Vallavägen 31

Vallavägen 31
Välplanerad 1:a i centalt läge. Ombyggd och renoverad 2018.

Objekt QT

Interiör

Välkommen till denna mycket ljusa och fint renoverade och ombyggda 1:a!

Lägenheten har en luftig och öppen planlösning med ett härligt ljusinsläpp från 4 stora fönster. Totalrenoverad 2018 med bl.a. ett nytt smakfullt om-och tillbyggt kök, platsbyggd loftsäng samt nya eklaminatgolv och vitmålade väggar. Centralt läge nära bussar, pendel och Haninge centrum.

Rymlig ENTRÉHALL med ett fint ljuslaserat eklaminatgolv och vitmålade väggar. 2 garderober. Här finns även gott om plats för avhängning av ytterkläder direkt till höger. Stor öppning mot kök och allrum.

Direkt till höger når man det stora BADRUMMET med mörkgråmålad våtrumsmatta och vita kaklade väggar. Badkar, wc, tvättställ och spegelskåp.

Stilrent renoverat KÖK som byggts om och till 2018. IKEA-kök med sobert gråa luckor och vita laminatbänkar. Ny kyl/frys, kolfiberfläkt med rostfri kåpa, varmluftsugn och induktionshäll. Ljuslaserat eklaminatgolv och vitmålade väggar.

Stort ALLRUM med ljuslaserat eklaminatgolv och vitmålade väggar. Fin platsbyggd loftsäng med en trappa som även fungerar som förvarings-/bokhylla. I allrummet finns gott om plats för både soffa, skrivbord och matplats.

Här bor du nära både Rudans friluftsområde, Slätmossens naturpark, 5 min till buss och 10 min till pendeltåg. I samma trappuppgång finns cykelförråd och barnvagnsrum.

Föreningen

HSB Brf Loke

Brf Loke är en välskött förening som innefattar 634 lägenheter varav 85 st är 1:or, 73 st 2:or, 395 st 3-4:or, 63 st 5:or samt 18 lägenheter med 6 rok. Det finns även ett antal lokaler i föreningen varav en är Ica Nära. Föreningen ligger med gångavstånd till Haninge Centrum och buss/- pendeltågstation. I närheten finns även fina strövområden i Slätmossens naturpark och kring Rudansjön.
Loke har ett centralt och lugnt läge i tätort med komplett och närliggande utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, samhällsservice och vägar. Det är nära till lokaltrafik med bussar och pendeltåg. Det tar ca 10 minuter att promenera till fräscha Haninge centrum med ett stort utbud av butiker. Nära Haninge centrum finns även Handens Närsjukhus. I direkt anslutning till Loke finns ICA Nära som också är ombud för Posten. Dessutom finns Valla Livs, kiosk, pizzeria och värdshus samt ett gatukök.

Det finns fantastiska strövområden på nära håll som exempelvis Rudans friluftsområde och Slätmossens naturpark. Dessa är perfekta områden för dig som har hund. Inom Haninge Kommun råder koppeltvång men om du vill låta din hund springa fritt finns två inhägnade hundgårdar. Dessa ligger bakom Vikingaskolan i början av Sleipnervägen.

Nära Handens pendeltågsstation ligger Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeegolfbana och flera badplatser.

I sjön Nedre Rudan kan du fiska ädelfisk. Fiskekort finns att köpa bl a i receptionen i Haninge kommunhus. Inom Rudans friluftsområde ligger även Teaterladan med kulturföreningen Ormen som har föreställningar sommartid. Vintertid finns fina spår för längdskidåkning och på sjön Övre Rudan plogas en skridskobana.

I direkt anslutning till Loke ligger även Torvalla idrottsplats med bland annat sim- skridsko- och idrottshallar. Mer information om Haninge Kommun och allt denna har att erbjuda kan du hitta på kommunens webbplats www.haninge.se . Du kan även besöka Haninge kommunhus på Rudsjöterrassen 2 för att få information om kommunal service och vad som är på gång i kommunen.

Parkering

Inom området finns fristående kallgaragelängor med ca 200 platser. Garagen är byggda på eller vid parkeringsytor med ca 500 uppställningsplatser. Garage och parkeringsplatser ligger i områdets ytterkant med direktutfarter mot Sleipnervägen och Vallavägen. Det går att ställa sig i kö för P-plats eller garage. För tillfället kostar p-plats 250 kr/månad, MC garage 210 kr/månad, och garage ca 522 kr/månad. Dessa priser höjs varje år med 3%. Vänligen kontakta föreningen för vidare information om kötider.

Medlemskap i HSB erfordras; 500 kr / person samt en engångsavgift (s.k. årsavgift) om 250 kr, betalas av köparen. I samband med överlåtelsen uttar föreningen en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift. Överlåtelseavgiften är 1120 kr och pantsättningsavgift 448 kr.

Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49.

Bredband distribueras via föreningen (kollektivt avtal) med Own-it.

Det lokala förvaltningskontoret på Sleipnervägen 109 är öppet på måndagar 13.00 - 19.00. Hit vänder du dig när du skall lämna/hämta nycklar vid underhåll i bostaden och liknande ärende. I övriga frågor kontaktar du förvaltningen via telefon eller e-post. Besök gärna föreningens hemsida www.brfloke.se.

Länk till broschyr med information till nya medlemmar: https://www.brfloke.se/showfile/?filID=1

Byggnad

Flervåningshus utan hiss
1965-1968
3-glas
Fjärrvärme

Allmänt om fastigheten

3240 kr/år
Planritning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 7 495 000 kr Utgångspris
Lönnvägen 35B 1 familjs friliggande 138 m² 33 m² 4 6 295 000 kr
Lummergången 36 Kedjehus 125 m² 5 4 395 000 kr Utgångspris
Sikvägen 7, 7 tr Lägenhet 111 m² 5 + Kök 2 975 000 kr Utgångspris
Tomtbergavägen 51 Lägenhet 79 m² 3 + Kök 2 200 000 kr Accepterat pris
Pärlröksgången 189 Radhus 66 m² 3 + Kök 2 295 000 kr Fast pris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd