Renlavsgången 70

Renlavsgången 70
Stort fint gavelradhus på hela 151 kvm
Stort gavelradhus på 151 kvm i mycket gott skick! Två fina uteplatser med träaltan på både fram-och baksida. Kök med stor trevlig matplats. Helkaklat duschrum samt helkaklat tvättrum med extra dusch. Stort allrum och fint hemmakontor. Stort vinklat vardagsrum och 2 stora sovrum (2 extra sovrum kan lätt avdelas). Genomgående fina och välskötta ytskikt i hela huset. Nära till flertalet lekplatser, garage och busshållplats med direktbussar till Gullmarsplan och City.

Objekt QT

Interiör

  • Områdets största radhusmodell! Mycket omtyckt och välplanerad.
  • Genomgående fint och mycket välskött med bytta golv, innertak och fina ytskikt.
  • Härligt gavelläge helt nära flertalet lekplatser och busshållplats.
  • Solig och skyddad tomt med träaltaner och gräsmatta på bägge sidor.
  • Helkaklat tvättrum med klinkergolv och extra duschplats 2014.
  • Separat helkaklad wc.
  • Möjlighet till hela 5 sovrum.
  • Rejäla förvaringsutrymmen.
  • Garageplats och parkeringsplats mycket nära huset.
  • Bytta fönster.

HUSET
ENTRÉPLAN:
Entrésida med staket med grind, gräsmatta och TRÄALTAN delvis under tak. Fina rabatter och plank mot gata och granne, röd tegelmur på gavelsidan. ENTRÉ med klinkergolv, vitmålad bröstpanel och ljusmönstrad tapet. 2 st 80-garderober med skjutdörrar. HALL med ekparkett, vitmålad bröstpanel och ljusmönstrad tapet. Valv mot allrum, ingång till wc och öppet mot matrum. Stort trevligt MATRUM med samma ytskikt som hallen. Ingång till fint KÖK renoverat 2020 på äldre stomme med nya vita köksluckor. Laminatbänkar, beigemelerat klinkergolv, beigemelerat kakel och vit spiskåpa. Praktiskt GROVKÖK med gulmelerad matta, vitmålade väggar och gräddfärgat kakel, stor vit arbetsbänk med över-och underskåp. Stort HEMMAKONTOR med grå heltäckningsmatta, vitmålade väggar och fondväggmed fototapet. Nyrenoverat TVÄTTRUM ca 2014 med med grått klinkergolv, vitmålade väggar och kaklad duschhörna med infällbara glasväggar, tvättpelare och rostfri tvättbänk. Vitmålat gipstak med infällda spotlights. Fin WC med grått klinkergolv och ljusmelerat kakel. Fin vit tvättställskommod med spegel. Stort ALLRUM med ekparkett, vitmålade väggar och vitmålat paneltak. Dörr till FÖRRÅD under trappan.
ÖVRE PLAN:
Fin TRAPPA med ekbeklädda steg och vitmålad panelvägg. Stort vinklat VARDAGSRUM (möjlighet att avdela extra sovrum) med ekparkett, ljus strukturtapet och vitmålat paneltak. Utgång till baksida med stor ogenerad delvis inglasad TRÄALTAN under tak och liten gräsmatta med rabatter. Extra tillbyggt FÖRRÅD. SOVRUMSHALL med ekparkett, beige tapet samt vitmålat paneltak, i hallvinkel finns inbyggda garderober och KLÄDKAMMARE. Stort SOVRUM 1 med ekparkett, vitmålad bröstpanel och vitmålade väggar samt vitmålat paneltak, 4 garderober. Mycket stort (delbart) SOVRUM 2 med furulaminat, beige/-vitrandig tapet med bröstbård och beigemelerad tapet över, vitmålat paneltak. Fint DUSCHRUM (renoverat 2003) med beigemelerat klinkergolv med värmeslingor, beigemelerat kakel med dekorbård samt vitlaserat paneltak med infällda spotlights. Tvättställskommod i körsbärslaminat med under-och sidoskåp samt spegel med belysningsramp, stor glasad duschkabin.

TOMTEN
Entrésida med staket med grind, gräsmatta och TRÄALTAN delvis under tak. Fina vintergröna häckar mot gata och granne, röd tegelmur på gavelsidan. Baksida med stor ogenerad delvis inglasad TRÄALTAN under tak och liten gräsmatta med rabatter. Extra tillbyggt FÖRRÅD.

FÖRRÅD OCH PARKERING
Litet kallförråd och cykelrum i gemensam byggnad.
Egen garageplats i stort garagehus med elport. Fri parkering på gemensam parkeringsplats.

OMGIVNING
Här bor du mycket naturnära med fina promenad-och cykelvägar, utegym, badsjöar och bär-och svampskogar inpå knuten.
Det finns ett flertal fina lekplatser i närheten av huset och det är nära till gångbro som leder till bl.a. förskolan Karlavagnen samt gångstråk som leder vidare till Krusboda Torg med Krusboda skola, Krusbodabadet, Hemköp Krusboda, pizzeria samt förskolorna Ballongen och Lek och Lär. Det är även nära till parkering, garage, busshållplats och Dalskolan och förskolan Dalstugan samt vidsträckta naturområden.

UTTAGNA PANTBREV
1 160 000 kr

KABEL-TV OCH BREDBAND
Grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

DRIFTSKOSTNAD
Totalt 39 400 kr varav:
Elförbrukning (inkl uppvärmning): 18 900 kr
VA och sophämtning: 6 000 kr
Villaförsäkring: 4 000 kr
Samfällighetsavgifter: 10 500 kr (se nedanstående redogörelse för vad som ingår i avgiften).

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr (2020).

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a tillgång till poolanläggning/bastu i området, Litet kallförråd och cykelrum i gemensam byggnad. Egen garageplats i stort garagehus med elport, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem samt underhåll av gemensamma vägar, gårdar och grönytor.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Besiktning och energideklaration utförs 2020-10-14.
Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

KOMMUNIKATIONER
Det är endast 1 minuts promenadväg till busshållplats Lummergången med mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med fin nyrenoverad Hemköp-butik och en jättebra pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser.

Det är även nära till golfbana, rackethall, simhall och ishall.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Kraven på köparens undersökningsplikt är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador (speciellt i källare och yttertak), rötskador, skador på vatten och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock. Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symtom på fel i fastigheten eller är fastigheten över huvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt. Om köparen inte själv kan dra några säkra slutsatser av sina iakttagelser, anses köparen normalt vara tvungen att anlita en sakkunnig person för att fördjupa sin undersökning.

Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om t.ex. säljaren upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida.

Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning och anpassa sin undersökning till detta.

Att tänka på inför visning:
Vi bryr oss om varandra. Så agerar vi för att förhindra spridning av Covid -19!
Vi är måna om dig som kund och våra medarbetare. Med tanke på rådande omständigheter så ber vi er alla ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning. Vi på Eget Hem välkomnar dig till visning utan att ta i hand. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta. Inte komma till visning om du känner dig krasslig eller varit i kontakt med någon som är influensasjuk. Kontakta i så fall din mäklare så försöker vi ordna så du kan få se bostaden på annat sätt!

Byggnad

2-plans radhus med sluttningsvåning
1970
Krypgrund
Betong
Vit lättbetong / trä
Trä, övre entrésida bytt, tegel på gavelsida
3-glas
Vit lättbetong
Papp, bytt 2005
Pvc och plåt
Direktverkande el samt luft-/luftvärmepump 2007

Allmänt om fastigheten

39400 kr/år
220
2870000 kr
Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:11 ändamål: Radio-tv och/eller tele, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:2 ändamål: Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Tyresö Alby GA:3 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning, Övrigt, Samfällighet: Tyresö Alby S:5
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Entréplan
Övre plan
Övre plan alternativ planlösning med 4 sovrum
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd