Renlavsgången 18

Renlavsgången 18
Radhus i härligt skogsläge
Fint och välplanerat 2-plans sluttningsradhus på totalt 133 kvm i underbart, soligt läge mot vacker skogsbacke. Huset är genomgående mycket välskött och har gott om förvaringsutrymmen. Stort utbyggt kök och 3-4 bra sovrum. Vacker tomt på baksidan samt stor tomt på entrésidan med fin träaltan och eget förråd.

Objekt QT

Interiör

Mkt trevligt 2-plans sluttningsradhus på totalt 133 kvm i underbart, soligt läge mot vacker skogsbacke. Ogenerad tomt med stora träaltaner på både fram-och baksida. 4-5 rum med 3-4 rejäla sovrum, rymligt vardagsrum och stort utbyggt och totalrenoverat, ombyggt kök. Genomgående mycket välskött skick. Från vardagsrum och sovrum har man en vidsträckt utsikt över området. Rejäla förrådsutrymmen och gott om garderober.

ENTRÉPLAN:
Skyddad entrésida helt täckt av fin TRÄALTAN i 2 etage (tak över etagedel) skyddad av förråd och staket. På entrésidan finns klätterhortensia. ENTRÉHALL med mönsterlagt klinkergolv, ljusgrå tapet, klädhängare och garderob samt löpande vitmålat paneltak i hall/matrum/kök och v-rum. HALL med vitmålad trappa till nedre plan samt ingång till wc och tvättstuga. WC med vitt klinkergolv, vit-och blåmålad väv samt vitt gipstak med infällda spotlights. TVÄTTSTUGA med blå matta, vitmålad väv samt vit gipstak med infällda spotlights, vask, tvättpelare, städskåp och arbetsbänk med under-och överskåp samt blå mosaik på vägg. MATPLATS med eklaminat och ljusgrå målad vägg, helglasad altandörr till den trevliga uteplatsen på entrésidan. Stort, totalrenoverat KÖK (utbyggt mot tidigare förråd) med eklaminat, vitt IKEA-kök 2001 med vitrinskåp, massiva träbänkar, rostfri fläktkåpa och blå mosaik på vägg. VARDAGSRUM med eklaminat, vitmålat paneltak och ljusbeige målade väggar och öppen, vidsträckt utsikt över området nedanför. SOVRUM 1 (utökat ca 1,2 meter mot f.d. förråd) med björklaminat, ljusbeige målade väggar samt vitmålat paneltak, vidsträckt utsikt.

NEDRE PLAN:
Vinklad HALL med björklaminat och ljusgrå/grårandig tapet. Ingång till stort SOVRUM 2 med björklaminat och ljusgrå målad tapet med röd fondvägg, utgång till tomt med stor TRÄALTAN (delvis under tak) i härligt söderläge och lummig tomt med rosrabatt, gräsmatta, vita rhododendron, vit-och lila syrén samt ett fint stenparti och rabatt. Högt, öppet läge mot liten skogsbacke och med utsikt över området. Från hallen finns ingång till FÖRRÅD med 2 dubbelgarderober och ingång till VERKSTAD/HOBBYRUM. BADRUM med gråmålad matta, vitt helkakel (satta på våttapet enligt äldre modell) med blå dekorplattor, vitmålat gipstak, wc och dubbla tvättställ. Plats finns för extra dusch. OMKLÄDNINGS-/ARBETSRUM med ekparkett, vitmålad vägg, 4 garderober, 1 linneskåp samt vv-beredare 2017. SOVRUM 3 med björklaminat och ljusbeige målad vägg med gammelrosa fondvägg.

TOMT
Skyddad entrésida helt täckt av fin TRÄALTAN i 2 etage (tak över etagedel) skyddad av förråd och staket. På entrésidan finns klätterhortensia. Baksida med nybyggd TRÄALTAN (delvis under tak) i härligt söderläge och lummig tomt med rosrabatt, gräsmatta, vita rhododendron, vit-och lila syrén samt ett fint stenparti och rabatt. Högt, öppet läge mot liten skogsbacke och med utsikt över området.

LÄGET
Det finns ett flertal fina lekplatser i närheten av huset och det är mycket nära till gångbro som leder till bl.a. förskolan Karlavagnen samt gångstråk som leder vidare till Krusboda Torg med Krusboda skola, Krusbodabadet, Hemköp Krusboda, pizzeria samt förskolorna Ballongen och Lek och Lär. Det är även nära till parkering, garage, busshållplats och Dalskolan och förskolan Dalstugan samt vidsträckta naturområden.

GARAGE OCH PARKERING
Egen garageplats i länga tillhör huset. Fri parkering på gemensam parkeringsplats.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset är energideklarerat och förbesiktigat 2020-03-25. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

UTTAGNA PANTBREV
1 517 000 kr

KABEL-TV OCH BREDBAND
Grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a poolanläggning/bastu i området, fast garageplats i garagelänga, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

KOMMUNIKATIONER
Det är endast 4 minuters promenadväg till busshållplats Lummergången med mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med Hemköp-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser.

Det är även nära till golfbana, rackethall, simhall och ishall.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgift säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borda ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Att tänka på inför visning:
Vi bryr oss om varandra. Så agerar vi för att förhindra spridning av Covid -19!
Vi är måna om dig som kund och våra medarbetare. Med tanke på rådande omständigheter så ber vi er alla ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning. Vi på Eget Hem välkomnar dig till visning utan att ta i hand. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta. Inte komma till visning om du känner dig krasslig eller varit i kontakt med någon som är influensasjuk. Kontakta i så fall din mäklare så försöker vi ordna så du kan få se bostaden på annat sätt!

Byggnad

2-plans radhus med sluttningsvåning
1971
Krypgrund
Betong
Lättbetong (vit, ej radon) / trä
Trä, bytt övre baksida 2000, målat 2016
3-glas isolerglas 2000/2011 samt 2-glas
Lättbetong (vit, ej radon)
Papp, bytt 1994
Plåt
Direktverkande el

Allmänt om fastigheten

35500 kr/år
220
2855000 kr
Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:11, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:2, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:3, Samfällighet: Tyresö Alby S:5
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Entréplan
Nedre plan
Alternativ planlösning nedre plan
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Hansavägen 9 1 familjs friliggande 159 m² 138 m² 8
Skälsätravägen 18B 1 familjs friliggande 112 m² 3 5 250 000 kr Acceptpris
Rakstavägen 18 1 familjs friliggande 67 m² 3 3 395 000 kr
Tors väg 15A Lägenhet 22 m² 9 m² 1 + Kök 1 995 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd