Videvägen 25

Videvägen 25
1-plansvilla i högt läge mot skogen
Välkommen till denna mycket trevliga och välplanerade 1-plansvilla i vinkel! Här bor man i ett högt och soligt med vidstäckt utsikt och med gräns mot Alby naturreservat. Huset är välskött och mycket välplanerat med bl.a. stort fint kök, badrum med bubbelbad, dusch och bastu samt vardagsrum med braskamin och öppet i nock. 3 stora sovrum och ett extra allrum.

Objekt QT

Interiör

Välkommen till denna mycket välskötta, välplanerade, vinkelbyggda 1-plansvilla på 143 kvm!

Läget är underbart med en fantastisk utsikt på framsidan och en solig baksida mot skogen i vackra Alby naturreservat. Det är nära till bussar, affär, restauranger, vårdcentral, skolor och förskolor. Här bor man lantligt utan att göra avkall på goda kommunikationer och kommunal service. Huset erbjuder verkligen det bästa av två världar!

Huset är genomgående i ett mycket fint och välskött skick. Alla rum har ekparkett eller klinkergolv och har vattenburen golvvärme.

Planlösningen är mycket trevlig och funktionell med rymlig, välkomnande entréhall med stor praktisk garderobsvägg med spegelskjutdörrar och ingång till separat wc. Ljust och luftigt vardagsrum med tak upp till nock, matsalsdel och utgång till solig träaltan under tak och den underbara tomten på mot skogen. Rymligt kök med gott om förvaring och en stor matplats med vidsträckt utsikt och ingång till tvättrum med groventré och förråd. 3-4 mycket bra sovrum varav ett mycket stort samt ett fint allrum med altandörrar. Stort helkaklat dusch-/badrum med hörnbubbelbadkar, nischdusch och stor bastu.

TOMTEN
Vacker uppväxt trädgårds-/naturtomt med fina planteringar, stenlagda gångar och träaltaner. Baksidan mot skogen är mycket solig och har en stor träaltan delvis under tak.

PARKERING
Det finns en rymlig grusad uppfart framför huset med plats med plats för 4 bilar. Det finns även en parkeringsplats nere vid Videvägen som tillhör fastigheten (servitut finns).

FIBERANSLUTNING
Huset är anslutet till öppen fiber.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset förbesiktigas och energideklareras 2019-07-01. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

PANTBREV
Det finns f.n. 2 023 900 kr i befintliga pantbrev.

OMRÅDET
Bekvämt gångavstånd till naturområden (0 min), busshållplats (4 min), vårdcentral (5 min), mataffär och restauranger vid Strandtorget (6 min) samt skola och förskolor (6 min).
I närheten finns även flertalet insjöbad, havsbad samt populära utflyktsmål som Alby friluftsområde med Ubby gårdscafé, upplysta motionsspår och utegym, Tyresö Slottspark, Tyresta Naturreservat, tennisbanor, ridstall samt Erstaviks naturreservat och Sörmlandsleden.

KOMMUNIKATIONER
Busshållplats Videvägen ca 375 meter bort (4 minuters promenadväg) med direktbussar till Gullmarsplan (ca 20 minuter) och Stockholm central (ca 30 minuter) med täta turer under rusningstrafik.

SKOLOR / FÖRSKOLOR
Strandskolan, Förskola och grundskola Åk F-9 (650 meter, 6-7 minuters promenadväg).
Tyresö skola, Förskola och grundskola Åk F-9 (990 meter, 10 minuters promenadväg).
Förskolan Strandpärlan, Inspira-förskolan Stjärnan, Förskolan Hästhagen, Förskolan Slottsvillan och Inspira-förskolan Stjärnans Torp ligger alla inom 6 till 14 minuters promenadväg.

VÅRDCENTRAL
Den nybyggda vårdcentralen Riddarens vårdcentral ligger vid Strandrondellen på bekväma 5 minuters promenadväg.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgift säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borda ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Byggnad

1-plansvilla i vinkel
2001
Betongplatta
Trä
Trä
3-glas
Betongpannor
Plåt
Vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump

Allmänt om fastigheten

37500 kr/år
220
4891000 kr
Andel i samfällighet/GA: Sälgen GA:1 Förmån, Officialservitut: Parkering, 0138-14/21 Last, Officialservitut: Utrymme, 0138-14/21 Förmån, Officialservitut: Va, 0138-99/42 Last, Officialservitut: Gångväg, 0138-99/42
1659 kvm Friköpt, Kuperad naturtomt gränsande mot naturreservat
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Planritning
Alternativ planritning med 4 sovrum och extra dusch
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Skeppargatan 4 1 familjs friliggande 180 m² 5 5 975 000 kr Utgångspris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 6 995 000 kr Utgångspris
Vikingavägen 15 Lägenhet 70 m² 3 + Kök 1 975 000 kr Utgångspris
Folkparken 6, MP Lägenhet 53 m² 2 + Kök 1 995 000 kr utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd