Höga ambitioner och lokal förankring sedan 1993

Eget Hem är en fristående mäklarbyrå som grundades 1993 av mäklarna Kenneth Cabréus och Christer Blomberg, med målsättningen att erbjuda en högkvalitativ mäklartjänst till ett lägre mäklararvode. Företaget har i dag 2 kontor i och en stark lokal förankring till sina verksamhetsområden Tyresö och Haninge.

Eget Hem ägs och drivs av de verksamma delägarna och har totalt 5 anställda. Företaget vill vara kreativt och snabbfotat med mycket entreprenörsanda. Man strävar hela tiden efter att bli ännu bättre, att snabbt anpassa sig och komma med nya kreativa förändringar.

Företaget har etablerade samarbeten med flera lokala företag i Tyresö och Haninge. Bland annat erbjuder Eget Hem, genom Handelsbanken, bolån med mycket förmånliga villkor.

Vilka värden står Eget Hem för?

Eget Hem ska uppfattas som ett professionellt och trevligt företag med nyckelord som trygghet, utveckling, nytänkande, kvalitet och resultat. Företagets ambition är att upprätthålla sin höga kvalitet, arbeta för goda och långsiktiga förhållanden med såväl kunder som personal och partners samt ytterligare förstärka sin position som en av Tyresös och Haninges ledande fastighetsmäklare.

Vision, affärsidé och slogan

Med en kvalitet långt utöver det förväntade och en outtröttlig strävan efter att ge sina kunder bästa möjliga resultat genom omfattande lokalkännedom, hög servicenivå och stort engagemang vill Eget Hem vara det självklara mäklarvalet i Tyresö och Haninge - fastighetsmäklaren dina vänner rekommenderar.

När Eget Hems grundades blev det andra bullar

Företagets första kontor låg på övervåningen av Svallings konditori på Stamvägen i Tyresö. Det nuvarande Tyresökontoret ligger i ett gammalt landmärke från 30-talet på Vendelsövägen 12 i Trollbäcken. Fram till 1945 bedrev Emma Pettersson bageri i lokalen. Övervåningen fungerar som bostad, vilket den gjorde även på bageriets tid.

Under många år huserade lokalen sedan en livsmedelsbutik - Ica Trollet. År 2001 tog Eget Hem över huset och inledde en omfattande renovering. Ett år senare var allt klart och nu ståtar huset på Vendelsövägen återigen i sin forntida glans.

Haningekontoret ligger även det i ett landmärke i ett nybyggt höghus på 11 våningar vid Folkparken 6. Eget Hem huserar i hela bottenvåningen i ljusa kundvänliga lokaler med flera skyltfönster mot Nynäsvägen.

Varmt välkommen in till något av Eget Hems kontor i Tyresö och Haninge!