Öppen budgivning skapar trygghet

Vi på Eget Hem vill skapa trygghet för såväl säljare som spekulanter genom att vara tydliga. Särskilt under budgivningen.

På Eget Hem strävar vi efter att budgivningsprocessen ska vara så transparent som möjligt. Därför dokumenterar vi allting noggrant, för att ha en korrekt historik över alla händelser som inträffat under processens gång.

Aktuellt bud och budhistorik online

Medan budgivningen pågår informeras alla budgivare och intressenter löpande om aktuellt bud på bostaden via vår hemsida och telefon eller sms. På så sätt får alla tillgång till samma information. När en spekulant vill bli budgivare stämmer vi också av med honom eller henne och informerar om lånelöfte, besiktning, tillträde och annat viktigt - allt för att bostadsaffären ska bli en smidig och trygg upplevelse för både köpare och säljare.

Det händer ofta att budgivare tackar oss för den trygghet de har upplevt under budgivningen, tack vare tydligheten i den information vi går ut med. Överraskande nog kommer denna tacksamhet ofta även från budgivare som slutat som nummer två i budgivningen!

Köparen får en lista över alla bud

Om det är du som står som den lycklige köparen när budgivningen är över får du i samband med kontraktsskrivningen en fullständig budgivningslista med kontaktuppgifter till samtliga budgivare av oss.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vår budgivningsprocess går till.