Pärlröksgången 189

Pärlröksgången 189
Ljus och nyrenoverad radhuslägenhet med stor träaltan

Objekt QT

Interiör

Välkommen till denna mycket välplanerade radhuslägenhet på 65,5 kvm! Nyrenoverad och ombyggd 2017-2018!

Alla ytskikt är bytta med vitmålade väggar och tak samt ljuslaserad ekparkett.

Det ljusa köket är totalrenoverat och ombyggt med stilrena handtagslösa vita luckor, vita marmormönstrade bänkar och stänkskydd av stora vita kakelplattor. Stor infälld diskho. Induktionshäll, inbyggd varmluftsugn i arbetshöjd och kyl/frys i rostfritt utförande. Spisfläkt med rostfri kåpa. Rostfri diskmaskin.

Lägenheten har en härligt ljus och öppen planlösning mellan det fina nyrenoverade köket, den rymliga hallen och det stora vardagsrummet med matplats intill stor fönstervägg.

Ett rymligt sovrum med en stor fin garderobförvaring med vita skjutdörrar har delats av i den bakre delen av vardagsrummet och det finns ytterligare ett stort sovrum som inretts i det tidigare förrådet.

Fräscht äldre badrum som renoverats med ny inredning och nymålade väggar och golv.

Stor nybyggd träaltan med plank runt om på entrésidan.

Byte av fasad och plank påbörjades i november 2018. Det blir en sober mörkgrå färg. Den länga som denna lägenhet ligger i beräknas vara färdigställt i mars 2019.

TOMTEN
Insynskyddad tomt stor fin TRÄALTAN 2017 med plank runt om. Trevligt läge nära vackert torg.

OMGIVNING
Här bor du mycket naturnära med fina promenad-och cykelvägar, utegym, badsjöar och bär-och svampskogar inpå knuten.
Nära även till ett flertal lekplatser, parkering, förskolor, skola, bad och busshållplats.

AVGIFTEN
Alla kostnader ingår för närvarande i avgiften: Värme, vatten, el, kabel-TV, fiberuppkoppling, bodstadsrättförsäkring och parkering. Det pågår en elseparation och individuella mätare är installerade. De ska prövas i ca 8 månader innan man för över debiteringen på lägenhetsinnehavarna och ser över en ev nerjustering av månadsavgiften.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, ängar, utegym och fin freesbeegolfbana, belysta motionsspår, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Fina Barnsjön är en omtyckt badsjö på bekvämt gångavstånd från huset (ca 10 minuter) och på ängen nedanför skogen ligger ett fint nybyggt utegym, en bågskytteklubb. Här finns även 2st Amerikanska fotbolls-mål och en fin nybyggd hundrastgård.

Det är även nära till tennisbanor och ridstall i Fårdala, golfbana, rackethall, simhall och ishall.

ÖVRIGT
En bostadsrättslägenhet köpes i befintligt skick och omfattas av Köplagens regler. Därmed uppmanas köpare/spekulanter att undersöka lägenheten och att fullgöra sin undersökningsplikt. Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare om du har några frågor eller önskar genomföra en besiktning av lägenheten.

Föreningen

HSB Brf Pärlröksgången i Tyresö

Nybildad förening som köpts från Tybo 2016-04-01.

Föreningen har amorterat ner sina lån med 6 000 000 kr sedan ombildandet.

Se mer på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/parlroksgangen/

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och fiberuppkoppling via ComHem ingår i avgiften.

PARKERING
1 p-tillstånd ingår i avgiften. Extra p-tillstånd kostar 1 000 kr/år. Internkö till 42 garage i länga, kostnad 411 kr/mån. F.n. ingen eller mycket liten kö till garage.

UTFÖRDA OCH PLANERADE RENOVERINGAR
Planerade renoveringar är bl.a. fasadbyte, el-separation och åtgärdande av stammar. Det mesta är budgeterat i ombildningen.

Ovk utförd och godkänd i början av 2016.

Stammarna är spolade 2017 med gott resultat.

Det pågår en elseparation och individuella mätare är installerade. De ska prövas i ca 8 månader innan man för över debiteringen på lägenhetsinnehavarna och ser över en ev nerjustering av månadsavgiften.

Fasadbytet kommer att påbörjas i november 2018.

Byggnad

Låghus med radhuskänsla
1972
3-glas
Direkt El

Allmänt om fastigheten

Planritning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Lönnvägen 35B 1 familjs friliggande 138 m² 33 m² 4 6 895 000 kr
Gunbovägen 7A 1 familjs friliggande 136 m² 88 m² 6 5 995 000 kr Utgångspris
Stensötegången 140 Kedjehus 130 m² 6 4 150 000 kr Utgångspris
Björnmossegången 117 Radhus 108 m² 27 m² 6 3 695 000 kr Utgångspris
Bollmora gårdsväg 9, 4tr Lägenhet 93 m² 3,5 + Kök 3 195 000 kr utgångspris
Tomtbergavägen 51 Lägenhet 79 m² 3 + Kök 2 200 000 kr Accepterat pris
Ringvägen 136, 1 tr Lägenhet 77 m² 3 + Kök 1 725 000 kr utgångspris
Pärlröksgången 136 Radhus 60 m² 3 + Kök 2 250 000 kr utgångspris
Vallavägen 31 Lägenhet 31 m² 1 + Kök 1 295 000 kr Utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd