Folkparken 6, 2tr

Folkparken 6, 2tr
Centralt läge, ingen insyn!
Trevlig 3:a i mycket centralt läge i höghuset i omtyckta Haninge Park vid gamla Folkets hus. Stor inglasad balkong med fin utsikt upp mot centrumhållet och ingen insyn! Balkongen har plats för både bord och stolar och här kan man verkligen förlänga sommaren. Mycket centralt läge med bara en kort promenad till Haninge Centrum. Även nära pendeltågsstation och busshållplats på andra sidan gatan.

Objekt QT

Interiör

Spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin, spis med glashäll och inbyggd micro. Alla i rostfritt.

Duschrum med duschkabin, ny inredning med dubbla handfat, WC, fönster samt Tvättmaskin och torktumlare.

HALL
Välkomnande hall med parkettgolv, ljus tapet och bröstpanel. Bra plats för förvaring i rymlig garderob med skjutbara dörrar.

SOVRUM 1
Rymligt master bedroom med jättebra plats för förvaring i egen klädkammare och i stor garderob med skjutbara dörrar med spegelglas. Parkettgolv, ljus tapet och bra plats för dubbelsäng med sängbord.

SOVRUM 2
Trevligt sovrum med stort härligt fönster med utsikt uppåt Haninge centrum. Glasad balkongdörr ut till stor inglasad balkong.

BALKONG
Stor trevlig balkong med gott om plats för både bord och stolar. Tack vare inglasningen kan man sitta här och njuta under både tidig vår och sen höst. När det är som varmast är det enkelt att öppna upp inglasningen helt eller delvis för frisk luft.

DUSCHRUM
Fint helkaklat DUSCHRUM med ljust kakel och mörkt klinkergolv med golvvärme. Ny badrumsinredning 2008 med dubbla handfat och stort spegelskåp. Fin duschkabin med olika duschvarianter t.ex. tropiskt regn. Handukstork och fönster.

KÖK
Trevligt kök i modern öppen planlösning mot vardagsrummet. Stor trevlig matplats för 6-8 personer vid fönster, parkettgolv och ljus tapet. Bra arbetsytor på flera arbetsbänkar och diskbänk. Fina rostfria vitvaror med inbyggd micro i arbetshöjd. Vitt kakel över spis med glashäll och ugn, arbetsbänk och diskbänk. Stor kyl och frys. Ljusa köksluckor och glasade vitrinskåp, alla med fina handtag.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med stora fönster. Ekparkett, ljus tapet och plats för både soffa och vardagsrumsmöbel.

Föreningen

Brf Haninge Park 2

Föreningen består av 34 st bostadsrätter och en lokal fördelat på 12 våningar. Lägenheternas storlekar varierar från 1 rok på 39,5 kvm till 4 rok på 89,5 kvm. Det finns ingen gemensam tvättstuga, därför har alla lägenheterna utrustats med tvättmaskin och torktumlare som standard. Badrummen är helkaklade, har klinker och golvvärme.Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Soprummet ligger i anréplanet med ingång utifrån, här finns utrymme för hushållssopor med källsortering i olika kärl. Inflyttning skedde under 2005 då föreningen bildades.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift om 1 % för varje pantmeddelande.

Byggnad

Höghus med hiss
2005
3-glas
Fjärrvärme

2 st personhissar.
Separata elmätare för varje lägenhet. Egna elcentraler med jordfelsbrytare.
Samtliga lägenheter utrustade med brandvarnare.

Allmänt om fastigheten

Parkeringsplats kostar 130:-/mån (utan el), 250:-/mån (med el). Garageplats kostar 490:-/mån (utan el), 590:-/mån (med el).
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Skeppargatan 4 1 familjs friliggande 180 m² 5 5 975 000 kr Utgångspris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 6 995 000 kr Utgångspris
Vikingavägen 15 Lägenhet 70 m² 3 + Kök 1 975 000 kr Utgångspris
Gärdesvägen 33, 1/2 tr Lägenhet 55 m² 2,5 + Kök 2 400 000 kr acceptpris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd