Vi gör dig redo att sälja

Funderar du på att byta bostad inom en nära framtid?

Var redo när dagen kommer - med Kom i Gång.

Vårt kostnadsfria paket Kom i Gång innebär att vi förbereder dig och din bostad inför en eventuell försäljning i framtiden. Samtidigt håller vi även koll på marknaden och letar efter objekt som kan vara intressanta för dig, även andra mäklares objekt.

Hjälper dig räkna fram kapitalvinst och nettokalkyl

Ett bra tips när man funderar på att byta bostad är att först göra upp en realistisk kostnadskalkyl. Vi kan hjälpa dig att räkna ut kapitalvinsten. Då får du en uppfattning om hur mycket du kommer att behöva skatta i samband med försäljningen samt hur stort uppskov du kan beviljas - allt för att göra dig medveten om hur långt du kan gå i en framtida budgivningsprocess när du väl har hittat dina drömmars bostad.

Kan ta tid att hitta drömbostaden

Att hitta den perfekta nya bostaden är ofta en tidskrävande process. Historien har visat att det lönar sig att köpa den nya bostaden och sälja den gamla i en och samma marknad. Om du ger oss förtroendet att göra dig Kom i Gång kan vi snabbt få ut din bostad på marknaden när det väl är dags för försäljning.

Vi hittar dina köpare - i FörVäg

Som en del av vår tjänst Kom i Gång finns något vi kallar för FörVäg. Detta är ett sätt för dig som säljare att hitta spekulanter och kanske till och med en köpare till din bostad redan innan det traditionella försäljningsarbetet påbörjats. Vi når på detta sätt en bred målgrupp utan att din bostad läggs ut på Hemnet och därmed kan vi marknadsföra din bostad i FörVäg utan att "nöta ut" nyhetsvärdet.