Sikvägen 40, 5 tr

Sikvägen 40, 5 tr
Centrumnära och välplanerad 3:a i härligt läge med fin utsikt och solig balkong
Välkommen till denna mycket trevliga 3:a belägen på 5 trappor med stor balkong mot vacker gård på baksidan! Lägenheten har ett härligt läge med några minuters promenadväg till Tyresö centrum och med en stor nyrenoverad gård på entrésidan. Luftig hall, nyrenoverat och stambytt duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Kök med stor matplats, rymligt vardagsrum och 2 stora sovrum samt klädkammare. Genomgående ljus och välskött.

Objekt QT

Interiör

Välkommen till denna mycket ljusa och välplanerade 3:a på 5 trappor med balkong med fin eftermiddags-/kvällssol och fin utsikt åt bägge håll! Kök med mycket stor matplats, helkaklat stambytt duschrum med golvvärme och tvättmaskin, 2 stora sovrum, rymligt vardagsrum i fil mot matrum / kök och med utgång till stor inglasad balkong. Rymlig klädkammare. Nära till bussar, Tyresö centrum, natur, rackethall, golfbana, simhall, ishall, fotbollsplaner, skolor och förskolor samt härliga naturområden!

Entré med säkerhetsdörr till ljus och rymlig HALL med fin klassisk klädavhängningshylla från byggåret och gott om plats för förvaringsmöbler. Hallen har även ingång till en stor KLÄDKAMMARE som är praktiskt inredd. Hallen ligger mitt i lägenheten och har ljusinsläpp och ingång till de bägge sovrummen, köket och vardagsrummet. Vitmålade väggar och eklaminatgolv samt vitmålade innerdörrar.

Mitt emot entrédörren finns ingången till det fina helrenoverade och stambytta DUSCHRUMMET från 2012. Helkaklat i vitt med grått klinkergolv med golvvärme, vägghängd WC, tvättställ och spegelskåp med belysning. Bra duschhörna med rundade infällbara glasväggar. Tvättmaskin och handdukstork.

Klassiskt ARBETSKÖK med parallella arbetsbänkar. Ljusa renoverade köksluckor och stänkskydd i ljusbeige kakel. Här finns städskåp, kyl, frys, spis med häll och varmluftsugn, rostfri spisfläktskåpa samt stor rostfri diskbänk med dubbelho.

Köket öppnar upp mot ett mycket stort och ljust MATRUM som lätt har plats för 10 personer. Här har man en fin utsikt över trädtopparna och den vackra gården. Matrummet ligger i sin tur öppet i fil mot vardagsrummet. Både kök och matrum har ljusmålade väggar och eklaminatgolv.

Mycket ljust och trevligt VARDAGSRUM med anslutning till hall och matrum/kök samt utgång till balkongen. Vardagsrummet har ljusmönstrade tapeter och ekparkettgolv.

Den stora inglasade BALKONGEN har ett vackert läge en fint utsikt över området. Här kan du njuta av solen från eftermiddag till kväll. Perfekt till sommarmiddagen!

Lägenheten har 2 stora kvadratiska sovrum som bägge har en mycket fin utsikt mot den stora fina innergården som genomgår en omfattande omplanering.

SOVRUM 1 har eklaminatgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 2 har eklaminatgolv och ljusmönstrad tapet.

Separat förråd finns i entréplanet.

Busshållplats finns ca 5 minuters promenadväg från porten med bussar mot Gullmarsplan, centrala Stockholm, etc. samt 5-7 minuters gångväg till Tyresö centrum. Tyresö Centrum har ett stort utbud av affärer, matvaruaffärer, apotek, bibliotek, vårdcentral mm. Bilresa till centrala Stockholm tar ca 15-20 minuter.

Inom promenadavstånd når man dessutom Nacka naturreservat, golfbana, ridhus, rackethall, minigolf, simhall, ishall, Alby friluftsområde, badsjö och trevliga strövområden. Det finns även gott om förskolor och skolor i omedelbar närhet.

Föreningen

HSB Brf Gäddan

Bostadsrättsföreningen Gäddan registrerades år 1999 och består av sammanlagt 419 lägenheter, varav ett antal fortfarande är hyresrätter. Dessa säljs ut på öppna marknaden så fort de sägs upp av en hyresgäst, och är därmed en s.k. dold reservtillgång. Föreningen upplåter även 8 lokaler med hyresrätt. Teknisk och ekonomisk förvaltning sköts av HSB Stockholm.

REPARATIONER OCH UNDERHÅLL
Sedan föreningen bildas har det skett omfattande reparationer och underhåll.


PARKERING
Det finns 64 garageplatser och 190 p-platser. Hyra av P-platser och garage sker hos HSB, lägenhetsadministration telefon 08-785 30 00.

GÄSTLÄGENHET
Föreningen har en övernattningslägenhet/gästlägenhet. Är man medlem i föreningen kan man vid behov hyra denna under maximalt sju dygn per tillfälle.

TVÄTTSTUGOR
Det finns två tvättstugor i föreningen. Den ena i långhuset (29-45) med ingång på gaveln under 29:an, den andra i hus 57-61 med huvudingång på baksidan. I varje tvättstuga finns ett antal vanliga tvättrum, grovtvättstuga samt tvättrum för allergiker. Allergitvättstugan har en tvättmaskin gjord för automatdosering av speciella, parfymfria tvätt och sköljmedel. I denna tvättstuga får du inte vistas om du har pälsdjur eller andra allergiframkallande objekt. Bokning sker via elektronisk bokningscentral i tvättstugorna eller via internet.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Inom bostadsområdet finns fem miljöhus. Grovsoprum och cykelrum finns i varje huskropp. Gårdarna är trevliga och det finns fem organiserade grillplatser med bänkar och bord till de boendes förfogande.

SENIORKLUBB
Det finns en mycket engagerad och aktiv seniorklubb i föreningen. De kallar sig "Fiskarna" och medlemmarna är välkomna från såväl Gäddan som från de närliggande föreningarna Gösen, Laken och Siken.

PORTAR
Samtliga portar i bostadsrättsföreningen är utrustade med porttelefon och ett elektroniskt låssystem där de boende använder en s.k. tagg för att komma in.

TV OCH BREDBAND
Brf Gäddan är ansluten till Com Hem "Tre hål i väggen", vilket möjliggör Digital-tv, Bredband och Telefoni. Bredband finns även via Bredbandsbolaget.

ENHETSMÄTNING EL
Som boende behöver du inget elavtal. Föreningen har gemensamt avtal och avläsning sker via Home Solutions 4 gånger per år. Debitering sker via avgifts-/hyresavin. Styrelsen har fastställt kostnaden till 1,35 kr per kWh tillsvidare. Följande info om enhetsmätningen finns att få på föreningens hemsida: "Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare".

VARMVATTEN
Föreningen har informerat om att de från den 1 mars 2015 kommer att börja ta betalt 70 kr/kubikmetern för förbrukning av varmvatten och kostnaden stäms av kvartalsvis i efterskott. Föreningens meddelar att betalningsansvaret för varmvattenförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Vid överlåtelse av bostadsrätt tar föreningen ut en överlåtelseavgift motsvarande 2,5 procent av gällande basbelopp för varje transaktion. Överlåtelseavgiften betalas av säljaren. För pantsättning tar föreningen, av pantsättaren, ut en pantsättningsavgift med 1 procent av gällande basbelopp vid varje tillfälle för ny eller omförd pantnotering.

För mer information, gå gärna in på föreningens hemsida: www.brfgaddan.se

Byggnad

Höghus med hiss
1962
Fjärrvärme

Allmänt om fastigheten

4932 kr/år
Planritning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Lummergången 35 Kedjehus 130 m² 6 3 995 000 kr Utgångspris
Pärlröksgången 154 Lägenhet 66 m² 3 + Kök 2 495 000 kr Utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd