Bollmoravägen 126

Bollmoravägen 126
NYTT KÖK 2019 - UTHYRNINGSDEL - BALKONG OCH UTEPLATS
Välkommen till denna mycket fina och trevliga markplanslägenhet som renoverats med nya ytskikt på ett mycket smakfullt sätt 2017 till 2019! Här finns både en inglasad balkong samt en uteplats med fin träaltan mot stor grön gård. Lägenheten har två separata entrédörrar vilket ger möjlighet att hyra ut en helt separat uthyrningsdel. Mycket fint totalrenoverat IKEA-kök 2019 i vacker klassisk stil. Två sovrum varav ett med en mycket stor walk-in-closet som lätt kan byggas om till ett tredje sovrum. Lägenheten har två äldre (men fina) helkaklade bad-/duschrum, bägge med wc.

Objekt QT

Interiör

Perfekt lägenhet för den som vill ha en fin och välplanerad lägenhet med mysig uteplats och möjlighet till ett mycket billigt boende!

 • Fint läge i mysigt område med låghus och stora gröna gårdar
 • Mycket fint renoverad 2017-2019 (allt utom bad-och duschrum)
 • Både inglasad balkong och uteplats med fin träaltan
 • Två rymliga sovrum och en stor walk-in-closet (om kan bli ett tredje sovrum)
 • Totalrenoverat IKEA-kök 2019 i vacker klassisk stil
 • I avgiften ingår el
 • Uthyrningsdel med egen ingång (kan lätt hyras ut för 6-7000kr/månad).
 • Lägenheten har både helkaklat badrum och helkaklat duschrum, båda med wc
 • God ekonomi och låg skuldsättning i föreningen
 • El, värme, vatten och kabel-tv basutbud ingår i avgiften
 • Nära kommunikationer

KOMMUNIKATIONER
Det är bara endast en kort promenad till busshållplatser där man kan ta buss (varannan minut vid rusningstrafik) till Gullmarsplan (restid ca 18 min) eller morgonbuss till Vattugatan i city (restid ca 30 min). Där kan man även ta buss mot Haninge och Nacka.

OMGIVNING
Det är ca 12 minuters promenad till fina Tyresö Centrum som är ett trevligt centrum med ett stort utbud av restauranger och affärer. Där finns bland annat klädbutiker, mataffärer, systembolag, apotek, folktandvård, bibliotek, bank och postservice.

I Tyresö finns också en bra blandning av fritidsaktiviteter som 18 håls golfbana, ridhus, rackethall, minigolf, simhall, ishall, Alby friluftsområde, badsjöar och trevliga strövområden.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR VISNING
Vi bryr oss om varandra. Så agerar vi för att förhindra spridning av Covid -19!
Vi är måna om dig som kund och våra medarbetare. Med tanke på rådande omständigheter så ber vi er alla ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning. Vi på Eget Hem välkomnar dig till visning utan att ta i hand. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta. Inte komma till visning om du känner dig krasslig eller varit i kontakt med någon som är influensasjuk. Kontakta i så fall din mäklare så försöker vi ordna så du kan få se bostaden på annat sätt!

Föreningen

HSB Brf Pluto

Brf Pluto äger bostadshusen på Bollmoravägen 90 - 176 och Herkulesvägen 20 -34 i
Lindalen som omfattar 208 bostadsrättslägenheter. Husen byggdes år 1971.

Lägenheterna är fördelade enligt nedan:
- 64 st. 2 rum och kök (60 kvm på bottenvåningen, 64 kvm på övervåningen)
- 64 st. 2 rum och kök + uthyrningsrum (76 kvm på bottenvåningen, 81 kvm på övervåningen)
- 40 st. 3 rum och kök (73 kvm på bottenvåningen, 78 kvm på övervåningen)
- 40 st. 4 rum och kök (90 kvm på bottenvåningen, 95 kvm på övervåningen)

Föreningen har en yttre underhållsplan som kontinuerligt uppdateras. De stora underhållen som gjort hittills är följande:
- ventilationen förbättrades år 2006; fläktar i krypgrunderna under husen sattes in och luftventiler ovanför fönstren sattes in.
- det har uppförts ny garagelänga, cykelhus, och miljöhus.

Mellan husen finns lekplatser och härliga grönområden. Tvättstugor finns i en separat byggnad, mitt emot infarten från Bollmoravägen (mellan Bollmoravägen 128 och 134) med gott om maskiner. Dessutom finns bastu, snickerilokal och föreningslokal som kan hyras för festligheter. Kabel-TV och "tre hål i väggen" via ComHem. Bredband via Bredbandsbolaget/ComHem. Hushållselen ingår i avgiften. Lägenhetsförråden ligger i det röda byggnaderna utmed parkeringen.

Sophantering
I området finns sju stycken miljöhus, med kompostkärl samt kärl för: brännbart hushållsavfall pappersförpackningar förpackningar av hårdplast wellpapp returpapper förpackningar av metall förpackningar av ofärgat glas förpackningar av färgat glas batterier glödlampor lågenergilampor


I föreningen finns det 141 parkeringsplatser, 23 besöksplatser och 123 garageplatser. Parkeringsplatser och garage hyrs ut via ett separat kösystem. Det finns också cykelförråd att hyra.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren, motsvarande 2,5% av prisbasbeloppet (1182 kr år 2020) Pantsättningsavgift betalas av köparen med 1% av prisbasbeloppet (473kr år 2020).
För att köpa en lägenhet i Brf Pluto måste man vara medlem i HSB (görs enkelt via HSB Stockholms hemsida).
HSB ställer som krav på köparen att man deponerar en medlemsavgift på 500 kr/köpare samt att man betalar en årsavgift på 250 kr.

Föreningen har en egen hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/pluto

Byggnad

Låghus
1971
Fjärrvärme

En bostadsrättslägenhet köpes i befintligt skick och omfattas av Köplagens regler. Härmed uppmanas köpare/spekulanter att undersöka lägenheten och att därmed fullgöra sin undersökningsplikt. Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare om du har några frågor eller önskar genomföra en besiktning av lägenheten.

Allmänt om fastigheten

Planritning
Planritning med uthyrningsdel och extra sovrum
Adress Boende Boarea Biarea Rum Pris
Björnmossegången 56 Radhus 123 m² 5 3 895 000 kr Utgångspris
Glädjegången 28 Radhus 78 m² 4 3 495 000 kr Utgångspris
Klenavägen 4 Lägenhet 72 m² 3 + Kök 2 150 000 kr Acceptpris
Wemevägen 48 Lägenhet 58 m² 2 + Kök 1 875 000 kr
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd