Musserongången 39

Musserongången 39
Fint nyrenoverat radhus i ett av områdets bästa lägen!

Objekt QT

Interiör

Nyrenoverat radhus på totalt 133 kvm belägen på en stor tomt i ett av områdets bästa lägen!

Här bor du intill en stor lekvänlig äng som gränsar mot vackra vidsträckta naturområden och badsjöar. Det är dessutom mindre än 1 minuts gångväg till Nyfors busshållplats (ändhållplats) med mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

Huset är smakfullt renoverat 2019 med bl.a. genomgående nya fina ekparkettgolv, nymålade väggar i ljusgrått och vitt samt nyrenoverad/ombyggd tvättstuga med wc och plats för extra dusch. Nymålad fasad 2019 samt fönster och dörrar bytta 2003-2019. Alla innertak-och dörrar är bytta.

På entréplanet finns en solig träaltan som ligger skyddad bakom vintergrön häck och som har ett mycket barnvänligt läge med sandlåda mitt för. Ingång till entréhall med svart klinkermönstrat vinylgolv och öppet mot hall, vardagsrum, trappa till nedre plan samt en stor matplats som har en altandörr mot träaltanen på entrésidan. Matrummet ligger öppet i vinkel mot trevligt arbetskök med mörkgrå köksluckor och stänkskydd i mörkgrått kakel. Ljusa betongmönstrade laminatbänkar 2019 med ny induktionshäll 2019 samt stor infälld diskho. Tak med infällda spotlights. Ny rostfri köksfläkt 2019. Rostfri kyl och frys 2014 samt varmluftsugn 2008 samt integrerad diskmaskin 2012. Innanför köket finns ett fint förråd/arbetsrum med infälld spotlight i tak. Stort fint totalrenoverat och ombyggt tvättrum 2019 med wc, tvättställskommod och plats för duschplats. Tak med infällda spotlights. Tvättbänk med vask. Tvättmaskin och torktumlare från 2014. Stort ljust vardagsrum med vacker utsikt mot stor ängsallmänning samt nytt 3-glasfönster och fransk balkong 2019. Ingång till sovrum 1 med samma fina utsikt.

Nedre plan med en stor möblerbar hall/allrum i mitten med vitmålad träpanel på vägg och tak med infällda spotlights.. Sovrum 2 med utgång till stor träaltan med riktigt tak och den stora fina tomten med gräsmatta, rabatter och buskar. Staket mot grannar och häck mot den stora fina ängsallmänningen. Mycket stort sovrum 3 med en praktisk inbyggd garderobsvägg. Helkaklat badrum 2000 med klinkergolv med värme, vv-beredare och hörnbubbelkar. Tak med infällda spotlights. Ny, wc, tvättställskommod och spegelskåp 2019. Stort avdelat extra sovrum 4 med gråmålad väggpanel och tak med infällda spotlights samt ingång till litet förråd.

TOMT
Entrésida med solig träaltan som ligger skyddad bakom vintergrön häck och som har ett mycket barnvänligt läge med sandlåda mitt för. Baksida med stor träaltan med riktigt tak och den stora fina tomten med gräsmatta, rabatter och buskar. Staket mot grannar och häck mot den stora fina ängsallmänningen.

OMGIVNING
Här bor du mycket naturnära med busshållplats, badsjöar, fina promenad-och cykelvägar, utegym, bär-och svampskogar inpå knuten.
Nära även till ett flertal lekplatser, parkering, förskolor, skola och fina Krusbodabadet.

FÖRRÅD OCH PARKERING
Förråd och cykelförråd i gemensam byggnad.
Garagplats i länga i parkeringsområde bakom låsta grindar.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a poolanläggning/bastu i området, fast garageplats, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Området har kabelnät anslutet till Com Hem kabel-TV och bredband/telefoni.
Huset är anslutet till fibernät via Com Hem.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset förbesiktigat 2019-05-15 och är energideklarerat. Energiprestandan är 80 kWh/m2. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), 2 förskolor och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även ytterligare 2 förskolor, Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, ängar, utegym och fin freesbeegolfbana, belysta motionsspår, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Fina Barnsjön är en omtyckt badsjö på bekvämt gångavstånd från huset (ca 10 minuter) och på ängen nedanför skogen ligger ett fint nybyggt utegym, en bågskytteklubb. Här finns även 2st Amerikanska fotbolls-mål och en fin nybyggd hundrastgård.

Det är även nära till tennisbanor och ridstall i Fårdala, golfbana, rackethall, simhall och ishall.

UTTAGNA PANTBREV
2 295 000 kr

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgift säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borda ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Byggnad

2-plans radhus med sluttningsvåning
1973
Krypgrund
Betong
Trä/betong
Trä, ommålad 2019
3-glas, bytta 2003/2010/2019
Trä/betong
Papp, bytt 2002
Plåt
Direktverkande el

Allmänt om fastigheten

42000 kr/år
220
2574000 kr
Andel i samfällighet/GA: Alby S:2, GA:3, GA:7, GA:11
156 kvm Friköpt, Plan trädgårdstomt
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Entréplan
Nedre plan
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 6 995 000 kr Utgångspris
Lötvägen 17 1 familjs friliggande 163 m² 5 4 980 000 kr Utgångspris
Kumla Allé 30B 1 familjs friliggande 97 m² 97 m² 5 4 975 000 kr utgångspris
Kryddgårdsgränd 15, MP Lägenhet 97 m² 4 + Kök 2 195 000 kr utgångspris
Myggdalsvägen 66, bv Lägenhet 89 m² 4 + Kök 2 095 000 kr utgångspris
Maria Sofias väg 1C Lägenhet 83 m² 3 + kök 2 895 000 kr
Tomtbergavägen 51 Lägenhet 79 m² 3 + Kök 2 200 000 kr Accepterat pris
Hjortstigen 44 Fritidshus 67 m² 4 1 950 000 kr
Runstenstorget 4 Lägenhet 61 m² 2,5 + Kök 2 950 000 kr Utgångspris
Gärdesvägen 33, 1/2 tr Lägenhet 55 m² 2,5 + Kök 2 250 000 kr utgångspris
Ribby Allé 46 Lägenhet 40 m² 1 + Kök 1 195 000 kr Utgångspris
Timmervägen 22B Lägenhet 32 m² 14 m² 2 + Kök 1 995 000 kr Utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd