Villor & Radhus

Villa
Centralvägen 20A,
155 kvm
57 kvm
7
5 995 000 kr Utgångspris
Fin villa med 5 sovrum och 48 kvm varmgarage
Välkommen till denna mycket fina och välplanerade 1,5-plansvilla! Belägen på en plan lummig tomt i lugnt och mycket centralt läge med gräns mot allmänning och bekvämt gångavstånd till bussar, skola, förskolor, centrum och badsjö. Mycket gott skick med bl.a. bytta fönster och tak samt totalrenoverat och smakfullt ombyggt entréplan med bl.a. bad-/duschrum och kök med mycket hög finish. Stort uterum av hög kvalitet samt solig takterrass på 55 kvm. Uppfart med plats för 6 bilar, carport med plats för 3 bilar samt 48 kvm varmgarage. En perfekt familjevilla med stora möjligheter för egenföretagare och bilentusiaster!
Villa
Näckstigen 4, Fornudden
196 kvm
129 kvm
10
11 000 000 kr
Sjötomt med brygga, lusthus och en rymlig villa med 10 rum
Tomten är en väl uppvuxen villatomt med stora plana gräsytor, planteringar och flera fruktträd. Tomten är stor, lång och tårtformad vilket ger fina solmöjligheter. På gräsmattan nere vid vattnet är det sol hela dagen, på kortsidan av huset (vid ingången till undervåningen) är det sol vid lunch och på entrésidan eftermiddag och kväll. Läget är lugnt och fridfullt på en liten villagata där Näckstigen är en av Fornuddens små pärlor, en liten återvändsgata med begränsad biltrafik. Ändå jättecentralt med bara 75 meter till närmsta busshållplats där man kan ta buss mot Trollbäckens centrum och vidare mot Gullmarsplan. Huset är till största delen ett lättskött tegelhus med stora härliga rum och en planlösning som passar för umgänge. Strålande sjöutsikt från flera stora fönster så som i sovrum, vardagsrum, matrum och kök. Praktiska dusch/badrum i både källare, entréplan och övervåning.
Villa
Österängsvägen 14, Gudö
148 kvm
5
5 995 000 kr Utgångspris
Exklusiv 1-plansvilla i underbart läge med naturen och hästgård som granne
Välkommen till detta vackra vinkelbyggda Myresjöhus byggt 2007! Här bor du på en stor vacker inhägnad naturtomt i underbart läge intill Vendelsö ridskola och ett stenkast från Tyresta nationalpark. Härligt öppen planlösning, vattenburen golvvärme och genomgående hög standard. Stor träaltan med spabad och exklusiva markiser. Ett riktigt drömboende!
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd