
Björnmossegången 124 Radhus 123 m² 5 3 895 000 kr utgångspris
Runstensvägen 23, 1tr Lägenhet 105 m² 4 + Kök 1 695 000 kr utgångspris
Telefongränd 2 Lägenhet 103 m² 4 + Kök 3 795 000 kr utgångspris
Bollmoravägen 35 Radhus 96 m² 16 m² 5 3 695 000 kr utgångspris
Bollmoravägen, markplan Lägenhet 90 m² 4 + Kök
Bollmora gårdsväg 11, 4tr Lägenhet 85 m² 3 + Kök 3 395 000 kr utgångspris
Pärlröksgången 114 Radhus 84 m² 3 + Kök 2 395 000 kr utgångspris
Solhemsvägen Lägenhet 77 m² 3 + Kök
Kvarntorpsvägen 19 1 familjs friliggande 76 m² 76 m² 4 4 995 000 kr utgångspris
Pärlröksgången 189 Radhus 66 m² 1 + Kök 1 795 000 kr utgångspris
Gränsvägen 10 Lägenhet 59 m² 2 + Kök 1 495 000 kr utgångspris
Safirgången 1 Radhus 58 m² 2 + Kök 2 595 000 kr
Sjömansvägen, markplan Lägenhet 56 m² 2 + kök
Gärdesvägen 25, 2,5 trappor Lägenhet 29 m² 1 + Kök 1 975 000 kr utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd