Fårtickegången 106

Fårtickegången 106
Stort fint och välplanerat radhus på hela 151 kvm!
Välkommen till detta mycket fina radhus på 151 kvm! Planlösningen är mycket tilltalande och flexibel och man lätt kan få hela 5 bra sovrum vid behov. Huset är mycket trevligt beläget intill Alby friluftsområde och har en vacker trädgårdstomt med fina träaltaner på bägge sidor och ett stort antal växter, träd och buskar. Fasaden och yttertaket är bytta. Mycket fint renoverat kök 2014 och helkaklat duschrum 2011.

Objekt QT

Interiör

Välkommen till detta mycket fina radhus på 151 kvm!

Planlösningen är mycket tilltalande och flexibel och man lätt kan få hela 5 bra sovrum vid behov.
Huset är mycket trevligt beläget intill Alby friluftsområde och har en vacker trädgårdstomt med fina träaltaner på bägge sidor och ett stort antal växter, träd och buskar.
Fasaden och yttertaket är bytta. Mycket fint renoverat kök 2014 och helkaklat duschrum 2011.

RUM FÖR RUM
ENTRÉPLAN med en stor träaltan i perfekt s/v-läge. Ingång till entréhall med platsbyggd klädförvaring, vitmålade väggar och klinkergolv. Öppet mot rymlig hall med ekplankslaminatgolv och vitmålade väggar. Hallen är öppen mot kök med stor matplats. Renoverat 2014 med vitmålade väggar, ekplankslaminatgolv och ett mycket fint och stilrent IKEA-kök med vita handtagslösa fronter och vackra svarta granitbänkar samt stänkskydd i svart glas. Induktionshäll, dubbelho, inbyggd rostfri varmluftsugn och micro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin samt fin rostfri spisfläkt. Intill köket finns ett praktiskt grovkök med kyl och frys samt gott om förvaring och stor bänk med plats för köksmaskiner och kaffebryggare. I anslutning till grovköket finns ett mindre förråd under trappan samt tvättrum med klinkergolv, tvättpelare, vask och vv-beredare samt ett tvättnedkast från övre badrummet. Med ingång från hallen finns en helkaklad WC med klinkergolv och ett stort allrum (som kan bli ett extra sovum) med ny ekstavslaminatgolv 2019 samt ingång till ett stort praktiskt förråd. I hallen finns trappa upp till övre plan.

ÖVRE PLAN med ett stort vinklat vardagsrum (där man med fördel mycket lätt kan dela ett extra sovrum) med ekparkett och ljusmålade väggar samt utgång till den stora träaltanen och den vackra tomten på baksidan. vardagsrumsvinkeln ansluter till sovrumsavdelningen som har en praktisk hall med eklaminat, vitmålade väggar samt inbyggda garderober och ingång till rymlig klädkammare. Stort sovrum 1 med ekparkett och vitmålade väggar. Sovrum 2 och sovrum 3 med eklaminat och vitmålade väggar. Här finns även ett stort fint heklaklat duschrum totalrenoverat och ombyggd 2011 med vitt kakel och grått klinkergolv med värmeslingor. Dörren flyttad till långsidan, wc flyttad och vägghängd, fin tvättställskommod i ek med inbyggt tvättnedkast till tvättrummet. Det finns även ett högskåp i ek samt en fin spegel med hyllor och belysning. Vidare finns en handdukstork samt en stor duschhörna med infällbara glasväggar.

TOMTEN
Entrésida med en stor träaltan i perfekt s/v-läge som får en fin skugga från den stora vackra syrénhäcken. Altanen är delvis under tak från övervåningens överhäng. Här finns även ett äppelträd och vindruvor. På baksidan finns en vacker lummig trädgårdstomt med en stor träaltan som till större delen ligger under tak och har plank mot granntomterna. Det är även plank mot grannen på baksidan samt fina häckar på långsidorna. Här finns även plommonträd, röda vinbär, vackra rosor, kaprifol, liljor och hortensia.

FÖRRÅD OCH PARKERING
Litet kallförråd och cykelrum i gemensam byggnad.
Garageplats i länga med fjärrstyrd el-port, 1 p-tillstånd/hushåll för extrabil.

OMGIVNING
Här bor du mycket naturnära intill fina Alby friluftsområde med fina promenad-och cykelvägar, utegym, badsjöar och bär-och svampskogar inpå knuten.
Nära även till lekplatser, fotbollsplan, garage, parkering och busshållplats.
Det är bara någon minuts promenadväg till Krusboda torg med ICA Krusboden och pizzeria, Krusbodabadet och Krusboda skola. Här finns också stor lekpark med bollplan samt förskolorna Ballongen och Lek Och Lär Tyresö.

UTTAGNA PANTBREV
1 000 000 kr

KABEL-TV OCH BREDBAND
Grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a poolanläggning/bastu i området, fast garageplats i garagelänga med fjärrstyrd elport, fri parkering, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset är förbesiktigat 2019-08-15 och är energideklarerat. Energiprestandan är 104 kWh/m2. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser.

Det är även nära till golfbana, rackethall, simhall och ishall.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Byggnad

2-plans radhus med sluttningsvåning
1975
Betongplatta
Betong
Trä
Trä, bytt och tilläggsisolerad, målad 2013
2-glas
Trä
Papp, bytt 2004
Plåt
Direktverkande el, luftvärmepump 2011

Allmänt om fastigheten

45100 kr/år
220
3331000 kr
Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:10, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:11, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:3, Samfällighet: Tyresö Alby S:4
181 kvm Friköpt, Plan trädgårdstomt
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Dokument
Entréplan
Övre plan
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Häggvägen 4A 1 familjs friliggande 195 m² 7 7 950 000 kr
Renlavsgången 196 Radhus 133 m² 5 3 695 000 kr Utgångspris
Barrskogsvägen 3 Lägenhet 37 m² 1 + Kök 1 895 000 kr utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd