Folkparken 6, MP

Folkparken 6, MP
Stor uteplats i sydväst, 2,95 m i takhöjd & superfräscht! Bara att flytta in!
Fräsch, läcker & välplanerad 2:a med modern öppen planlösning mellan kök & vardagsrum, 2,95 i takhöjd som ger en härlig rymd samt bra skick. Snyggt kök som renoverats dec 2018 med nya köksluckor och nya lådfronter. Jättebra arbetsytor på ny bänkskiva. Även ny spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Fint nytt kakel som stänkskydd. Helkaklat duschrum med klinkergolv & golvvärme. Egen tvättmaskin & torktumlare under praktisk arbetsbänk. Bra duschplats. Stort sovrum, trevligt vardagsrum och stor mysig uteplats i soligt syd-/västläge med ny trätrall.

Objekt QT

Interiör

HALL
Välkomnande hall med ljusa väggar och nylagt klinkergolv vid ytterdörren, perfekt för fuktiga skor! Bra plats för ytterkläder i två garderober och på tamburmajor. Parkettgolv i den inre delen av hallen och ny innerdörr till duschrummet.

DUSCHRUM
Snyggt duschrum med ljusa helkaklade väggar i fin kontrast till mörkare klinkergolv med golvvärme. Perfekt tvätthörna med både tvättmaskin och torktumlare både under praktisk arbetsbänk. Handfat, wc, spegelskåp med belysning, garderob och en bra duschhörna med glasad duschvägg.

KÖK
Snyggt kök med ljusa väggar, parkettgolv och en modern öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har renoverats 2018 med nya köksluckor från Sörmlandskök och nya lådfronter. Jättebra arbetsytor på arbetsbänk med ny bänkskiva. Ny spishäll, ny ugn, ny fläkt och ny diskmaskin. Kyl och frys från 2017. Fint nytt kakel som stänkskydd och belysning under överskåpen. Trevlig matplats för 4-6 personer.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med ljusa väggar och parkettgolv. Bra plats för stor soffa med soffbord. Bra Tv-vägg och plats för bokhylla. Stort fönster och glasad altandörr ut till uteplats med sol på eftermiddag/kväll. Uteplatsen har ett härligt läge och är väl insynsskyddad mot den lilla parkvägen med en välvuxen Avenbok. Uteplatsen har också ett nytt trädäck och är delvis skyddad mot regn från balkongen ovan vilket gör den till en naturlig förlängning av vardagsrummet. Plats för både matbord, stolar, solstolar och grill.

SOVRUM
Bra sovrum med plats för stor dubbelsäng med sängbord. Stor garderob med skjutbara dörrar och ny innerdörr mot hallen. Ljusa väggar med mörkare fondvägg och parkettgolv.

Föreningen

Brf Haninge Park 2

Föreningen består av 34 st bostadsrätter och en lokal (övernattningslägenhet) fördelat på 12 våningar. Lägenheternas storlekar varierar från 1 rok på 39,5 kvm till 4 rok på 89,5 kvm. Det finns ingen gemensam tvättstuga, därför har alla lägenheterna utrustats med tvättmaskin och torktumlare som standard. Badrummen är helkaklade med klinker och golvvärme. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Soprummet ligger i entréplanet med ingång utifrån, här finns utrymme för hushållssopor med källsortering i olika kärl. Postboxar finns i entrén.
Inflyttning skedde under 2005 då föreningen bildades.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet och köparen en pantsättningsavgift om 1 % för varje pantmeddelande.

Det finns två hissar i huset, en personhiss och en godshiss.

Värme (fjärrvärme), vatten, bredband (100/100), kabel-TV (basutbud) och sophantering.

Fastigheten är ansluten till Bredbandsbolagets fibernät och till Kabel-TV via ComHem.

Juridisk person godkänns ej som medlem.

Bostadsrättstillägget ingår i föreningens försäkring.

Alla boende har en garanterad parkeringsplats.

P-plats utan el - 200 kr
P-plats med el - 300 kr
Garage utan el - 540 kr
Garage med el - 640 kr

Byggnad

Höghus med hiss
2005
3-glas
Fjärrvärme

Allmänt om fastigheten

3600 kr/år
Planlösning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Skeppargatan 4 1 familjs friliggande 180 m² 5 5 975 000 kr Utgångspris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 6 995 000 kr Utgångspris
Videvägen 25 1 familjs friliggande 143 m² 5 5 795 000 kr Utgångspris
Vikingavägen 15 Lägenhet 70 m² 3 + Kök 1 975 000 kr Utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd