Aktiv marknadsföring gör stor skillnad

Det finns inga genvägar om man vill få ut så mycket som möjligt för sin bostad i en marknad med ständigt ökande konkurrens. För en lyckad affär krävs tid, noggrannhet och engagemang - och aktiv marknadsföring.

Exponerar din bostad för våra spekulanter och andra

Det handlar om att göra många uppmärksamma på att just din unika bostad är till salu, men också om att rikta sig till rätt målgrupp. Med vår aktiva och skräddarsydda marknadsföring når vi alla de som söker bostäder i Tyresö och Haninge. Vi använder oss också av vårt eget omfattande och ständigt uppdaterade spekulantregister, fullt av människor som drömmer om att flytta till just ditt område.

Vi strävar alltid efter att göra marknadsföringen av våra kunders bostäder till något utöver det vanliga, något som inte försvinner i mängden. För att åstadkomma det arbetar vi med en grafisk formgivare och lägger stor vikt vid högkvalitativt bildmaterial. I våra händer blir din bostad ännu mer inspirerande och intressant.

Dags för visning!

Tiden fram till dagarna för visning är ofta intensiv. Våra säljare är i allmänhet väldigt tacksamma för allt stöd och engagemang de får från oss på Eget Hem under denna ganska krävande tid.

När spekulanterna kommer på visning tas de omedelbart om hand på bästa sätt av våra kompetenta och erfarna mäklare. Att bemöta alla spekulanter på ett trevligt och positivt sätt är oerhört viktigt och något som borde vara en självklarhet för alla mäklare. Det är det för oss.

Ständigt i kontakt med blivande köpare

Våra mäklare rör sig hela tiden över hela Tyresö och Haninge, knyter och upprätthåller kontakter med blivande köpare och potentiella spekulanter. Därför har vi alltid många och aktuella kontakter i vårt omfattande nätverk.