Pärlröksgången 154

Pärlröksgången 154
Totalrenoverad radhuslägenhet
Mycket fin radhuslägenhet på 65,5 kvm. Lägenheten som ursprungligen är en 1:a har totalrenoverats och byggts om av nuvarande ägare 2018 till en mycket välplanerad och yteffektiv 3:a. Alla ytskikt är nya med spacklade och vitmålade tak och väggar och ny vitlaserad askparkett från Berg & Berg i samtliga rum. 1 stort extra sovrum är avdelat i det stora allrummet (som fortfarande har gott om plats för vardagsrums-och matplatsdel) och det stora förrådet har inretts till ytterligare ett fint sovrum. Köket är helt ombyggt 2018 och har öppnats upp mot hall och vardagsrum. Lägenheten har även ett mycket fint helkaklat bad-/tvättrum från 2017 samt en av områdets största tomter med en fin nybyggd träaltan 2018. Samtliga möbler i lägenheten och på uteplatsen (även gasolgrillen) samt den inbyggda TV:n och alla husgeråd i köket ingår i priset. De 3 TV-apparaterna i sovrummen och allrummet ingår ej.

Objekt QT

Interiör

Samtliga möbler i lägenheten samt den inbyggda TV:n och alla husgeråd i köket ingår i priset. Även utemöbler och gasolgrill ingår. De 3 TV-apparaterna i sovrummen och allrummet ingår ej.

TOMTEN
Extra stor tomt/uteplats som ligger totalt insynsskyddad med plank runt om och nytt trädäck. I framkant av tomten ligger ett fint kallförråd på 6 kvm som ägaren av lägenheten har förtur att hyra för 350 kr/mån.

LÄGENHETEN
Officiellt är detta en 1:a eftersom de båda bakre rummen saknar fönster. Idag nyttjas den dock som en 3:a då man avdelat ett sovrum i den bakre delen av det stora allrummet och gjort om det bakre förrådet till ett sovrum.

ENTRÉ / HALL med vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. Bardisk mot kök och inbyggd köks-TV (ingår) på hallväggen.
Entrén är öppen mot kök och allrum samt har en inre hall med plats för klädavhängning och ingång till badrum och sovrum 2.

Totalrenoverat och ombyggt kök 2018 i vitt från IKEA med fin mörkgrå laminatbänk med infälld induktionshäll och stor diskho. Inbyggd rostfri varmluftsugn och integrerad spisfläkt. Hörnskåp med praktisk karusell. Kyl/frys i rostfritt. Ytterligare förvaring i bardisken mot entréhallen med utdragslådor och samma bänkskiva som i övriga köket. Vitlaserad askparkett och vitmålade väggar.

Stort ALLRUM som f.n. är fördelad på MATRUMSDEL och VARDAGSRUMSDEL vid stor fönstervägg. Vitlaserad askparkett (som löper under väggen till sovrummet) och vitmålade väggar. I den bakre delen finns ett extra avdelat SOVRUM med inbyggda garderober och fin heltäckningsmatta (askparkett under).

I den inre delen av hallen finns ingång till rymligt nyrenoverat helkaklat BADRUM 2017 med vitt högblankt kakel med detaljer i fin mosaik, svart klinkergolv med värmeslingor samt vitmålat tak med infällda spotlights. Vit tvättställskommod med spegelskåp. SPA-badkar med overhead-dusch. Tvättrumsdel med tvättpelare.

Stort FÖRRÅD som idag nyttjas som ett mycket fint extra SOVRUM. Vitmålade väggar och fin heltäckningsmatta (askparkett under), stor inbyggd garderobsvägg och platsbyggd loftsäng, soffa och fällbart skrivbord.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, ängar, utegym och fin freesbeegolfbana, belysta motionsspår, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Fina Barnsjön är en omtyckt badsjö på bekvämt gångavstånd från huset (ca 10 minuter) och på ängen nedanför skogen ligger ett fint nybyggt utegym, en bågskytteklubb. Här finns även 2st Amerikanska fotbolls-mål och en fin nybyggd hundrastgård.

Det är även nära till tennisbanor och ridstall i Fårdala, golfbana, rackethall, simhall och ishall.

Föreningen

HSB Brf Pärlröksgången i Tyresö

Nybildad förening som köpts från Tybo 2016-04-01.

Föreningen har amorterat ner sina lån med 6 000 000 kr sedan ombildandet.

Se mer på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/parlroksgangen/

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och fiberuppkoppling via ComHem ingår i avgiften.

PARKERING
1 p-tillstånd ingår i avgiften. Extra p-tillstånd kostar 1 000 kr/år. Internkö till 42 garage i länga, kostnad 411 kr/mån. F.n. ingen eller mycket liten kö till garage.

UTFÖRDA OCH PLANERADE RENOVERINGAR
Planerade renoveringar är åtgärdande av stammar 2020 och besiktning av tak 2020.

Ovk utförd och godkänd i början av 2016.

Stammarna är spolade 2017 med gott resultat.

Fasadbyte klart juli 2019, el-separation och installation av jordfelsbrytare klart september-2018

AVGIFTEN
Vatten ingår i avgiften. Elen är märkt med bra miljöval och kommer från Tranås Energi. Föreningen debiterar 1:40/kWh.
Kabel-TV ingår, fiberuppkoppling 50/10 mb via ComHem ingår i avgiften. 1 p-tillstånd ingår i avgiften.
Avgiften höjdes med 2% den 1/1-19.

FÖRRÅD
Det finns möjlighet att hyra varmförråd c.a. 3 kvm för 250 kr/månad och kallförråd 6 kvm 350 kr/månad, internkö.

Byggnad

Låghus med radhuskänsla
1972
2-glas
Direkt El

Allmänt om fastigheten

8400 kr/år
Planlösning
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd