Villor & Radhus

Radhus
Renlavsgången 18, Krusboda
119 kvm
14 kvm
4
3 795 000 kr Utgångspris
Radhus i härligt skogsläge
Fint och välplanerat 2-plans sluttningsradhus på totalt 133 kvm i underbart, soligt läge mot vacker skogsbacke. Huset är genomgående mycket välskött och har gott om förvaringsutrymmen. Stort utbyggt kök och 3-4 bra sovrum. Vacker tomt på baksidan samt stor tomt på entrésidan med fin träaltan och eget förråd.
Kedjehus
Pärlröksgången 209, Krusboda
115 kvm
6
4 295 000 kr Utgångspris
Fint välplanerat atriumhus på trevlig solig tomt
Mycket fint 1-plans atriumhus på solig och välskött tomt med bl.a. stor träaltan och nybyggt förråd. Mycket välplanerad planlösning med bl.a. 4 sovrum, stort kök, rymligt vardagsrum och extra allrum. Praktiskt tvättrum och separat duschrum. Fint helkaklat badrum renoverat 2018. Bytta fönster och bytt tilläggsisolerad fasad.
Villa
Rakstavägen 18, Raksta
67 kvm
3
3 395 000 kr
Trevligt hus på 67 kvm + 25 kvm inglasat uterum och stora altaner
Mysigt boende i naturskönt område och trevligt lite högt läge med fin utsikt över Rakstavägen. Stor tomt med plan lekvänlig del nere vid gatan där det finns gott om plats för bil, husbil, båt eller kanske ett par fotbollsmål. Den bakre delen är en lättskött naturtomt. På tre sidor om huset finns härliga altaner med möjlighet att välja om man vill sitta i sol eller skön skugga. Det finns också ett stort inglasat uterum där man kan förlänga sommaren. Här är det gott om plats för stort matbord och hela kompisgänget. Trevlig öppen planlösning. Lyxigt nyrenoverat helkaklat duschrum, ljust kök med bra arbetsytor på arbetsbänk/diskbänk i vinkel, stor matplats för många matgäster och ett vardagsrum med mysig braskamin, plats för stor soffa och bra tv-hörna. Tvättstuga i isolerad separat friggebod som också kan användas som gäststuga. Även 2 förrådshus på tomten.
Villa
Skälsätravägen 18B, Trollbäcken
112 kvm
3
4 975 000 kr
Örnnäste med fantastisk utsikt, dubbelgarage & kontor/gästrum med egen ingång!
Välkommen till detta trevliga enplanshus i ett helt unikt läge för den som gillar att bo högt! Vill man dessutom ha en stor tomt utan krävande skötsel, ha stora altaner i bästa solläge helt utan insyn och med fantastisk utsikt, då är detta huset för dig! Huset ligger högt upp på ett berg där, helt ostört och där man från både stora fönster och altaner på tre sidor av huset kan njuta av sol hela dagen och vyn över grannarnas tak och trädtoppar. Nere vid gatan möts man av en stor uppställningsplats för 3-4 bilar och ett rymligt dubbelgarage med elportar. På garagets övervåning med ingång från baksidan finns ett trevligt kontor-/gäst-/tonårsrum, där man helt ostört kan spela musik, umgås med kompisar eller ta emot kunder. Rummet är på ca 25 kvm inklusive ett förråd. Vid husets entrésida finns en stor skyddad altan med morgonsol, perfekt för frukost innan man går till jobbet. På andra sidan, med utgång både från kök och vardagsrum finns en ändå större altan med sol från 10 - 21. Här finns gott om plats för stort matbord, solstolar och grillhörna och när solen blir för intensiv så finns skyddande motordrivna markiser som är både sol och vindstyrda. Trevlig planlösning med rymligt vardagsrum i vinkel med stora fönster, altandörr och strålande utsikt. Bra kök med stor matplats och utgång till den södervända träaltanen. Trevlig tvättstuga även den med utgång till altanen på baksidan och 2 bra sovrum som enkelt kan bli 3. Läckert sparum med 300 liters bubbelbadkar, härlig relaxhörna, inbyggt kylskåp, musikanläggning och separat duschplats samt wc. Även ett separat helkaklat duschrum och wc Bra läge nära idrottsplats, busshållplats och förskolor.
Villa
Hansavägen 9, Centrala Trollbäcken
159 kvm
138 kvm
8
kr
Arkitektritad villa på stor trevlig tomt
Vi kommer inom kort påbörja försäljningen av denna trevliga familjevilla som varit i samma familj ägo sedan huset byggdes 1972. Totalytan är på hela 317 kvm så det finns gott om plats även för en lite större familj. Huset är byggt med gedigna materialval och är i stora delar i originalskick. Grunden är av leka och bjälklaget är av betong och ägaren har upplevt huset som ett "tyst hus utan störande stegljud" Det är låga driftkostnader med bekväm bergvärme som installerades 2009. Nuvarande ägare har förbrukat 18 482 kWh/år. Direkt när man kommer in i huset så möts man av en pampig och välkomnande entréhall med marmorgolv med golvvärme och plats för hallmöbel. I undervåningen finns också 2-3 sovrum, gillestuga, bastu med dusch och relaxrum med golvvärme, tvättstuga, ett stort hobbyrum och ingång till ett rymligt dubbelgarage. På övervåningen är det ett stort vardagsrum med motordriven markis, kök med separat matplats som kan bli ett stort modernt kök med gott om plats för både familj och vänner. Det finns även ett separat matrum, duschrum och två sovrum. Från övervåningen når man en skyddad längsgående balkong under tak och på baksidan finns en trevlig uteplats med timerstyrd infravärme. Tomten är en väl uppvuxen villatomt med stor gräsmatta, 2 äppelträd, ett päron- och ett plommonträd. Det finns gott om plats för upp till 6 bilar på uppfarten som är asfalterad och utrustad med el-slingor, perfekt för den som inte vill skotta snö! Från huset är det bara ett par minuters promenad till busshållplats, förskola och förskola.
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd