Sleipnervägen 7, 2tr HANDEN

Sleipnervägen 7, 2tr HANDEN
Genomgående ljus 4:a i insynsskyddat och lugnt läge
Välplanerad fin 4:a i centrumnära och mycket insynsskyddat läge. Lägenheten rymmer stort kök med praktisk köksö, 2 fräscha badrum samt 3 bra sovrum. Mysig balkong i högt läge mot allmänning. Genomgående ljusa färger och fina golv samt bra förvaringsmöjligheter. Ett stenkast från skola, förskola m.m.

Objekt QT

Interiör

Välkommen till Sleipnervägen 7, 2tr i ett eftertraktat område som erbjuder en lugn och trevlig boendemiljö. En lägenhet med fönster i två väderstreck och många stora rum samt 2 nya badrum söker en stor familj.

ENTRÉHALL
Möblerbar hall med ljus golvmatta och tapetserade väggar. Här finns plats för både klädavhängning, skoställ m.m. Hallen går även i vinkel vidare in mot köket och i gången mot köket finns flera garderober!

BADRUM
Stilrent nyrenoverat badrum med inbyggda spotlights och moderna färgval. Stora vita kakelplattor och svart klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ, kommod, WC och arbetsbänk samt tvättmaskin.

DUSCHRUM
Nyrenoverat duschrum som utrustas med WC, kommod.

KÖK
Mycket trevligt och fräscht kök med moderna vitvaror. Kökluckor i trä, arbets-/diskbänk med ljust kakel ovanför samt mycket praktisk köksö! Stor matplats för ca 6-8 personer vid fönster mot allmänning. Golvmatta i klinkermönster och målade väggar.

VARDAGSRUM
Stort rum med flertalet möbleringsmöjligheter med ljust parkettgolv och ljusa tapetserade väggar med en blommig fondvägg. Utgång till mysiga balkongen.

SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Ljust laminatgolv och tapetserade väggar samt hel garderobsvägg.

SOVRUM 2
Ljust laminatgolv, ljus tapetserade väggar och stort fönster med mycket ljusinsläpp.

SOVRUM 3
Ljust laminatgolv, ljus tapetserade väggar och stort fönster med mycket ljusinsläpp.

BALKONG
Härlig stor inglasad balkong i insynsskyddat läge mot allmänning!

OMRÅDET
Här bor du på 10 minuters gångavstånd till Haninge Centrum, 5 minuter till busshållplats och 10 minuter till Rudans naturområde med möjlighet till sköna promenader/joggingturer eller varför inte ett dopp i sjön. Vintertid plogas en slinga om det finns is och du kan ta en skridskotur. 5 minuter till Torvalla sporthall, flera förskolor och skola.

Föreningen

HSB Brf Loke

Brf Loke är en välskött förening som innefattar 634 lägenheter varav 85 st är 1:or, 73 st 2:or, 395 st 3-4:or, 63 st 5:or samt 18 lägenheter med 6 rok. Det finns även ett antal lokaler i föreningen varav en är Ica Nära. Föreningen ligger med gångavstånd till Haninge Centrum och buss/- pendeltågstation. I närheten finns även fina strövområden i Slätmossens naturpark och kring Rudansjön.
Loke har ett centralt och lugnt läge i tätort med komplett och närliggande utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, samhällsservice och vägar. Det är nära till lokaltrafik med bussar och pendeltåg. Det tar ca 10 minuter att promenera till fräscha Haninge centrum med ett stort utbud av butiker. Nära Haninge centrum finns även Handens Närsjukhus. I direkt anslutning till Loke finns ICA Nära som också är ombud för Posten. Dessutom finns Valla Livs, kiosk, pizzeria och värdshus samt ett gatukök.

Det finns fantastiska strövområden på nära håll som exempelvis Rudans friluftsområde och Slätmossens naturpark. Dessa är perfekta områden för dig som har hund. Inom Haninge Kommun råder koppeltvång men om du vill låta din hund springa fritt finns två inhägnade hundgårdar. Dessa ligger bakom Vikingaskolan i början av Sleipnervägen.

Nära Handens pendeltågsstation ligger Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeegolfbana och flera badplatser.

I sjön Nedre Rudan kan du fiska ädelfisk. Fiskekort finns att köpa bl a i receptionen i Haninge kommunhus. Inom Rudans friluftsområde ligger även Teaterladan med kulturföreningen Ormen som har föreställningar sommartid. Vintertid finns fina spår för längdskidåkning och på sjön Övre Rudan plogas en skridskobana.

I direkt anslutning till Loke ligger även Torvalla idrottsplats med bland annat sim- skridsko- och idrottshallar. Mer information om Haninge Kommun och allt denna har att erbjuda kan du hitta på kommunens webbplats www.haninge.se . Du kan även besöka Haninge kommunhus på Rudsjöterrassen 2 för att få information om kommunal service och vad som är på gång i kommunen.

Parkering

Inom området finns fristående kallgaragelängor med ca 200 platser. Garagen är byggda på eller vid parkeringsytor med ca 500 uppställningsplatser. Garage och parkeringsplatser ligger i områdets ytterkant med direktutfarter mot Sleipnervägen och Vallavägen. Det går att ställa sig i kö för P-plats eller garage. För tillfället kostar p-plats 250 kr/månad, MC garage 210 kr/månad, och garage ca 522 kr/månad. Dessa priser höjs varje år med 3%. Vänligen kontakta föreningen för vidare information om kötider.

Medlemskap i HSB erfordras; 500 kr / person samt en engångsavgift (s.k. årsavgift) om 250 kr, betalas av köparen. I samband med överlåtelsen uttar föreningen en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift. Överlåtelseavgiften är 1120 kr och pantsättningsavgift 448 kr.

Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49.

Bredband distribueras via föreningen (kollektivt avtal) med Own-it och kostar 81 kr/mån.

Det lokala förvaltningskontoret på Sleipnervägen 109 är öppet på måndagar 13.00 - 19.00. Hit vänder du dig när du skall lämna/hämta nycklar vid underhåll i bostaden och liknande ärende. I övriga frågor kontaktar du förvaltningen via telefon eller e-post. Besök gärna föreningens hemsida www.brfloke.se.

Byggnad

Flervåningshus utan hiss
1965-1968
2-glas
Fjärrvärme

Allmänt om fastigheten

4800 kr/år
Planritning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 7 495 000 kr Utgångspris
Gunbovägen 7A 1 familjs friliggande 136 m² 88 m² 6 5 995 000 kr Utgångspris
Björnmossegången 117 Radhus 119 m² 14 m² 6 3 795 000 kr Utgångspris
Musserongången 124 Radhus 108 m² 25 m² 5 3 795 000 kr Utgångspris
Tomtbergavägen 51 Lägenhet 79 m² 3 + Kök 2 200 000 kr Accepterat pris
Folkparken 6, 4 tr Lägenhet 53 m² 2 + Köksdel 1 990 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd