Musserongången 215

Musserongången 215
Äntligen ett radhus av den största modellen på 151 kvm!
Välkommen till detta stora och mycket välplanerade sluttningsradhus på hela 151 kvm. Perfekt för barnfamiljen med 5 sovrum och stort lantkök. Lugnt och soligt läge på fin grön gård. Nära skog och sjö. Fint helkaklat duschrum totalrenoverat 2009. Ny takpapp 2008, fönster och fasad bytta 1995.

Objekt QT

Interiör

Söker du ett radhus med gott om ytor och plats för den stora familjen?

Detta mycket välplanerade radhus på 151 kvm erbjuder en mycket flexibel och funktionell planlösning.
På övre plan finns vardagsrum, fint helkaklat duschrum från 2009 och 4 sovrum. På entréplanet finns en stor praktisk entréhall, rymligt lantkök med stor matplats och tillbyggt burspråk, grovkök, förråd, tvättrum, separat wc samt ett stort extra allrum som kan nyttjas som ett 5:e sovrum. Fasad och fönster är bytta 1995 och yttertak bytt 2008. Plan tomt med stenlagd uteplats, liten gräsmatta samt buskar och planteringar på baksidan (övre plan) samt entrésida med en stor fin träaltan i ett perfekt s/v-läge med sol hela dagen fram till sen kväll. Lugnt och trevligt läge intill lummig gård med flera lekplatser i närheten. Nära skog och sjö.

RUM FÖR RUM
ENTRÉPLAN med stor solig träaltan och ingång till rymlig entré och hall med klinkergolv och gott om plats för garderober. Hallen är öppen med ett stort valv mot ett stort öppet lantkök med plats för ett mycket stort matbord vid det tillbyggda burspråket. Intill köket finns ett praktiskt grovkök med varmvattenberedare och gott om förvaring. I anslutning till grovköket finns ett mycket stort förråd samt tvättrum med tvättpelare, vask och torkskåp. Med ingång från hallen finns en separat WC och ett stort ljust allrum (som kan nyttjas som ett 5:e sovum) samt trappa upp till övre plan.
ÖVRE PLAN med vardagsrum med utgång till tomten på baksidan. Sovrumsavdelningen har en praktisk hall med inbyggda garderober och ingång till klädkammare (med genomgång till det extra 4:e sovrummet som delats av från vardagsrummet) samt ytterligare 3 sovrum varav ett är stort. Här finns även ett stort fint helklaklat duschrum renoverat 2009 med vitt kakel, mörkgrått stenmönstrat klinkergolv med värmeslingor och tak med infällda spotlights. Stor praktisk tvättställskommod, stor spegel samt linneskåp och duschhörna med svängbara glasdörrar.

Det finns renoveringsbehov på entréplanet - offert på åtgärder finns.

TOMT
Plan tomt med stenlagd uteplats, liten gräsmatta samt buskar och planteringar på baksidan (övre plan) samt entrésida med en stor fin träaltan i ett perfekt s/v-läge med sol hela dagen fram till sen kväll.

OMGIVNING
Här bor du mycket naturnära med fina promenad-och cykelvägar, utegym, badsjöar och bär-och svampskogar inpå knuten.
Nära även till parkering, förskola, skola, bad och busshållplats.

FÖRRÅD OCH PARKERING
Litet kallförråd och cykelrum i gemensam byggnad.
Garageplats i låst garagehus i parkeringsområde bakom låsta grindar.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a poolanläggning/bastu i området, fast garageplats, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Området har kabelnät anslutet till Com Hem kabel-TV och bredband/telefoni.
Huset är anslutet till fibernät 2015 via Com Hem.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset är förbesiktigat och energideklarerat. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, ängar, utegym och fin freesbeegolfbana, belysta motionsspår, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Fina Barnsjön är en omtyckt badsjö på bekvämt gångavstånd från huset (ca 10 minuter) och på ängen nedanför skogen ligger ett fint nybyggt utegym, en bågskytteklubb. Här finns även 2st Amerikanska fotbolls-mål och en fin nybyggd hundrastgård.

Det är även nära till tennisbanor och ridstall i Fårdala, golfbana, rackethall, simhall och ishall.

UTTAGNA PANTBREV
846 000 kr

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgift säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borda ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Byggnad

2-plans radhus med sluttningsvåning
1973
Krypgrund
Trä
Trä, bytt 1995
3-glas, bytta 1995
Trä
Papp, bytt 2008
Plåt
Direktverkande el samt luftvärmepump från 2007

Allmänt om fastigheten

38300 kr/år
220
2658000 kr
Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:11, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:3, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:7, Samfällighet: Tyresö Alby S:2
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Dokument
Entréplan
Övre plan
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Skeppargatan 4 1 familjs friliggande 180 m² 5 5 975 000 kr Utgångspris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 7 495 000 kr Accepterat pris
Pärlröksgången 22 Kedjehus 130 m² 5 4 195 000 kr Utgångspris
Björnmossegången 28 Radhus 123 m² 5 3 995 000 kr Utgångspris
Fårtickegången 106 1 familjs friliggande 118 m² 33 m² 5 4 095 000 kr Utgångspris
Runstenstorget 4 Lägenhet 61 m² 2,5 + Kök 2 695 000 kr Utgångspris
Gärdesvägen 33, 1/2 tr Lägenhet 55 m² 2,5 + Kök 2 400 000 kr acceptpris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd