Runstenstorget 4

Runstenstorget 4
Supercentralt läge ovanpå Haninge Centrum
Jättefin 2,5:a som färdigställts 2016. Hela lägenheten är ljus, fräsch och mycket trevlig med kök och vardagsrum i modern öppen planlösning. Lägenheten ligger 6 trappor upp och har milsvid utsikt och ingen insyn. Läget kan inte vara mera centralt då man har hiss rakt ner till Haninge centrum! Stor läcker balkong.

Objekt QT

Interiör

HALL
Välkomnande hall med ljusa väggar och parkettgolv. Bra plats för hallmöbel, klädhylla och garderober.

VARDAGSRUM
Ljust härligt vardagsrum med stora fönster och gott om plats för umgänge med goda vänner. Parkettgolv ljusa väggar och öppen trevlig planlösning mot köket. Fantastisk utsikt och ingen insyn.

KÖK
Ljust trevligt kök med bra matplats för 6-8 personer och glasad altandörr ut till stor härlig balkong. Ljusa väggar och parkettgolv. Bra arbetsytor på rejäl arbetsbänk med infälld induktionshäll, snyggt vitt kakel som stänkskydd, gott om skåp och lådor. Diskmaskin, köksfläkt, ugn, micro, kyl och frys.

SOVRUM
Riktigt stort och trevligt master bedroom. Vita väggar, parkettgolv och stort fönster med fantastisk utsikt och ingen insyn.

KLÄDKAMMARE/SOVRUM
Fantastik walk in closet med ljusa väggar och parkettgolv. Gott om plats för kläder och förvaring. Rummet kan också användas som sovrum.

DUSCHRUM
Stort lyxigt duschrum med fina ljusa helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Spegel med belysning, snygg handfatskommod med stort ljust handfat med skåp under, wc, härlig duschplats i hörna med eleganta rundade duschväggar i frostat glas. Praktisk tvättstugedel med arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och överskåp för bra förvaring.

OMGIVNING
Läget är supercentralt! Från lägenheten är det mycket nära till busshållplats och pendeltågstation. För den som gillar friluftsliv och träning så är det även nära till gym och till stora friluftsområdet Rudan med möjlighet till sköna promenader/joggingturer eller varför inte ett dopp i sjön. Vintertid plogas en slinga om det finns is på sjön så man kan ta en skridskotur. Vill man inte handla i Haninge centrum med alla dess affärer och restauranger så kan man gå till Port 73 med bl.a. stora Coop Forum och Ica Maxi samt diverse andra mindre butiker.

Föreningen

Brf Argos

Brf Argos är en äkta bostadsrättsförning som har sitt säte i Haninge kommun och registrerades hos bolagsverket 2012-02-27. Peab har haft totalentreprenaden av ombyggnaden som skedde 2016. Inflyttning i bostäderna mellan augusti till oktober månad 2016. Föreningen består av 115 st bostadsrätter och två lokaler med en total boyta om 7605
m². Huvudentrén nås via Runstensvägen.

Renoveringar - Utförda och planerade

Fastigheten är från 1970 och totalrenoverades samt byggdes om till bostäder 2016.

Parkering
Föreningen har 20 garageplatser och 60 p-platser som hyrs ut mot betalning. P-platserna ligger på centrumets norra parkeringen och platserna är rörliga, dvs att boende får parkera där det finns plats. Styrelsen har hand om kölistan och för att ställ dig i kö så kontakta styrelsen.
Kostnad:
garage f.n: 800 kr/månad
Kostnad p-plats f.n: 159 kr /mån

TV/bredband
Föreningen har Telia som leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler och internet ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen
Lägenhetsförråd finns på plan -2. Förråd för barnvagnar, rullatorer och cyklar samt 2 gemensamhetslokaler, tvättstuga och städ finns på plan 2, första bostadsplan.
Teknikutrymmen som undercentral samt fläktrum finns i byggnaden.

Ombyggnad, Renoveringar

2017- Inglasning balkong.

TV/bredband

Telia-Triple play, bredband ingår i avgiften

Byggnad

Höghus med hiss
2016
3-glas
Fjärrvärme

Allmänt om fastigheten

Planlösning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Skeppargatan 4 1 familjs friliggande 180 m² 5 5 975 000 kr Utgångspris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 7 495 000 kr Accepterat pris
Pärlröksgången 22 Kedjehus 130 m² 5 4 195 000 kr Utgångspris
Björnmossegången 28 Radhus 123 m² 5 3 995 000 kr Utgångspris
Musserongången 215 Radhus 118 m² 33 m² 6 3 495 000 kr Utgångspris
Fårtickegången 106 1 familjs friliggande 118 m² 33 m² 5 4 095 000 kr Utgångspris
Gärdesvägen 33, 1/2 tr Lägenhet 55 m² 2,5 + Kök 2 400 000 kr acceptpris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd