Tomtbergavägen 51

Tomtbergavägen 51
Topp 3:a i Hallunda med inglasad balkong i söderläge!
Acceptpris! Välkommen till en ljus och luftig 3:a i Hallunda med inglasad balkong i söderläge! Perfekt för en familj som vill bara flytta in. Det finns två stora sovrum i ostört läge. Stiligt renoverat kök med matplats för 6-8 personer och moderna vitvaror. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och infällda spotlights samt bubbelbadkar.

Objekt QT

Interiör

Äntligen en modern lägenhet på Tomtbergavägen! En ljus och luftig 3:a på 78,5 kvm. Perfekt för en familj som söker ett smakfullt boende. Här finns plats för familjen som växer med två sovrum i ostört läge. Köket har matplats för 6-8 personer och moderna vitvaror. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och infällda spotlights och bubbelbadkar. Generösa förvaringsutrymmen. Stor inglasad balkong i söderläge. Här bor ni bekvämt i ett populärt och barnvänligt område med närhet till både natur, kommunikationer. Promenadavstånd till Borgskolan och förskolan Prästkragen. Genomgående för lägenheten är dess ljushet, goda skick och smakfulla inredningsval.

HALL
Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Svart elegant klinkergolv, infällda spotlights i tak och ljust målade väggar. 2 st garderober.

BADRUM
Rymligt helkaklat duschrum med vita kakelplattor på väggarna som övergår till ljusgrå klinker på golvet. Ovanför handfatet sitter en spegel med badrumsskåp. Fönster ger rummet fint ljusinsläppet och samt vädringsmöjligheter. Dusch med hörnbadkar, tvättställ, kommod, wc samt infällda spotlights. Tvättmaskin och torktumlare finns installerat.

SOVRUM 1
Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng samt arbetsbord eller annan förvaring. Här finns ett stort fönster med härligt ljusinsläpp. Fint laminatgolv och vitmålade väggar. 3 st garderober och spotlights.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med gott om utrymme för soffgrupp samt tv-möbel. Laminatgolv med träkänsla, stort fönsterparti, infällda spotlights. Ljust målade väggar och fondvägg i svarta tapeter. Utgång till inglasad balkong med trätrall i söderläge.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering till exempel arbetsplats. Garderobsvägg med 7 st inbyggda garderober som löser förvaringsbekymren. Trämönstrat laminatgolv, infällda spotlights och vitmålade väggar.

KÖK
Från matplatsen, som rymmer 6-8 personer, har du utsikt mot gården. Mörkt golv och ljust målade väggar passar bra med de vita blanka köksluckorna och stänkskydd i brun stenmosaik. Goda förvaringsmöjligheter och fina vitvaror. Infällda spotlights.

EXTRA WC
Intill hallen finns en fräsch gästtoalett med ljusbruna tapetserade väggar. Wc, kommod samt förvaringsmöjligheter i spegelskåp.

Vitvaror som ingår i överlåtelsen

  • Induktionsspis
  • Kombinerad kyl/frys - "Gorenje"
  • Varmluftsugn - "Gorenje"
  • Fläkt - "Franke"
  • Diskmaskin - "Siemens"
  • Tvätt & Tork - "Whirlpool"

OM HALLUNDA
Hallunda är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Hallunda-Norsborg består av bostadsområdena Hallunda, Norsborg, Eriksberg och Slagsta och totalt bor här cirka 16 500 personer. Bebyggelsen består till stor del av höghusområden som är byggda under miljonprogrammet och flera är belägna nära motorvägen E4/E20, men bebyggelsen omfattar även ett stort område med radhus och parhus i Norsborg som kännetecknas av att de är byggda med välbevarade naturområden omkring sig. Mestadels av bostadsrätter finns i centrumläge och förvaltas av HSB.

Hallunda trafikeras av tunnelbanans röda linje 13. Detta underlättar livet under helger med 24 timmars trafik. Det tar drygt 30 minuter till T-centralen med tunnelbanan. Det finns även flera busslinjer som förbinder Hallunda med närliggande områden och ansluter till både pendeltåg och tunnelbana.

Hallunda centrum är knutpunkten i området och här finns fullt utbud av den service som behövs. I Hallunda Centrum hittar du de kända varumärkena, de lokala specialbutikerna,
restauranger, servicebutiker, arbetsförmedlingen, vårdcentralen, posten och dagligvaror. Allt samlat på ett ställe. Fri parkering i 3 timmar ger dig tid att i lugn och göra dina ärenden, träffa vänner och umgås.
Det finns kostnadsfria parkeringsmöjligheter för besökare i Hallunda Centrum. De flesta bostadsrättsföreningar erbjuder parkeringsplatser för sina boende.
Utbildning: Det finns flera skolor och förskolor i området. Skolor i området är Brunnaskolan med klasser från förskolan upp till årskurs nio. Borgskolan med grundskoleklasser F-6:an. För de äldre finns S:t Botvidsgymnasiet. Kultur: Här finns Riksteatern och Folkets hus

Föreningen

HSB Brf Brunna

Föreningen har funnits sedan 1977 och fastigheterna har funnits sedan 1972. Fastigheterna färdigställdes då av John Mattson. Dessa köptes sedan av HSB Huddinge, och föreningen bildades.
Idag är det en väl fungerande förening. Den fina boendemiljön bidrar till den goda stämning som råder.
Föreningens fritidskommitté är aktiv och ordnar utflykter, loppmarknader m.m.
Det finns gårdsombud på varje gård och de träffas varje månad för att tillsammans förbättra trivseln för oss boende i föreningen.
Bredband via Bredbandsbolaget eller ComHem. Basutbudet från ComHem kabel-TV ingår i månadsavgiften.
Föreningen har 295 st parkeringsplatser , 36 st garage och 6 st Mc platser.
Garage: 477kr/mån
P-plats: 153kr/mån
P-plats med el: 245kr/mån

Byggnad

Låghus
1972
2-glas
Fjärrvärme

Allmänt om fastigheten

4500 kr/år
Planritning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 7 495 000 kr Utgångspris
Egnahemsvägen 9 1 familjs friliggande 118 m² 35 m² 5 5 200 000 kr utgångspris
Sikvägen 7, 2 tr Lägenhet 111 m² 5 + Kök 2 450 000 kr Accepterat pris
Ribby Allé 46 Lägenhet 40 m² 1 + Kök 1 295 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd