Vi har sålt över 4 000 bostäder i Tyresö och Haninge!

Vi som jobbar på Eget Hem är ett samspelt gäng med många års erfarenhet av såväl mäklarbranschen som våra verksamhetsområden Tyresö och Haninge. Tillsammans har vi sålt över 4 000 bostäder till nöjda kunder.

Fotograf
070-508 05 29
08-448 71 77
Registrerad fastighetsmäklare
070-204 83 98
08-448 71 75
Reg. fastighetsmäklare / Marknadschef
070-729 45 75
08-448 71 71
Reg. fastighetsmäklare
070-555 02 05
08-448 71 76
Reg. fastighetsmäklare / VD
070-513 11 69
08-448 71 72

Vi är 3 mäklare, 1 mäklarassistent och 1 fotograf som alla har samma målsättning - att erbjuda en komplett mäklartjänst som övergår det förväntade och ger oss 100 procent nöjda kunder. Med hjärta och engagemang i allt vi gör anstränger vi oss till det yttersta för att göra dig, vår kund, helt nöjd.

Kunskap om våra områden ett krav vid nyanställning

Samtliga våra mäklare har omfattande lokalkännedom om Tyresö och Haninge. När vi nyanställer mäklare har vi som målsättning att han eller hon ska bo, vara uppvuxen i eller ha annan mångårig erfarenhet av något av våra geografiska områden.

Den lokalkännedomen kombinerad med vår mäklarkompetens, erfarenhet, väl uppbyggda kontaktnät, kompromisslösa krav på kvalitet, tid och engagemang borgar för att din bostadsaffär blir den bästa möjliga när du väljer att anlita oss.

Din mäklare finns där för dig genom hela processen

När vi får uppdraget att förmedla din bostad tar vi på oss ett personligt ansvar att göra affären så lyckad som möjligt. För oss är det en självklarhet att du alltid kan få tag i din mäklare och att han eller hon finns vid din sida under varje steg i försäljningsprocessen.

Lika givet är det för oss att alla spekulanter får möta den ansvarige mäklaren. Vår geografiska närhet till våra kunder gör att vi alltid har möjlighet till extra, personliga visningar om nya spekulanter anmäler sitt intresse.

I vår strävan efter att tillhandahålla en kvalitet som är långt utöver det förväntade är vi noga med detaljerna, framförallt fotograferingen, då bilderna är en oerhört viktig del av marknadsföringen. Eftersom våra tre kontor befinner sig i våra geografiska verksamhetsområden har vi aldrig långt till våra objekt och därmed inte heller några problem med att åka tillbaka vid ett senare tillfälle och ta bilder om väder och ljusförhållanden inte är gynnsamma första gången.

Får många uppdrag genom rekommendationer

Många av våra förmedlingsuppdrag får vi genom tidigare kunder som rekommenderar släkt, vänner, grannar och bekanta, vilket vi givetvis är mycket stolta över. Kontakta oss gärna för referenser från några av våra många nöjda kunder.

Eget Hem utgörs av ett gäng som trivs väldigt bra ihop och som alla brinner för det vi gör. Det är den allra bästa garanti vi kan ge dig som kund att vi kommer att göra din affär till den bästa tänkbara när du väljer att låta oss förmedla din bostad.