Hem till salu

Kedjehus
Pärlröksgången 85, Krusboda
130 kvm
5
4 395 000 kr Utgångspris
Välplanerat 1-plans atriumhus på extra stor tomt
Mycket trevligt och charmigt atriumhus med härligt öppen planlösning mellan det stora köket och mat-/allrum med murad eldstad, stort glasat skjutdörrsparti mot den mysiga och skyddade tomten samt det stora ljusa vardagsrummet. Separat sovrumsavdelning med 3 mycket stora sovrum (som lätt blir 4) samt ett rymligt helkaklat duschrum. Det finns även ytterligare ett helkaklat duschrum i anslutning till entréhallen. Laddplats för elbil i garaget!
Lägenhet
Vallavägen 67, Centrala Handen
121 kvm
6 + Kök
7 620 kr/mån
2 395 000 kr Utgångspris
6 ROK MED HISS OCH STOR INGLASAD BALKONG
Tillfälle att bo i en unik lägenhetsmodell som sällan är till salu! Här finns det gott om utrymme då lägenheten är på hela 121 kvm och 6 rum och kök! Även ett centralt och bra läge med nära till Haninge centrum, bussar och pendeltåg.
Lägenhet
Vallavägen 63, Centrala Handen
94 kvm
4 + Kök
6 414 kr/mån
1 995 000 kr Utgångspris
LJUS VÄLPLANERAD GAVEL4:A MED STORT BURSPRÅK, HISS OCH INGLASAD BALKONG
Tillfälle att bo i ett mycket centralt och bra läge i Handen i denna mycket trevliga 4:a på 94 kvm. Lägenheten har en bra planlösning och den är också mycket ljus då man har ett stort burspråk med flera fönster i vardagsrummet. Det är också fin öppen utsikt från burspråket.
Radhus
Barytonvägen 33, Skogås
100 kvm
4
3 795 000 kr Utgångspris
FINT RENOVERAT RADHUS
Snart påbörjar vi försäljning och visning av detta friköpta och mycket trevliga radhus på Barytonvägen 33. Ett mysigt område perfekt för barnfamiljer med liten lekplats i området och hela 6 förskolor inom några minuters promenad. De två närmsta ligger på samma gata. Barytonvägen är en lugn återvändsgata med gång-/cykelavstånd till fin natur vid Drevvikens naturreservat med trevliga badplatser vid Mörtviksbadet och badudden. Det är även nära till skola, busshållplats och pendeltågsstation med endast 21 minuters restid till city. Även nära till Skogås centrum med flera butiker och mataffärer.
Villa
Sagovägen 2, Trollbäckens centrum
71 kvm
71 kvm
5
7 000 000 kr
INVESTERINGSTILLFÄLLE
Här ges möjlighet att förvärva en fastighet som ingår i nya planprogrammet för Trollbäckens centrumstråk. Detta hus ligger i etapp 2 där tanken med planen är att förändra utseendet och förtäta byggnationen längs med Vendelsövägen till högre hus med mera stadsmässiga, levande och attraktiva boendemiljöer. - Tomt på 1044 kvm - Hus i bra skick på totalt 142 kvm - Nytt kök, modern planlösning - Separat hus på ca 40 kvm med kök, wc och dusch, perfekt för uthyrning. - Mycket centralt läge vid rondellen vid Trollbäckens centrum, granne med Lilla Rött
Fri värdering! Kontakta oss och ta reda på vad din bostad är värd