Lönnvägen 35B

Lönnvägen 35B
ENPLANSVILLA I LUGNT LÄGE OCH SJÖUTSIKT
Snygg enplansvilla med stora burspråk och trevlig planlösning. Perfekt hus för dig som söker ett bekvämt boende med lättskött tomt & ett härligt läge med sjökontakt samt utsikt över Drevviken. Rymligt v-rum med braskamin. Stort kök med bra matplats, masterbedroom med egen klk och ingång till duschrum med wc.

Objekt QT

Interiör

Huset för dig som vill bo bekvämt utan trappor, ha garage i huset, p-plats för flera bilar, husbil eller båt och ha en tomt som inte kräver timmar av skötsel. Gillar man också att sitta på en stor altan utan insyn, njuta av skön eftermiddagssol och vacker sjöutsikt, då kanske detta Modulenthus i ett lugnt och trevligt läge på attraktiva Fornudden kan vara något för dig. Huset som har ett lite högt läge har en trevlig social planlösning med både rymligt kök och ett stort vardagsrum.

På framsidan av huset där tomten är asfalterad är det plats för flera bilar. Det finns också en egen parkeringsplats för två bilar vid uppfarten. På husets kortsida finns en varmbonad friggebod som nuvarande ägare använt som kontor och där står också en redskapsbod. Garaget på ca 33 kvm har plats för både bil och hobbyverksamhet. Det är även en förrådsvind på garaget samt två små rum med fönster i den bakre delen av garaget.

Det är bara några minuters promenadväg till Fornuddens skola och förskola. På andra sidan gatan vid skolan ligger fina Fornuddsparken som gränsar mot Drevviken med en liten båtklubb för småbåtar, en liten fotbollsplan och mysiga badmöjligheter. Det finns också mera ordnade badplatser vid Hästhagsbadet och Kumlabadet, båda mysiga insjöbad där vattnet blir varmt tidigt på sommaren. På vintern plogas det också en slinga för skridskoåkning.

Det är nära till närmsta busshållplats och på andra sidan Fornuddsparken ligger Trollbäckens centrum med flera butiker, restauranger och välsorterade mataffärer som Hemköp och Ica. Vid centrum finns också busshållplats med direktbuss till Gullmarsplan och morgonbuss till city. Det är även nära till Borgs bageri, apotek, vårdcentral, färgaffär och brädgård.
Det finns uttagna pantbrev på 2 013 000 kr
Huset är taxerat till 132 kvm boyta och 6 kvm biyta

HALL
Entré under tak med dubbeldörrar in till välkomnande hall med praktiskt litet kapprum och plats för hallmöbel. Hallen har en stor öppning in mot vardagsrummet, så direkt när man öppnar ytterdörren så möts man av den luftiga planlösningen. Laminatgolv och ljusa väggar.

GÄSTTOALETT/DUSCHRUM/BASTU
Direkt till vänster innanför ytterdörren finns en gästtoalett med fönster. Här är det även en kaklad duschhörna och ingång till bastu.

SOVRUM
Ljust trevligt sovrum med 2 fönster som ger ett fint ljusinsläpp, ljusa väggar, laminatgolv och dubbelgarderob.

SOVRUM
Ett större sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och bokhylla. Laminatgolv, ljusa väggar och fönster med fin sjöutsikt.

VARDAGSRUM
Ljust trevligt vardagsrum, som gjort för trevliga middagar med goda vänner. Här finns det plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Det finns flera stora fönster med sjöutsikt, ett stort burspråk med strålande sjöutsikt, utgång till altanen på baksidan i syd-/västläge samt en mysig och värmande braskamin. Ljusa väggar och laminatgolv.

KÖK
Stort trevligt kök med både bra arbetsytor och plats för stort matbord vid stora fönster med utsikt mot baksidan. I köket finns också en utgång till altanen på baksidan.
Det är ljusa köksluckor, spis på diagonalen, ugn och micro i bekväm arbetshöjd och lång arbetsbänk i vinkel vid stort ljust burspråk. Det finns både gott om skåp och lådor, vitrinskåp samt ytterliga en liten arbetsbänk. Kyl/frys samt en dubbel vinkyl med glasade dörrar. I golvsockeln under arbetsbänkarna finns lådor för förvaring och en inbyggd praktisk liten köksstege. Laminatgolv och ljusa väggar.

SOVRUM med KLÄDKAMMARE och ingång till DUSCHRUM
Trevligt masterbedroom med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Rummet är ljust och trevligt med ett stort burspråk med utsikt mot baksidan. Det finns en egen klädkammare (här är luckan till krypgrunden) och ingång till duschrum med wc och en exklusiv duschkabin (kan styras med fjärrkontroll). Det är även en praktisk utgång till tvättstugan från duschrummet.

TVÄTTSTUGA
Ljus tvättstuga med fönster och utgång till garaget. Nyare tvättmaskin på 7 kg, arbetsbänk, tvättho, torkskåp, Nibe elpanna med värmepump och ett par garderober och underskåp. Våtrumsmatta och våtrumstapet.

GARAGE
Rymligt garage med gott om plats för förvaring på hyllor längs väggarna och i förrådsvind.
Det finns i den bakre delen av garaget 2 isolerade separata mindre rum på ca 6 kvm vardera. Båda har fönster och väggen som delar av rummen kan tas ner om man hellre vill ha ett större rum..

Byggnad

1-plansvilla
1992
Krypgrund
Lekablock
Trä
Trä
3-glas
Trä
Betongpannor
Lackerad plåt
Elpanna med frånluftsvärmepump

Allmänt om fastigheten

37000 kr/år
220
4969000 kr
Andel i samfällighet/GA: Kumla GA:12
1252 kvm Friköpt, Natur-/trädgårdstomt
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Planlösning
Tomtkarta
Tomtkarta
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Gunbovägen 7A 1 familjs friliggande 136 m² 88 m² 6 5 995 000 kr Utgångspris
Stensötegången 140 Kedjehus 130 m² 6 4 150 000 kr Utgångspris
Sikvägen 7, 7 tr Lägenhet 111 m² 5 + Kök 2 975 000 kr Utgångspris
Musserongången 124 Radhus 108 m² 25 m² 5 3 795 000 kr Utgångspris
Sleipnervägen 7, 2tr HANDEN Lägenhet 91 m² 4 + Kök 2 200 000 kr
Tomtbergavägen 51 Lägenhet 79 m² 3 + Kök 2 200 000 kr Accepterat pris
Pärlröksgången 189 Radhus 66 m² 1 + Kök 2 250 000 kr utgångspris
Pärlröksgången 136 Lägenhet 60 m² 1 + Kök 2 300 000 kr utgångspris
Folkparken 6, 4 tr Lägenhet 53 m² 2 + Köksdel 1 990 000 kr
Vallavägen 31 Lägenhet 31 m² 1 + Kök 1 395 000 kr Utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd