Dra nytta av våra kontakter

Ett bostadsbyte är ofta en av ditt livs största affärer och det är många beslut som behöver fattas:

Homestyla eller inte homestyla? Flyttstäda och flytta själv eller anlita städ- och flyttfirma? Vilken bank har bäst villkor för bolån? Och hur blir det med hemförsäkringen?

Det finns en hel uppsjö av företag som står redo att hjälpa dig med dessa frågor. Men hur ska man kunna veta vem som är bäst? Vad kostar det företaget jämfört med de andra? Och hur kommer samarbetet att fungera?

Som vår kund får du förmånliga priser på bra tjänster

Vi på Eget Hem jobbar till största delen med prisvärda lokala företag som erbjuder en tjänst med hög kvalitet. Vi har byggt upp vårt kontaktnät under 20 års tid och rekommenderar enbart sådana företag som vi har erfarenhet av själva. Som vår kund får dessutom ett bra pris när du vänder dig till något av dessa företag.

I vårt kontaktnät har vi bland annat inredare, arkitekter, jurister, kreditgivare, besiktningsmän, städfirmor, flyttfirmor, och andra som vi kan rekommendera. När du väljer att anlita oss som din mäklare lägger vi upp en marknads- och tidsplan som passar just dig. Vi är ständigt på jakt efter nya prisvärda samarbetspartners, för att säkerställa att din bostadsaffär blir lyckad.

Handelsbanken hjälper dig med bostadslånet

Oftast betalar köparen en handpenning på 10 procent av köpesumman i samband med att köpekontrakt tecknas. Vid det laget är försäljningen av den gamla bostaden ofta inte klar, vilket innebär att du som köpare kan behöva ett handpenningslån.

I samarbete med Handelsbanken i Tyresö och Haninge erbjuder vi på Eget Hem, förutom hjälp med lånelöfte och överbryggningslån, ett handpenningslån som underlättar bostadsköpet. Med detta lån kan du betala handpenningen på din nya bostad utan att behöva pantsätta din gamla bostad eller ta av pengar som du har andra planer för.

Om du samlar alla dina lån i Handelsbanken kan du teckna Låneskydd med Trygghetskapital kostnadsfritt. Denna försäkring kan innebära ekonomisk trygghet för dig och din familj.

Anmäl ditt intresse för Låneskydd med Trygghetskapital