Pärlröksgången 185

Pärlröksgången 185
Superfin radhus-4:a i högt och fritt gavelläge
En av föreningens absolut bästa lägenheter! Ljust och välplanerat gavelradhus med en rymlig och insynsskyddad tomt med fin em-/kvällssol. Här finns ett stort vidbyggt förråd där föreningen tillåter att extra rum får inredas! Lägenheten är totalrenoverad och ombyggd 2016 från en 3:a till en välplanerad 4,5:a!

Objekt QT

Interiör

Välkommen till denna mycket ljusa och fina radhuslägenhet på 84 kvm som totalrenoverats (från betongrent) och byggts om 2016 från en 3:a till en välplanerad 4,5:a!

Lägenheten har en härligt öppen planlösning mellan det fina nyrenoverade köket, matplats och vardagsrum. Tre bra sovrum varav ett mycket stort samt en rymlig klädkammare som idag används som arbetsrum.
Genomgående vacker ekplanksparkett och klinkergolv samt nymålade väggar och tak. Badrum (renoverat 2014) med takfönster och tvättmaskin.

RUM FÖR RUM
Ingång till praktisk ENTRÉHALL med grått stenmönstrat klinkergolv och gråmålade väggar.

Med ingång från entréhallen ligger SOVRUM 1 med ekplanksparkett och svartmönstrad tapet samt två inbyggda garderober. Fönster med utsikt mot tomten på entrésidan.

Hallen mynnar ut i en stor ljus SÄLLSKAPSAVDELNING som ligger mitt i lägenheten. Här är det öppet mellan den rymliga MATPLATSEN med stort gavelfönster och VARDAGSRUMSAVDELNINGEN. Öppet mot det fina nyrenoverade köket och ingång till två sovrum, arbetsrum och badrum. Matplats och vardagsrum har en fin ekplanksparkett och väggar målade i samma fina grå färg som entréhallen.

Det totalrenoverade KÖKET intill matplatsen har fönster mot tomten på entrésidan. Renoverat 2016 med vita skåpsluckor och stilrena svarta vitvaror från Husqvarna (varmluftsugn, diskmaskin samt kyl och frys), stor vinklad svartbetsad träbänk med stor infälld dubbelho och induktionshäll samt ett vackert stänkskydd i mönstrat kakel. Städskåp. Samma grå stenmönstrade klinkergolv som i hallen och samma gråmålade väggar.

Från sällskapsavdelningen når man stort SOVRUM 2 med ekplanksparkett och lilamålade väggar samt en stor garderobsvägg med en svartbetsad trädörr och en spegeldörr. Fönster med fin utsikt mot gård med liten lekplats.

I vardagsrumsdelen har SOVRUM 3 avdelats. Det ljusa och trevliga rummet har ekplanksparkett och vitmålade väggar samt ett stort fönsterparti i 2 väderstreck med fin öppen utsikt.

En stor klädkammare har renoverats och inretts som ett trevligt ARBETSRUM med mörkbrunt laminatgolv samt vit-och lilamålade väggar.

Mycket ljust och trevligt BADRUM som har ett fint ljusinsläpp via takfönster. Renoverat 2014 med våtmatta (brunn ej bytt) och klinkermönstrad och vit våttapet. Tassbadkar, WC och tvättställ samt tvättmaskin.

TOMTEN
Insynskyddad tomt med plank och grind och fina vinrankor som ger gott om goda druvor. Högt och fritt läge mot parkväg och skogsbacke.
Det finns även ett stort nyrenoverat, VARMISOLERAT FÖRRÅD på 9 kvm som lätt kan inredas till ett fjärde sovrum (föreningen tillåter att man inreder som ett extra rum). Nygjutet golv där plats lämnats som förberedelse för att dra värmeslingor i golvet.

OMGIVNING
Här bor du mycket naturnära med fina promenad-och cykelvägar, utegym, badsjöar och bär-och svampskogar inpå knuten.
Nära även till ett flertal lekplatser, parkering, förskolor, skola, bad och busshållplats.

AVGIFTEN
Alla kostnader ingår för närvarande i avgiften: Värme, vatten, el, kabel-TV, fiberuppkoppling, bodstadsrättförsäkring och parkering. Det pågår en elseparation och individuella mätare är installerade. De ska prövas i ca 8 månader innan man för över debiteringen på lägenhetsinnehavarna och ser över en ev nerjustering av månadsavgiften.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, ängar, utegym och fin freesbeegolfbana, belysta motionsspår, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Fina Barnsjön är en omtyckt badsjö på bekvämt gångavstånd från huset (ca 10 minuter) och på ängen nedanför skogen ligger ett fint nybyggt utegym, en bågskytteklubb. Här finns även 2st Amerikanska fotbolls-mål och en fin nybyggd hundrastgård.

Det är även nära till tennisbanor och ridstall i Fårdala, golfbana, rackethall, simhall och ishall.

ÖVRIGT
En bostadsrättslägenhet köpes i befintligt skick och omfattas av Köplagens regler. Därmed uppmanas köpare/spekulanter att undersöka lägenheten och att fullgöra sin undersökningsplikt. Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare om du har några frågor eller önskar genomföra en besiktning av lägenheten.

Föreningen

HSB Brf Pärlröksgången i Tyresö

Nybildad förening som köpts från Tybo 2016-04-01.

Föreningen har amorterat ner sina lån med 6 000 000 kr sedan ombildandet.

Se mer på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/parlroksgangen/

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och fiberuppkoppling via ComHem ingår i avgiften.

PARKERING
1 p-tillstånd ingår i avgiften. Extra p-tillstånd kostar 1 000 kr/år. Internkö till 42 garage i länga, kostnad 411 kr/mån. F.n. ingen eller mycket liten kö till garage.

UTFÖRDA OCH PLANERADE RENOVERINGAR
Planerade renoveringar är bl.a. fasadbyte, el-separation och åtgärdande av stammar. Det mesta är budgeterat i ombildningen.

Ovk utförd och godkänd i början av 2016.

Stammarna är spolade 2017 med gott resultat.

Det pågår en elseparation och individuella mätare är installerade. De ska prövas i ca 8 månader innan man för över debiteringen på lägenhetsinnehavarna och ser över en ev nerjustering av månadsavgiften.

Fasadbytet kommer att påbörjas i november 2018.

Byggnad

Låghus med radhuskänsla
1972
3-glas
Fjärrvärme

Allmänt om fastigheten

Planritning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Krokvägen 7 1 familjs friliggande 143 m² 24 m² 6 5 895 000 kr Utgångspris
Sidvallsvägen 14 1 familjs friliggande 142 m² 6 6 275 000 kr som utgångspris
Musserongången 265 Radhus 123 m² 5 4 195 000 kr utgångspris
Musserongången 124 Radhus 108 m² 25 m² 5 3 795 000 kr Utgångspris
Sleipnervägen 7, 2tr HANDEN Lägenhet 91 m² 4 + Kök 2 200 000 kr
Myggdalsvägen 98, 6tr Lägenhet 90 m² 3 + Kök 2 295 000 kr som utgångspris
Vallavägen 149 Lägenhet 86 m² 3 + Kök 1 795 000 kr utgångspris
Stenbockens gata 101, 2 tr Lägenhet 83 m² 3 + Kök 1 950 000 kr
Tomtbergavägen 51 Lägenhet 79 m² 3 + Kök 2 200 000 kr Accepterat pris
Åbylundsvägen 35 Radhus 70 m² 3 + Kök 1 900 000 kr
Nynäsvägen 84, 4tr Lägenhet 64 m² 3 + Kök 2 900 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd