Pärlröksgången 209

Pärlröksgången 209
Fint välplanerat atriumhus på trevlig solig tomt
Mycket fint 1-plans atriumhus på solig och välskött tomt med bl.a. stor träaltan och nybyggt förråd. Mycket välplanerad planlösning med bl.a. 4 sovrum, stort kök, rymligt vardagsrum och extra allrum. Praktiskt tvättrum och separat duschrum. Fint helkaklat badrum renoverat 2018. Bytta fönster och bytt tilläggsisolerad fasad.

Objekt QT

Interiör

Mycket fint 1-plans atriumhus på solig och välskött tomt med bl.a. stor träaltan och nybyggt förråd. Mycket välplanerad planlösning med bl.a. 4 sovrum, stort kök, rymligt vardagsrum och extra allrum. Praktiskt tvättrum och separat duschrum. Fint helkaklat badrum renoverat 2018. Bytta fönster och bytt tilläggsisolerad fasad.

INVÄNDIGT
Alla innertak är bytta 2006-2010 och målade 2011. Hela vindsbjälklaget är tilläggsisolerat. Duschrummet är renoverat 1998 och badrummet renoverat 2018. Köket är ombyggt och totalrenoverat 2007. Det största sovrummet med intilliggande klädkammare är ombyggt till två nya sovrum.

Huset har en boyta på 115 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Entréhall med ingång till duschrum renoverat 1998 (brunnen är bytt). Hallen öppnar upp mot ett stort allrum med rymlig garderobsvägg och utgång till tomten samt öppet mot både kök och sovrumsavdelning. Välplanerat IKEA-kök som totalrenoverats och byggts om 2007, diskmaskin bytt 2017. Brunlaserade träluckor, vitt kakel och stenmönstrade laminatbänkar. Stora bänkytor och gott om förvaring samt liten köksö mellan köksdel och matplats. Från köket till det stora vardagsrummet med ekparkett och stor fönstervägg mot den fina tomten. Från allrummet finns ingång till ett kvadratiskt sovrum med inbyggda garderober samt en sovrumshall med ingång till ytterligare ett kvadratiskt sovrum med inbyggda garderober. I sovrumshallen finns även ingång till ett fint helkaklat badrum från 2018 med klinkergolv med stor tvättställskommod och fint tassbadkar. I änden av sovrumshallen finns ingång till ytterligare två fina sovrum (ombyggt från tidigare stort sovrum med intilliggande klädkammare) varav det ena är kvadratiskt och det andra byggt i vinkel med 2 dörrar och ett flertal möbleringsmöjligheter.

UTVÄNDIGT
Alla fönster bytta till 3-glas 2002, två fönster är bytta 2012/2013.
Fasaden är bytt och tilläggsisolerad 2012/2013.
Takplåtar, hängrännor och stuprör är bytta 2012/2013.
Yttertakspappen bytt 1998.

LÄGET
På det fina torget utanför finns stor sandlåda med fin klätterställning samt sittgrupp, fin gräsmatta och planteringar.
Centralt läge med nära till parkering, garage, busshållplats, Alby friluftsområde och Krusboda Torg med stor lekpark, Krusboda skola, Krusbodabadet, Hemköp Krusboda, pizzeria samt förskolorna Ballongen och Lek och Lär.

TOMT OCH FÖRRÅD
Mycket fin och solig tomt i upphöjt läge i förhållande till granntomten. Stor vinkelbyggd träaltan och välskött gräsmatta. Entrésida med praktisk stenlagd entrégård under tak.

GARAGE OCH PARKERING
Fast garageplats i garagelänga med fjärrstyrd elport samt p-tillstånd för ytterligare 1 bil.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset är energideklarerat 2010-09-10 och förbesiktigat 2020-03-19. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

UTTAGNA PANTBREV
2 328 000 kr

KABEL-TV OCH BREDBAND
Grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a poolanläggning/bastu i området, fast garageplats i garagelänga med fjärrstyrd elport, p-tillstånd för ytterligare 1 bil, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

KOMMUNIKATIONER
Det är endast 3 minuters promenadväg till busshållplats Nyfors (ändhållplats) med mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med Hemköp-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser.

Det är även nära till golfbana, rackethall, simhall och ishall.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgift säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borda ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Att tänka på inför visning:
Vi bryr oss om varandra. Så agerar vi för att förhindra spridning av Covid -19!
Vi är måna om dig som kund och våra medarbetare. Med tanke på rådande omständigheter så ber vi er alla ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning. Vi på Eget Hem välkomnar dig till visning utan att ta i hand. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta. Inte komma till visning om du känner dig krasslig eller varit i kontakt med någon som är influensasjuk. Kontakta i så fall din mäklare så försöker vi ordna så du kan få se bostaden på annat sätt!

Byggnad

1-plans atriumhus
1974
Betongplatta
Trä
Trä, bytt och tilläggsisolerad 2012/2013
3-glas isolerkassetter bytta 2002 samt 2012/2013
Papp, bytt 1998
Plåt, bytt 2012/2013
Direktverkande el samt luftvärmepump 2012

Allmänt om fastigheten

47700 kr/år
220
2927000 kr
Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:11, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:3, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:8, Samfällighet: Tyresö Alby S:1 Förmån: Officialservitut Biluppställningsplats, 01-TYE-2356.1 Förmån: Officialservitut Biluppställningsplats, 01-TYE-2356.2 Förmån: Officialservitut Väg, 01-TYE-2366.2
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Planritning
Alternativ planritning med 5 sovrum
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Hansavägen 9 1 familjs friliggande 159 m² 138 m² 8
Renlavsgången 18 Radhus 119 m² 14 m² 4 3 795 000 kr Utgångspris
Skälsätravägen 18B 1 familjs friliggande 112 m² 3 4 975 000 kr
Rakstavägen 18 1 familjs friliggande 67 m² 3 3 395 000 kr
Tors väg 15A Lägenhet 22 m² 9 m² 1 + Kök 1 995 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd