Sikvägen 7, 2 tr

Sikvägen 7, 2 tr
5:a med inglasad balkong i söderläge
Stort och rymligt, bra planlösning och ACCEPTPRIS! Tillfälle för dig som villa sätta din egen prägel på din nya bostad. Helkaklat badrum med klinkergolv. Separat helkaklat duschrum med klinkergolv, båda är fräscha och har wc. För övrigt är denna välplanerade 5:a på 111 kvm är i stort sett i originalskick.

Objekt QT

Interiör

Tillfälle att köpa en trevligt planerad lägenhet av en storlek som sällan är till salu. Även läget är bra med nära till buss och en fin innergård utanför fönstret.
Ring mäklaren för mera info och visning.

Bra planlösning med hela 4 bra sovrum. Det finns både bad- och duschrum, båda helkaklade med klinkergolv och båda har wc. Köket är ett stort kök i vinkel med en härlig matplats där både storfamilj och umgänge med goda vänner tillåts. Gillar man sen sol så finns det en stor balkong i rakt söderläge med vacker utsikt över en fin gård med både grönskande träd, liten lekplats och föreningens mysiga grillplats.

Sikvägen 7 ligger på bekvämt gångavstånd till Bollmoravägen och busshållplats, men ändå tillräckligt långt bort för att läget skall vara tyst och lugnt.
Till lägenheten hör ett bra förråd i källaren och tvättstugan ligger bara runt hörnet i gången vid Sikvägen 9. Det finns också cykelförråd bakom huset och ett rum vid porten på baksidan för barnvagn- / rullator. Porten är utrustad med porttelefon.
Bakom huset finns också gott om garage- och parkeringsplatser att hyra. I föreningen finns också en aktiv pensionärsförening.

Det är bara ca 5 minuters promenad till fina Tyresö innecentrum. Det är nära till simhall och Tyresö golfbana ser man från fönstren på baksidan och från busshållplatsen kan man ta buss både till Gullmarsplan och Stockholms city. Restid till Gullmarsplan är ca 20 minuter och till Klarabergsviadukten ca 30 minuter.

Från lägenheten är det också nära till omtyckt insjöbad i Öringesjön, havsbad (Standbadet), Tyresö slott, skärgårdsbrygga med Waxholmsbåt, Notholmen med bl.a. café, Alby friluftsgård vid Albysjön som är ett naturreservat med stort värde för rekreation med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, värdefull natur och mycket mera.

HALL
Välkomnande hall med plats för hallmöbel och skoställ. Två garderober med gott om plats för ytterkläder. Längre in i hallen finns ytterligare garderober för bra förvaring.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv. Praktisk hängande wc som gör det lätt att städa. Handfat, fint spegelskåp och badkar.

KÖK
Trevligt kök i vinkel med stor möblerbar matplats för 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Ljust rymligt vardagsrum med parkettgolv och gott om plats för soffa, bokhyllor och kanske matsalsbord. Utgång till balkong.

INGLASAD BALKONG
Stor trevlig balkong i soligt söderläge och fin utsikt över föreningens trevliga innergård. Plats för både bord, stolar och blommor.

SOVRUM 1 och 2
Rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och garderober.

SOVRUM 3 och 4
Ett stort och ett normalstort sovrum som både ligger i en egen del av lägenheten.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med klinkergolv. Wc, handfat, spegelskåp och handdukstork.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med hyllor.

Föreningen

HSB Brf Siken

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Siken i Tyresö kommun. Föreningen har 208 st lägenheter och två verksamhetslokaler. Teknisk och ekonomisk förvaltning sköts av HSB Stockholm.

REPARATIONER OCH UNDERHÅLL
Sedan föreningen bildas har det skett omfattande reparationer och underhåll:
- Fasader och alla balkonger renoverades och inglasades 1993-1994
- Stambyte med badrumsrenovering genomfördes 1998-99
- Trapphus och tvättstugor renoverades 2007
- Lekplatserna rustades upp 2011

PARKERING
Föreningen har parkeringsplatser samt garage och till båda är det separat kö som sköts av HSB Servicecenter. För besökande finns det avgiftsbelagda parkeringsplatser vid Bollmoravägen 2 eller utmed Siklöjevägen.

GÄSTLÄGENHET
På nedre botten i Sikvägen 17 finns tre uthyrningsrum disponibla för medlemmarna. Varje rum är utrustat med två sängar och en garderob. En extrabädd kan erbjudas. Gemensam toalett och dusch finns i korridoren. Rummen uthyrs för 200: - kr per rum och natt.

TVÄTTSTUGOR
Tvättstuga finns mellan port 9 och 11.

ÖVRIGA UTRYMMEN
I föreningen finns sophus och grovsoprum. Förråd finns till varje lägenhet. Det finns en asfalterad bollplan och tre välplanerade lekplatser.

EXPEDITIONEN
Helgfria måndagar mellan 19:00 - 20:00 är expeditionen på Sikvägen 11 öppen. Här finns några styrelseledamöter som svara på frågor samt hjälpa till med beställning av nycklar, spärra borttappade låsbrickor och/eller att tillverka nya.

PORTAR
Samtliga portar i bostadsrättsföreningen är utrustade med ett elektroniskt låssystem där de boende använder en s.k. tagg för att komma in.

TV OCH BREDBAND
Brf Siken är ansluten till Com Hem "Tre hål i väggen", vilket möjliggör Digital-tv, Bredband och Telefoni. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband finns även via Bredbandsbolaget.

ENHETSMÄTNING EL
Som boende behöver du inget elavtal. Föreningen har gemensamt avtal och avläsning med Home Solutions.

MEDLEMSSKAP
För att kunna bli medlem i Brf Siken måste du bli medlem i HSB Stockholm.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Vid överlåtelse av bostadsrätt tar föreningen ut en administrativ överlåtelseavgift motsvarande 2,5 procent av gällande basbelopp (1 120 kr år 2017). Överlåtelseavgiften betalas av säljaren. För pantsättning tar föreningen, av pantsättaren, ut en pantsättningsavgift med 1 procent av gällande basbelopp (448 kr år 2017) vid varje tillfälle för ny eller omförd pantnotering.

För mer information, gå gärna in på föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/siken

Allmänt om fastigheten

600 kr/år
Planlösning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 7 495 000 kr Utgångspris
Egnahemsvägen 9 1 familjs friliggande 118 m² 35 m² 5 5 200 000 kr utgångspris
Tomtbergavägen 51 Lägenhet 79 m² 3 + Kök 2 200 000 kr Accepterat pris
Ribby Allé 46 Lägenhet 40 m² 1 + Kök 1 295 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd