Lummergången 35

Lummergången 35
Stort atriumhus i härligt naturnära läge
Mycket välplanerat 1-plans atriumhus av den sällsynta största modellen på 130 kvm. Beläget i ett underbart läge intill parkväg och vackra naturområden. Fasad och tak bytta. 2 helkaklade våtrum med värmegolv varav ett från 2014. Här kan du skapa ditt eget drömhus!

Objekt QT

Interiör

Välkommen till Lummergången 35!

Detta mycket välplanerade 1-plans atriumhus är av den sällsynta största modellen på 130 kvm!

Huset har ett mycket trevligt och helt bilfritt läge intill mysig parkväg och vackra vidsträckta naturområden. Endast några meters promenad till förskolan Karlavagnens vackra gård och 150 meters promenad till garage och parkering

Genomgående äldre invändigt skick förutom det fina helkaklade badrummet från 2014 och det helkaklade duschrummet från 2000 (bägge med värmegolv). Fasadpanelen är bytt och till största delen tilläggsisolerad. Ny takbeläggning ca 2000. Huset har en mycket trevlig och flexibel planlösning med stor öppen sällskapsdel med kök, matrum och vardagsrum i fil samt separat sovrumsavdelning med allrum, 4 sovrum, badrum och klädkammare. Separat duschrum/wc samt tvättrum i anslutning till entréhallen. Endast en innervägg i huset är bärande och huset kan mycket lätt byggas om för den som till exempel vill ha fler/färre sovrum eller ett större kök. Det går med lätthet att variera mellan 3-6 sovrum. Här har du möjlighet att skapa ditt eget drömhus med naturen som granne!

HUSET
ENTRÉHALL med klädavhängning och inbyggd garderob samt ingång till duschrum, tvättrum och kök. Öppet mot stor sällskapsavdelning.

Helkaklat DUSCHRUM (ca 2000) med wc och tvättställ. Klinkergolv med värmeslingor.

Stort öppen SÄLLSKAPSAVDELNING med öppet mellan det stora rymliga MATRUMMET i mitten samt vardagsrum och kök. Här finns också utgång till träaltan och den stora, soliga insynskyddade tomten.

Praktiskt ARBETSKÖK med bardisk mot matplatsen och öppet mot tvättrummet.

Intill köket finns TVÄTTRUM med vädringsfönster.

Spaljé mellan matplatsen och det stora VARDAGSRUMMET med ekparkett och ett härligt ljusinsläpp från stor fönstervägg mot den egna insynsskyddade tomten.

I den separata sovrumsavdelningen finns följande rum:

ALLRUM med tre inbyggda garderober.

SOVRUMSHALL med ingång till fyra sovrum och separat KLÄDKAMMARE.

Tre normalstora SOVRUM.

Fint helkaklat BADRUM 2014 med tvättställskommod med spegelskåp, wc och badkar. Klinkergolv med värmeslingor.

Stort SOVRUM 4 med utgång till tomten och ingång till egen WALK-IN-CLOSET.

TOMTEN
Huset ligger helt fristående och med tomtgräns mot endast en annan fastighet. På entrésidan finns en stor asfalterad entrégård under tak. På den plana helt insynsskyddade tomten finns stenaltan med tak, gräsmatta och ett stort separat förråd. Plank runt om. Perfekt för småbarnsfamiljen och/eller hundägaren!

FÖRRÅD OCH PARKERING
Separat kallförråd på ca 12 kvm på tomten.
Garageplats i länga med fjärrstyrd elport, fri parkering med gott om plats för en 2:a-bil och gäster.

LÄGET
Här bor du mycket naturnära med fina promenad-och cykelvägar, stort nytt utegym, badsjöar och bär-och svampskogar.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset förbesiktigas och energideklareras 2019-12-06. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

UTTAGNA PANTBREV
892 200 kr

KABEL-TV OCH BREDBAND
Grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a poolanläggning/bastu i området, fast garageplats i garagelänga med fjärrstyrd elport, fri parkering, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser.

Det är även nära till golfbana, rackethall, simhall och ishall.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Byggnad

1-plans atriumhus
1970
Krypgrund
Betong
Trä
Trä, bytt och till större delen tilläggsisolerad
2-glas (2 st isolerglas)
Vit lättbetong
Papp, bytt ca 2000
Plåt
Direktverkande el med centraltermostat

Allmänt om fastigheten

46000 kr/år
220
3084000 kr
Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:1, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:11, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:3
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Dokument
Planritning
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Sikvägen 40, 5 tr Lägenhet 80 m² 3 + Kök 2 295 000 kr utgångspris
Pärlröksgången 154 Lägenhet 66 m² 3 + Kök 2 495 000 kr Utgångspris
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd