Tors väg 15A

Tors väg 15A
SUPERFRÄSCH MINIVILLA - STOR ALTAN - GRÄSMATTA - EGEN PARKERING
Välkommen till ett riktigt trevligt hus med lyxig standard. Vattenburen golvvärme, snyggt ljust kök med arbetsbänk i vinkel med snygg stenskiva, rostfria vitvaror och all maskinell utrustning. Ljust, fräscht helkaklat duschrum med klinkergolv och golvvärme samt kombinerad tvättmaskin-/torktumlare. Öppen mysig planlösning med härlig rymd med högt till tak och stora fönster. Trappa till sovloft med parkettgolv och plats för både dubbelsäng och sovrumsmöbel. Mysig tomt på 61 kvm med gräsmatta och stor härlig altan på ca 24 kvm i söderläge med plats för både utemöbel, grill och solstolar. Egen p-plats vid huset samt eget utvändigt förråd. Nära till Trollbäckens centrum med affärer och buss både mot stan och Haninge.

Objekt QT

Interiör

Trevlig läge längs in i området där huset ligger skyddat från trafik på gatan. Entré in till huset via liten trappa från den egna parkeringsplatsen, upp till altanen och in till huset. Parkettgolv och ljusa väggar och plats för ytterkläder och skor till höger om ytterdörren.

ALLRUM
Ljust trevligt allrum med parkettgolv med golvvärme, ljusa väggar, högt till tak och stora fönster. Även fönster på långväggen. Bra plats för hörnsoffa och tv-möbel och en dubbel garderob för förvaring.

KÖK
Bra kök med ljusa köksluckor i fin kontrast till mörk stenskiva på arbetsbänk i vinkel. Fint ljust kakel och både över- och underskåp. Köket blir ljust med fönster både vid diskhon och vid spisen. Eleganta rostfria vitvaror med kyl/frys, diskmaskin, fläkt, ugn och glashäll. Ljusa väggar, parkettgolv med golvvärme och infällda spotlights i taket.

DUSCHRUM
Lyxigt helkaklat duschrum med ljust kakel med stora kakelplattor i snygg kontrast till mörkbrunt klinkergolv med golvvärme. Bra duschhörna med fina rundade duschväggar i glas. Ljus handfatskommod med låda under, spegelskåp med belysning, wc och fönster. Hörna med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och varmvattenberedare.

SOVLOFT
Rymligt sovloft på 9 kvm med ljusa väggar och parkettgolv. Gott om plats för dubbelsäng, sängbord, 2 rejäla byråar och 2 fönster.

Föreningen

BRF Tors Väg 15

Trevliga hus i ny förening där huset är byggda 2017. Centralt läge med nära till skolor, buss och Trollbäckens centrum.

Byggnad

1-plan + loft
2017
3-glas
Vattenburen golvvärme

Allmänt om fastigheten

14800 kr/år
Dokument
Entréplan
Loftplan
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Hansavägen 9 1 familjs friliggande 159 m² 138 m² 8
Renlavsgången 18 Radhus 119 m² 14 m² 4 3 795 000 kr Utgångspris
Skälsätravägen 18B 1 familjs friliggande 112 m² 3 5 250 000 kr Acceptpris
Rakstavägen 18 1 familjs friliggande 67 m² 3 3 395 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd