Häggvägen 4A

Häggvägen 4A
Stilren putsad villa med 5 sovrum, pool, spabad & unikt läge nära skola/förskola
Tillfälle att köpa ett riktigt trevligt hus nybyggt 2008 med ljus putsad fasad och falsat plåttak. Huset har en boyta på 195 kvm med en social och trevlig planlösning med kök, stor matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Det finns ett lyxigt kök med köksö, fina rejäla arbetsbänkar i sten och snygga vitrinskåp med belysning. Fantastisk baksida med 130 kvm insynsskyddad altan med pool, spabad och sommarkök. Huset har också byggts med en hel del energitänk och utrustats med både solceller på taket, luft-/vattenvärmepump och vattenmantlad braskamin för både god ekonomi, komfort och en mysig känsla. Resultatet har blivit ett lågt B i energideklarationen. Direkt innanför ytterdörren börjar man ana att detta hus erbjuder något lite utöver det vanliga. Hallen som är öppen upp mot övervåningen har 7 meter i takhöjd och ger med sina ljusa väggar i snygg kontrast mot ett mörkare klinkergolv en välkomnande känsla. Rakt fram från ytterdörren genom vardagsrummets dubbla helglasade altandörrar, ser man den trevliga poolen på 6,6 x 3,6 meter med skjutbart glastak. Bredvid poolen finns ett läckert spabad som håller 39 grader året om samt ett trevligt sommarkök. Hela baksidan har ett helt insynsskyddat läge.

Objekt QT

Interiör

Välkommen till detta mycket trevliga boende som verkligen passar för barnfamiljen. Huset ligger i området Fornudden som är ett av de mest omtyckta delarna av Tyresö. Här möts vi av fina villor som till största delen byggts under 70 och 80-talet men också några äldre hus och ett och annat lite nyare hus som denna villa från 2008. Närheten till förskola och skola gör att många barnfamiljer söker sig hit så det finns gott om lekkamrater i området och även barn i de närmsta grannhusen.

Det är bara nuvarande ägare som bott i huset och de har trivts jättebra med både hus och område. Utvändigt så är tomten en väl anlagd trädgårdstomt med både en fin gammal syrenhäck som ger en vacker inramning av sommarköket och ett fint körsbärsträd. Vidare finns ett äppelträd från 2008 som nu börjat ge mycket frukt. Det finns även ett plommonträd, ett körsbärsträd som både är ca två år gamla och två röda vinbärsbuskar som ger massor med bär. För övrigt så hittar vi både daggkåpor, lavendel, schersmin, fjärilsblomma, rosbuskar och smällspirea.
I rabatten framför huset växer främst rosbuskar och lavendel och längst med uteköket finns en klematis som blir gigantisk och ger bra insynsskydd i kombination med murgrönan längst med spaljén.

Huset är besiktigat utan större anmärkning,
det är indragen fiber via Telia,
det finns uttagna pantbrev på 4 410 000 kr,
poolen är byggd 2013 med ny liner 2018. Den renas med saltklorinator och värms med egen luft-/vattenvärmepump,
det finns 30 st solceller med 295 kw per cell. Solaredge på 8,95 kw som totalt skall ge 8 000 kw/h. Det finns också ett Sonnen batteri på 5 kwh för att ytterligare ge möjlighet att konsumera elen bättre.

HALL
Välkomnande hall med imponerande rymd då den är öppen upp till nock. Ljusa väggar i snygg kontrast mot mörkt klinkergolv. Bra plats för ytterkläder på hyllor och i dubbelgarderob. Även ett praktiskt städskåp och plats för skoställ och hallmöbel. Öppen planlösning mot vardagsrum där man direkt från hallen ser genom huset och genom vardagsrummets helglasade dubbeldörrar ut mot den trevliga baksidan med pool och spabad.

VARDAGSRUM
Rymligt trevligt vardagsrum i öppen planlösning mot matplats och kök med köksö. Bra plats för bokhyllor och gott om utrymme för stor härlig soffa vid stora fönster med utsikt mot baksidan och poolen. Effektiv vattenmantlad eldstad som både är snygg, ger härlig värme och bidrar till låga driftkostnader. Ljusa väggar och snygga ektiljor på golvet som fortsätter in i matplatsen. Fina helglasade dubbeldörrar ut till altanen och baksida.

MATPLATS
Stor trevlig matplats med gott om utrymme för härliga middagar. Här kan man duka upp för 10-12 sittande matgäster där gästerna på ett trevligt sätt kan gå ut till sommarköket via en helglasad altandörr på kortsidan. Matplatsen avdelas också på ett praktiskt sätt med en köksö mot köket, perfekt som avställningsyta eller för julbordets alla små maträtter.

KÖK
Trevligt kök med nya köksluckor från Järfälla kök 2017. Både skåp, lådor och 2 fina vitrinskåp med belysning och glasdörrar. Bra arbetsytor på U formad arbetsbänk med bänkskivor i sten med infälld glashäll och diskho. Ljust kakel som stänkskydd med belysning under överskåpen. Ny kyl och ny frys 2017 (Miele), ny ugn 2017 och diskmaskin 2016. Ljusa väggar i snygg kontrast till mörkt klinkergolv. Från köket når man praktiskt tvättstugan med egen ingång.

TVÄTTSTUGA
Ljus och trevlig tvättstuga med både fönster och egen ingång. Lång praktisk arbetsbänk med infälld vask och hyllor ovanför. Tvättmaskin (2018) och torktumlare under under arbetsbänken. Även bra förvaringsutrymme på vägghängda hyllor på kortväggen till höger om dörren från köket. Ljusa väggar och mörkt klinkergolv.

DUSCHRUM
Rymligt duschrum med fönster, ljusa helkaklade väggar och mörkt klinkergolv. Bra duschplats med röd mosaik, handfat, spegelskåp med belysning, wc och infällda spotlights i taket.

SOVRUM 1
Stort sovrum med gott om förvaringsutrymme i rymlig garderob med skjutbara dörrar. Perfekt rum som lek-/spelrum för barnen, tv-rum eller master bedroom. Ljusa väggar och ek tiljor på golvet.

ÖVERVÅNING

ALLRUM
Fin ektrappa från nedre hall till övervåningens allrum som är öppen till nock med fina fönster vid taket. Ljusa väggar, ektiljor och en mysig möblerbar hörna med plats för bord och fåtöljer. Allrummet har delats av med en vägg mot takkupan där det femte sovrummet inretts.

SOVRUM 2
Stort sovrum som nuvarande ägare använder som master bedroom med en dubbelsäng som är hela 2,40 cm bred. Rummet är öppet upp till nock vilket ger en härlig rymd. Här finns 4 platsbyggda garderober, lucka till isolerad kattvind och fina dubbeldörrar till en fransk balkong med fin utsikt över området och ingen insyn. Ljusa väggar och ektiljor.

SOVRUM 3
Stort sovrum med gott om plats för säng, tv-möbel och skrivbord. Ljusa väggar och ektiljor.

SOVRUM 4
Bra sovrum med ljusa väggar och ektiljor. Lucka upp till varmvind med plats för lite förvaring och lucka till isolerad kattvind.

SOVRUM 5
Ljusa väggar, ektiljor och garderob med skjutbara dörrar.

BADRUM
Stort läckert helkaklat badrum med öppet upp till nock som ger en härlig känsla och en fantastisk rymd i rummet. Infällda spotlights i taket, fönster på både väggen och vid taket som ger härligt ljus. Både badkar och bra duschplats med massagedusch. Plats för liten sittplats, tvättkorgar och bra förvaring i platsbyggda garderober. Stor handfatskommod med dubbla handfat och lådor under samt spegel med belysning och vägghängd wc.

Byggnad

1½-plansvilla med takkupa
2008
Krypgrund (varmgrund)
Betongbalk på plint
Stål
Puts
3- glas isoler
Stål
Falsat plåttak
Lackerad plåt
Luft-/vatten värmepump, solceller och vattenmantlad kamin

Allmänt om fastigheten

47000 kr/år
220
6221000 kr
966 kvm Friköpt, Plan trädgårdstomt
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Planlösning entréplan
Planlösning övervåningen
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Renlavsgången 196 Radhus 133 m² 5 3 695 000 kr Utgångspris
Fårtickegången 106 Radhus 118 m² 33 m² 5 3 995 000 kr Utgångspris
Björnmossegången 67 Radhus 118 m² 33 m² 5 3 695 000 kr
Sikvägen 40, 5 tr Lägenhet 80 m² 3 + Kök 2 295 000 kr utgångspris
Pärlröksgången 154 Lägenhet 66 m² 3 + Kök 2 495 000 kr Utgångspris
Barrskogsvägen 3 Lägenhet 37 m² 1 + Kök 1 895 000 kr utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd