Vi hjälper dig med din stora affär

Vår kompetens inom bostadsförmedling kombinerat med vår långa erfarenhet och omfattande lokalkännedom gör oss till en oslagbar samarbetspartner när du ska sälja din bostad i Tyresö eller Haninge.

Vi får ofta våra förmedlingsuppdrag genom rekommendationer från tidigare kunder, vilket vi givetvis är mycket stolta över. Bland våra snart 4000 nöjda kunder finns många av våra köpare, som har hittat sin nya bostad i Tyresö eller Haninge genom oss på Eget Hem.

Sälj tryggt genom Eget Hem

Vi har förmedlat bostäder sedan 1993 och har en väl beprövad försäljningsprocess som vi kan skräddarsy för just dina behov. När du väljer Eget Hem som din mäklare garanterar vi en trygg bostadsförsäljning som ger bästa möjliga resultat.

Vi lägger ner mycket tid och stort engagemang i varje enskild försäljning. Det kan vi göra eftersom vi åtar oss färre bostadsaffärer per mäklare än majoriteten av våra konkurrenter.

Tyresö och Haninge är vår hemmaplan

De flesta av oss som jobbar på Eget Hem bor i Tyresö eller Haninge. Att vi dessutom ställer kravet på våra nya mäklare att de ska bo, vara uppväxta i eller ha annan mångårig erfarenhet av dessa områden gör att vi har omfattande lokalkännedom om de platser där vi är verksamma.

Samtliga Eget Hems fastighetsmäklare är givetvis registrerade samt anslutna till Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet.

Kontakta oss för ett första möte

Kontakta oss i dag, så bokar vi in ett första möte hemma hos dig eller på något av våra kontor i Tyresö och Haninge. Mötet är kostnadsfritt och helt förutsättningslöst.

Vid detta första möte lyssnar vi på dina önskemål och delar med oss av vår erfarenhet. Vi genomför också en kostnadsfri värdering för att kunna ge dig en bedömning av värdet på din bostad och ger dig en offert inför en eventuell försäljning.