Skeppargatan 4

Skeppargatan 4
Snyggt stenhus med sjöutsikt och bra skick
Välkommen på visning av detta gedigna stenhus byggt 2006. Fin vit putsad fasad i snygg kontrast mot nya svarta betongpannor. Fastigheten har ett ypperligt läge bara ett stenkast från havet och hamnen. Hela huset är i mycket gott skick med en inredningsstil som tilltalar de flesta, så här kommer man till dukat bord där det bara är att flytta in. Nytt kök med bänkskivor i sten. Golvvärme & fina våtrum.

Objekt QT

Interiör

Uppskattar man låga driftkostnader då är detta hus något för dig då det finns både 8 kvm solfångare till ackumulatortank på 500 liter, luft-/vattenvärmepump och tilläggsisolering. Nuvarande ägare förbrukar endast 15 000 kw/h per år och då ingår även laddning av elbil.

Snygg uppfart med stenlagda rabatter och pampig entré under tak. Trevlig blandning av trädgårdstomt och naturtomt med fina bergspartier. Det finns bekväma upphöjda odlingar med jordgubbar, smultron, björnbär, hallon, vinbär och blåbär. Det finns också en plan gräsmatta för spel och lek och flera fina uteplatser med solmöjligheter hela dagen.

Bra garage på 28 kvm med plats för både bil och hobbyverksamhet. Där finns både skåp, lådor och arbetsbänk.
På tomten finns också bra uppställningsplats för 3 bilar varav en för större husbil eller båt.

Hela huset har fina parkettgolv med golvvärme i hela undervåningen och i alla våtrum. Nytt snyggt kök med nya vitvaror 2017, exklusiva arbetsbänkar i sten och stor matplats vid fönster. Köket har en modern öppen planlösning mot vardagsrum med stora fönster med fin utsikt över området och havet. Utgång från vardagsrummet till stor balkong med snygga glasräcken med rostfria stolpar. Gott om plats för matbord, grill och solstolar.

Mysiga täljstenskaminer på båda våningarna och snygga våtrum med helkaklat duschrum på övervåningen och badrum på entréplan, båda med golvvärme. Separat mycket funktionell tvättstuga med arbetsbänkar och alla maskiner i bekväm arbetshöjd.

Riktigt läckert inglasat uterum på 20 kvm för åretruntbruk med uppvärmning från egen luftvärmepump.

FÖRBÄTTRINGAR SENASTE ÅREN
Ny Luft/vattenvärme 2018 + solfångare och tilläggsisolerad vind (100 cm totalt)
Nymålad fasad med nya plåtdetaljer 2018
Nya betongpannor 2018 (Jönåker protector 2,0)
Nymålad övervåning 2017

ÖVRIGT
Huset är anslutet till larm.
Huset har en taxerad yta på 150 kvm boyta + 8 kvm biyta. Därutöver ett vidbyggt uterum på 22 kvm med luftvärmepump.
Det finns uttagna pantbrev på 3.800 000 kr

HALL
Snygg, rymlig och välkomnande hall med ljust klinkergolv med stora plattor med golvvärme och ljusa väggar. Mysig och värmande kamin, bra plats för hallmöbel, skor och ytterkläder.
Hallen har en praktisk T- form med både klädkammare, teknikrum och grovingång i den inre delen.

TVÄTTSTUGA
Ljus och mycket trevlig tvättstuga där familjen förmodligen kommer slåss om att få sköta tvätten. Stort fönster, ljusa helkaklade väggar i snygg kontrast mot mörkare klinkergolv i stora plattor med golvvärme. Både tvättmaskinen och torktumlaren är upphöjd till en bekväm arbetshöjd och det är gott om skåp och lådor för förvaring samt en lång arbetsbänk i vinkel där man kan vika tvätt. I arbetsbänken finns en nedfälld tvättho.

UTERUM
Fantastiskt inglasat uterum för åretruntbruk. Stora härliga glaspartier, nåtat trägolv och gott om plats för matbord för ett större sällskap. Uterummet har en egen luftvärmepump för behaglig temperatur.

BADRUM
Ljust trevligt badrum med ljusa helkaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. Rejäl handfatskommod med ljust handfat med dubbla skåp under, hängande wc och ett lyxigt bubbelbadkar. Infällda spotlights i taket, spegel med belysning och ett praktiskt golvstående skåp med bra plats för förvaring. Även ett stort fönster som ger härligt ljus.

SOVRUM
Två bra sovrum med ljusa väggar, parkettgolv och golvvärme. I det ena sovrummet är det en praktisk garderobsvägg med skjutbara dörrar och plats för mängder av förvaring. I det andra är det dubbla fönster.

TEKNIKRUM
Praktiskt teknikrum där man samlat reglerutrustning för solpaneler, ackumulatortank, elcentral och teknikskåp för värmepumpen.

ÖVRE PLAN

KÖK
Ljust kök i öppen planlösning mot vardagsrummet där samma parkettgolv löper genom hela utrymmet. Nytt Smedtorpskök med mängder med skåp som går ända upp till taket. Lyxig vinklad arbetsbänk i sten med gott om plats för kaffemaskin, bak- och matlagning. Ugn och micro i bekväm arbetshöjd och en mycket trevlig matplats för 6-8 personer vid fönster. En köksö med skåp och stenskiva avskärmar köket på ett trevligt sätt mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Stora fönster åt två håll tillsammans med dubbla glasade altandörrar ut till den stora balkongen, gör vardagsrummet mycket ljust och ger en fin utsikt både över omgivningen och havet. Det finns gott om plats för både soffgrupp och skåp, det finns också en mysig värmande braskamin för kulna dagar.

DUSCHRUM
Snyggt ljust helkaklat duschrum med mörkt klinkergolv med golvvärme. Praktisk duschplats med glasade rundade duschväggar. Hängande wc, stort fönster, handfatskommod med lådor under, spegel med belysning och en bra förvaringsmöbel med skåp och glashyllor.

SOVRUM
Trevligt sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Fönster i två olika väderstreck och sjöutsikt.

KLÄDKAMMARE/KONTOR
Trevlig klädkammare med fönster, parkettgolv och ljusa väggar.

Mellan sovrummet och klädkammaren är det en ytterdörr ut till en balkong i vinkel med glasat räcke med gott om plats för bord och stolar. Här är det sol på morgon och förmiddag.
Via balkongen går det också en spång med glasat räcke upp mot berget där det finns goda möjligheter att bygga lusthus eller ett Attefallshus.

Byggnad

2-plansvilla
2006
Varmgrund
Leca
Puts och trä
3-glas
Betong
Betongpannor
Lackerad plåt
Luft/vatten värmepump mm

Allmänt om fastigheten

29696 kr/år
220
3901000 kr
878 kvm Friköpt, Berg-natur-trädgårdstomt
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Entréplan
Övervåning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Granvägen 11 1 familjs friliggande 176 m² 94 m² 8 7 495 000 kr Accepterat pris
Pärlröksgången 22 Kedjehus 130 m² 5 4 195 000 kr Utgångspris
Musserongången 215 Radhus 118 m² 33 m² 6 3 495 000 kr Utgångspris
Runstenstorget 4 Lägenhet 61 m² 2,5 + Kök 2 695 000 kr Utgångspris
Gärdesvägen 33, 1/2 tr Lägenhet 55 m² 2,5 + Kök 2 400 000 kr acceptpris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd