Pärlröksgången 114

Pärlröksgången 114
Topprenoverad radhuslägenhet med upp till 4 sovrum!
Välkommen till denna mycket ljusa och fina radhuslägenhet på 84 kvm + 9 kvm inrett varmförråd med extra sovrum! Lägenheten har byggts om och totalrenoverats 2017-2018 med genomgående nya ytskikt, nytt kök och nytt badrum. Fint gråfärgat ekplankslaminatgolv med golvvärme i alla rum, nymålade väggar och nya vitmålade gipstak. Två fina takfönster, ett i badrummet och ett vid matplatsen. Härligt öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Rymlig och insynsskyddad tomt med fin em-/kvällssol. Här finns även ett stort vidbyggt förråd där ett fint extra sovrum på knappt 7 kvm med golvvärme har inretts. Möjlighet finns till upp till 4 sovrum totalt!

Objekt QT

Interiör

ATT TÄNKA PÅ INFÖR VISNING
Vi bryr oss om varandra. Så agerar vi för att förhindra spridning av Covid -19.
Vi är måna om dig som kund och våra medarbetare. Med tanke på rådande omständigheter så ber vi er alla ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning. Vi på Eget Hem välkomnar dig till visning utan att ta i hand. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta. Inte komma till visning om du känner dig krasslig eller varit i kontakt med någon som är influensasjuk. Kontakta i så fall din mäklare så försöker vi ordna så du kan få se bostaden på annat sätt!
Vi släpper för närvarande in maximalt 3 sällskap (totalt max 7 personer) per 15 min. Kontakta därför mäklaren för bokning av tidsintervall.

RUM FÖR RUM
Ingång till praktisk ENTRÉHALL med vitmålade väggar och gråfärgat ekplankslaminatgolv med golvvärme.

Med ingång från entréhallen ligger SOVRUM 1 med ekplankslaminatgolv med golvvärme och vitmålade väggar. Fönster med utsikt mot tomten på entrésidan.

Hallen mynnar ut i en stor ljus SÄLLSKAPSAVDELNING som ligger mitt i lägenheten. Här är det öppet mellan den rymliga MATPLATSEN med stort takfönster, det vackra KÖKET och stora VARDAGSRUMMET. Ingång till sovrum, klädkammare och bad-/tvättrum. Ekplankslaminatgolv med golvvärme och vitmålade väggar.

Det totalrenoverade KÖKET intill matplatsen har gott om bänkytor och fönster mot tomten på entrésidan. Ombyggt och totalrenoverat IKEA-kök med vackert mellangrå köksinredning med svarta handtag, svarta träbänkar med infälld induktionshäll och vask samt vitt fasat kakel som stänkskydd. Svarta vitvaror från Bosch (varmluftsugn och micro) samt integrerad kyl, frys och diskmaskin. Fin svartlackad spisfläkt.

Från sällskapsavdelningen når man stort SOVRUM 2 med ekplankslaminatgolv med golvvärme och rosamålade väggar samt fin mönstrad fondtapet. Fönster med fin utsikt mot gård med liten lekplats.

I vardagsrumsdelen kan ett tredje SOVRUM avdelas (se alternativ planritning).

En stor KLÄDKAMMARE som även kan användas som ett bra HEMMAKONTOR.

Mycket ljust och trevligt BADRUM som har ett fint ljusinsläpp via takfönster. Totalrenoverat och om-/utbyggt med TVÄTTAVDELNING. Grått klinkergolv med golvvärme, vitt kakel, tassbadkar, WC och tvättställskommod med spegelskåp, handdukstork.

INRETT VARMFÖRRÅD / EXTRA SOVRUM
Det finns även en stor nyrenoverad, VARMISOLERAD FÖRRÅDSBYGGNAD på 9 kvm som har inretts med ett fint EXTRA SOVRUM på knappt 7 kvm med samma fina ekplankslaminat med golvvärme som i resten av lägenheten samt vitmålade väggar. Det finns även en litet FÖRRÅDSDEL som även den har golvvärme och lätt kan slås ihop med sovrumsdelen om man önskar ett större sovrum.

TOMTEN
Insynsskyddad tomt med plank och grind, rabatt och träaltan. Trevlig läge mot parkväg och skogsbacke.

OMGIVNING
Här bor du mycket naturnära med fina promenad-och cykelvägar, utegym, badsjöar och bär-och svampskogar inpå knuten.
Nära även till ett flertal lekplatser, parkering, förskolor, skola, bad och busshållplats.

AVGIFTEN
Följande ingår i avgiften: Vatten, kabel-TV, fiberuppkoppling, bodstadsrättförsäkring och 1 parkeringstillstånd. Elkostnad (hushållsel och elvärme) debiteras med 1,40kr inkl moms per kWh. Nuvarande ägares årsförbrukning är 6 421 kWh.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Området har kabelnät anslutet till Com Hem kabel-TV och bredband/telefoni.
Huset är anslutet till fibernät via Com Hem.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med fin nyrenoverad Hemköp-butik och en jättebra pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, ängar, utegym och fin frisbeegolfbana, belysta motionsspår, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Fina Barnsjön är en omtyckt badsjö på bekvämt gångavstånd från huset (ca 10 minuter) och på ängen nedanför skogen ligger ett fint nybyggt utegym, en bågskytteklubb. Här finns även 2st Amerikanska fotbolls-mål och en fin nybyggd hundrastgård.

Det är även nära till tennisbanor och ridstall i Fårdala, golfbana, rackethall, simhall och ishall.

ÖVRIGT
En bostadsrättslägenhet köpes i befintligt skick och omfattas av Köplagens regler. Därmed uppmanas köpare/spekulanter att undersöka lägenheten och att fullgöra sin undersökningsplikt. Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare om du har några frågor eller önskar genomföra en besiktning av lägenheten.

Föreningen

HSB Brf Pärlröksgången i Tyresö

Ombildad förening 2016-04-01.

Föreningen har amorterat ner sina lån med 6 000 000 kr sedan ombildandet.

Se mer på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/parlroksgangen/

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och fiberuppkoppling via ComHem ingår i avgiften.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

UTFÖRDA
1980 Fönsterbyte
2016 Byte av vattenmätare
2017 Byte av elmätare
2019 Elseparation i alla lägenheter samt installerat jordfelsbrytare
2019 Fasadrenovering
2019 Byte yttertak på förråd
2019 Genomgång av elcentralen med uppdaterad elschema och borttagning av gamla kablar som inte fyller någon funktion längre
2019 Byte av styrdon till vattenpumpen
2019 Cirkulationspump bytt

PLANERADE
2020 Byte av ackumulatortank 3 st
2020 Fortsatt påbörjat arbete med energibesparing-byte av värmepannor
2020 Renovering av 3 st hyreslägenheter inkl badrum vid behov
2020-2021 Ventilation på taken
2025-2030 Takomläggning
2019-2020 Radonmätning i alla 1:or
2022 OVK mätning samt justering och rensning av kanaler

GÅRDSPLATS
Alla bostadsrätter har sin egen uteplats.

PARKERING
Föreningen förfogar över 42 st garage på parkering K och M som man kan hyra. Internkö till 42 st garage i länga till en kostnad på 411 kr/mån. Just nu är det ingen internkö utan det finns några lediga garage. Extra p-tillstånd kostar fn 4 500 kr / 2 år.

FÖRSÄKRING
Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Folksam. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg samt styrelseansvarsförsäkring.

AVGIFTEN
Vatten ingår i avgiften. Elen är märkt med bra miljöval och kommer från Tranås Energi. Föreningen debiterar 1:40/kWh.
Kabel-TV ingår, fiberuppkoppling 50/10 mb via ComHem ingår i avgiften. 1 p-tillstånd ingår i avgiften.
Avgiften höjdes med 3 % den 1/1-20.

FÖRRÅD
Det finns möjlighet att hyra varmförråd c.a. 3 kvm för 250 kr/månad och kallförråd 6 kvm 350 kr/månad, internkö.

Byggnad

Låghus med radhuskänsla
1972
3-glas
Direktverkande el och elburen golvvärme

Allmänt om fastigheten

8989 kr/år
Befintlig planritning
Planritning med extra avdelat sovrum
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Musserongången 35 Radhus 119 m² 14 m² 5 4 395 000 kr Utgångspris
Sagovägen 2 1 familjs friliggande 71 m² 71 m² 5 7 000 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd