Björnmossegången 28

Björnmossegången 28
Fint och välplanerat 2-plansradhus i lungt och centralt läge!
Mycket välplanerat radhus i ett barnvänligt läge ett stenkast från stor lekpark, pool, skola, förskolor, Ica-butik, pizzeria och garage/parkering. Nära till allt men ändå mycket lugnt med en fin tomt i perfekt solläge! Huset är mycket fint och genomgående mycket välskött och löpande renoverat/ombyggt med bl.a. totalrenoverat kök 2017/18 och fina ytskikt.

Objekt QT

Interiör

Välkommen till detta mycket fina och välplanerade 2-plansradhus!

Här bor man i ett mycket centralt och barnvänligt läge ett stankast från stor lekpark, Krusbodabadet, skola, förskolor, Ica-butik, pizzeria och garage/parkering. Nära till allt men ändå mycket lugnt med en fin tomt i perfekt solläge!

Huset är mycket fint och genomgående mycket välskött och löpande renoverat/ombyggt med bl.a. totalrenoverat kök 2017/18 och fina ytskikt.

RUM FÖR RUM
ENTRÉPLAN med trevlig stenlagd uteplats under tak. Ingång till entréhall med vacker vitlaserad ekparkett 2018 (som löper vidare in i hall, matplats/kök och vardagsrum). Hallen är öppen mot hall med ljusmålad vägg och fin mönstrad tapet, ingång till wc och trappa till övre plan. Öppet mot rymlig matplats med ljusmålade väggar och ljusmönstrade tapeter, ingång till tvättrum och öppet i vinkel mot kök. Fint, totalrenoverat kök i vitt med vitrinskåp, vitt kakel och fina trämönstrade laminatbänkar. Rostfri kyl och frys samt inbyggd varmluftsugn. Induktionshäll och stor dubbelvask infällda i arbetsbänken. Utdragsskafferi och städskåp samt fin rostfri spisfläkt. Intill köket finns ett praktiskt förråd med varmvattenberedare och gott om plats förvaring. I anslutning till matplatsen finns tvättrum med tvättpelare och vask. Med ingång från hallen finns en separat WC med grått klinkermönstrat laminatgolv och gråmålade väggar samt fin vit tvättställskommod och spegel. Hallen är öppen mot det stora vardagsrummet som har vitmålade väggar och en fin mönstrad fondtapet. Stort valv till ljust allrum (som kan nyttjas som ett 4:e sovrum) med vitmålade väggar och samma vackra askparkett som resten av entréplanet. Vardagsrummet har utgång via en helglasad altandörr till den soliga tomten på baksidan med stor träaltan under tak och fin gräsmatta.

ÖVRE PLAN med vitmålad trappa som leder upp till praktisk sovrumshall med 2 inbyggda 60-garderober och 2 inbyggda 80-garderober. Plastmatta på golv och gråmålade väggar. Ingång till stort sovrum 1 med samma golvmatta och vitmålade väggar med lila fondvägg. Helkaklat duschrum från 2004 med grått klinkergolv med värmeslingor och vitt kakel med svart dekorbård i mosaik. Wc, stor tvättställskommod med spegelskåp samt rymlig duschhörna med svängbara helglasade duschväggar. Stort sovrum 2 med furuplanksgolv, vitmålade väggar med blå fondvägg samt utgång till stor solig balkong under tak med ny trätrall. Stort sovrum 3 med plastmatta, ljusgrå målade väggar med fin mönstrad fondtapet samt ingång till klädkammare med linneskåp.

TOMT
Entrésida med stenlagd UTEPLATS med staket och tak. Baksida i perfekt s/v-läge med stor TRÄALTAN till hälften under tak och trädgårdstomt med gräsmatta, tujahäck, vinbärsbuskar m.m. Staket mot grannar på sidorna. Tujorna på bakre tomtgräns står ca 2,5 meter in på egen tomt så den som vill ha en större tomtyta kan lätt få det (se sista bilden i bildserien med markerad tomtgräns).

NUVARANDE ÄGARES FÖRBÄTTRINGAR
- 2005 Ny torktumlare LG
- 2006 Installerat luftvärmepump
- 2008 Byte och tilläggsisolering av fasad framsida (övre plan)
- 2009 Ny diskmaskin Siemens
- 2010 Byte av fasad, fönster och altandörr på entréplanet (bägge sidor)
- 2011 Byte av takpapp på det mindre taket
- 2014 Ny tvättmaskin Samsung
- 2014 Ny kyl och frys Samsung
- 2014 Ny trall baksida
- 2015 Byte av fönster och altandörr baksida (övre plan)
- 2016 Byte av fasad baksida (övre plan)
- 2016 Byte av takpapp på det stora taket
- 2017 Ny induktionshäll
- 2017 Ny varmluftsugn Electrolux
- 2017/18 Totalrenoverat kök
- 2017 Bytt golv i kök, hall vardagsrum och sovrum på entréplanet
- 2018 Ny trätrall på balkong
- 2018 Nytt plasttak över altan baksidan

TIDIGARE ÄGARES FÖRBÄTTRINGAR
- 2004 Renoverat övre duschrum
- 2004 (troligtvis) Bytt fönster på framsida (övre plan)

PARKERING
Fast garageplats i garage med elport samt ett extra p-tillstånd.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Ett mindre förråd samt cykelrum finns i gemensam byggnad mitt emot huset.

OMGIVNING
Mycket trevligt och centralt beläget i området med nära till stor lekpark och flera fina lekplatser, garage, Krusboda skola, Krusboda-badet, 2 förskolor, Ica-butik och pizzeria samt busshållplats och stora strövområden. Det bor många barnfamiljer i närheten.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Området har kabelnät anslutet till Com Hem kabel-TV och bredband/telefoni.
Huset är anslutet till fibernät via Com Hem.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a poolanläggning/bastu i området, fast garageplats i garage med elport samt ett extra p-tillstånd, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset är förbesiktigat 2019-08-12 och är energideklarerat. Energiprestandan är 117 kWh/m2. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett rekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, ängar, utegym och fin frisbeegolfbana, belysta motionsspår, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Fina Barnsjön är en omtyckt badsjö på bekvämt gångavstånd från huset (ca 10 minuter) och på ängen nedanför skogen ligger ett fint nybyggt utegym, en bågskytteklubb. Här finns även 2st Amerikanska fotbolls-mål och en fin nybyggd hundrastgård.

Det är även nära till tennisbanor och ridstall i Fårdala, golfbana, rackethall, simhall och ishall.

UTTAGNA PANTBREV
2 300 000 kr

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten överhuvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgift säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borda ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Byggnad

2-plans radhus
1972
Krypgrund
Betongbalkar på plintar
Trä
Trä, bytt 2008 till 2015
3-glas, genomgående bytta
Trä
Papp från 2012 och 2016
Plåt
Direktverkande el, luftvärmepump 2006

Allmänt om fastigheten

44350 kr/år
220
2628000 kr
Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:11, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:3, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:4, Samfällighet: Tyresö Alby S:7
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Entréplan
Övre plan
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Pärlröksgången 22 Kedjehus 130 m² 5 4 195 000 kr Utgångspris
Musserongången 215 Radhus 118 m² 33 m² 6 3 495 000 kr Utgångspris
Fårtickegången 106 Radhus 118 m² 33 m² 5 4 095 000 kr Utgångspris
Granitvägen 16A Lägenhet 106 m² 5 2 495 000 kr
Runstenstorget 4 Lägenhet 61 m² 2,5 + Kök 2 695 000 kr Utgångspris
Gärdesvägen 33, 1/2 tr Lägenhet 55 m² 2,5 + Kök 2 400 000 kr acceptpris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd