Gunbovägen 7A

Gunbovägen 7A
Stor tegelvilla med drömkök och högt läge
Gedigen tegelvilla på vacker solig trädgårdstomt i högt läge på liten återvändsgata. Underbart rymlig entréhall m öppen spis. Stor gillestuga med eget kök (kan hyras ut). Inbyggt garage. Härligt öppen planlösning mellan vardagsrum och ett fantastiskt fint Ballingslövkök med Silestonebänkar & exklusiva vitvaror från Neff.

Objekt QT

Interiör

Gedigen tegelvilla på totalt 224 kvm på vacker, lekvänlig och solig trädgårdstomt i högt läge på liten lugn återvändsgata. Nyasfalterad uppfart med plats för 3 bilar i anslutning till det inbyggda varmgaraget. Stora soliga träaltaner med vidstäckt utsikt. 6 rok varav 4-5 sovrum.

Entréplan med en underbart rymlig entréhall med öppen spis och stor garderobsvägg. Stort tvättrum med extra dusch. Separat WC. Inbyggt varmgarage. Stort kontor/extra sovrum. Det finns även en stor gillestuga med eget kök och intilliggande förråd/rum som kan utnyttjas som separat uthyrningsdel.

Övre plan med härligt öppen planlösning mellan det stora vardagsrummet och ett stort, fantastiskt fint Ballingslövkök från juni 2018 i Pärlgrått med Silestonebänkar och exklusiva vitvaror från Neff. Stor solig träaltan och balkong med sjövy. Äldre duschrum samt 3 bra sovrum varav ett master bedroom med egen balkong och walk-in-closet.

TOMTEN
Mycket fin trädgårdstomt i 2 etage. På framsidan finns det en stor nyasfalterad (2018) uppfart med gott om plats för 3 bilar samt en stor plan gräsyta med häck mot gatan, äppelträd och en vackert rundad stenhäll som leder upp mot den övre delen av tomten. På den övre tomtdelens utmed husets långsida finns en stor träaltan i ett underbart soligt s/v-läge som löper vidare till gavelsidans balkong. På samma sida och på husets baksida finns en vacker trädgårdstomt med fina gräsytor och ett vackert natur-/bergsparti i bakkant. Runt hela den övre delen löper ett fint trästaket. Perfekt för barn-och hundfamiljen.

GARAGE OCH PARKERING
Det finns ett inbyggt varmgarage och en stor nyasfalterad uppfart med plats för 3 bilar.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset är förbesiktigat 2018-11-07 och är energideklarerat 2012-02-29. Energiprestandan är 59 kWh/m2. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

KOMMUNIKATIONER
Huset är citynära beläget och det är bara ett par minuters promenadväg till busshållplats från vilken bussar till Gullmarplan (och Centralen vid rusningstrafik) avgår med några minuters mellanrum. Man bor inte mer centralt på detta avstånd från innerstan och det tar inte mer än ca 20 min till Gullmarplan.

OMRÅDET
Man har en omedelbar närhet till Albysjön, Gudöån och den stora sjön Drevviken som breder ut sig i gränsen mellan Tyresö, Haninge, Huddinge och Stockholms kommun. Sjön erbjuder sköna bad, båtturer och fiske under sommarmånaderna och vintertid isfiske samt skridskoåkning på Stockholms längsta plogade skridskobana som är 20 km lång. Här finns även en fin kanotled som leder ut till Kalvfjärden och Stockholms skärgård.
På gångavstånd finns Trollbäckens centrum och fina Centralparken med vackra grönytor och dammar, lekplatser, fotbollsplaner och Scoutstuga. Trevliga Kumlabadet med barnvänlig sandstrand, badbrygga och kanotuthyrning ligger också på promenadavstånd. Gudöbroleden leder vidare till Haninge kommun där du lätt och snabbt (med bil, buss eller cykel) tar dig till ett flertal stora köpcentrum och stormarknader.

SKOLOR / FÖRSKOLOR
I närområdet ligger ett flertal förskolor (både kommunala och kooperativa) Sofiebergs förskola ligger på andra sidan Gudöbroleden.
Sofiebergsskolan med årskurser F-5 ligger bakom förskolan och i närheten finns även Kumla Skola med årskurser F-9 samt Fornuddens Skola med årskurser F-5.

ÖVRIGT / IDROTT
För den sportintresserade finns Trollbäckens IP med både fotbollsplan och hockeyrink.

Gå gärna in på www.tyreso.se för ytterligare information.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgift säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borda ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Byggnad

2-plans sluttningsvilla
1975
Betongplatta
Betonghålsten, dränerat 2012 och 2018
Trä
Tegel och trä
Isolerglaskassetter 2018 och kopplat 2-glas 1975
Trä
Plåt från början av 2000-talet
Plåt från början 2000-talet
Direktverkande el, dubbla luftvärmepumpar

Allmänt om fastigheten

43500 kr/år
220
4068000 kr
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-41/3431
955 kvm Friköpt, Plan och kuperad trädgårdstomt
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Entréplan
Övre plan
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 7 495 000 kr Utgångspris
Björnmossegången 117 Radhus 119 m² 14 m² 6 3 795 000 kr Utgångspris
Musserongången 124 Radhus 108 m² 25 m² 5 3 795 000 kr Utgångspris
Sleipnervägen 7, 2tr HANDEN Lägenhet 91 m² 4 + Kök 2 200 000 kr
Tomtbergavägen 51 Lägenhet 79 m² 3 + Kök 2 200 000 kr Accepterat pris
Folkparken 6, 4 tr Lägenhet 53 m² 2 + Köksdel 1 990 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd